Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: antifeixisme : corrupció i poder
Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
13 nov 2005
Ells boicotetgen Catalunya? Nosaltres atacarem els negocis dels borbons! (llista dels seus negocis)
borbones.jpg
Milions d´espanyolets estàn dispossats a no consumir productes catalans amb tal d´aturar el nou estatut de catalunya, un estatut que per unaltra banda, està apretant fort per apropar al regne d´Espanya a una Repùblica federal.

Si no volen sentir als catalans, si estàn dispossats a atacar d´aquesta manera a un poble, si tant rebutgen la idea de Repùblica en favor d´un estat centralista que ataca les cultures, i si d´ara en davant rebutjaràn, boicotetjaràn, i atacaran la nostra economia, nosaltres podem atacar per dos bandols i fer el doble de mal.

Per tots els republicans, federalistes o confederalistes, anti borbons o independentistes, aqui teniu una petita llista dels interessos econòmics dels borbons, per si algú la vol fer servir: boicot, sabotatge, denùncia...

Labiernag 2000 Sicav, SA.
Acciones en: Microsoft, Coca-Cola, Acerinox, Banco Popular, Ebro Puleva, Iberdrola, Repsol, Telefónica, Telepizza, Zeltia, Rolls Royce, BNP Paribas, Cisco Systems, Citigroup.
Central Hispano (SCH)
Aviva Vida y Pensiones, SA de Seguros y Reaseguros
Santander Central Hispano
Sargo Consulting, SL,
inmobiliaria llamada Borcorel, SL.
grupo Dragados, la inmobiliaria Urbis, la petrolera Cepsa
grupo asegurador Axa
Canon Group Iberoamérica
firma de joyería Chaumet
American Liberty de Equipos Clínicos
Surdaf Motor
Credit Suisse First Boston
grupo Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) controlado por Esther Koplowitz.
LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy)
Loewe

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
13 nov 2005
Que es proclami el Parlament de Catalunya com a Sobirà. Mentre aquest depengui de les "Cortes Españolas" per a poder aprovar les decisions que ell mateix aprova Catalunya no serà mai lliure de la monarquia espanyola. Per això cal un parlament català sobirà sense ser súbdit de la "Corona Española".
INSUBMISSIÓ A LA MONARQUIA ESPANYOLA!!!!
Re: Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
13 nov 2005
La monarquia española ¿fascista? j0as sois mas tontos que un sudaca.
Re: Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
13 nov 2005
Al senyor "espanyol" que ha escrit aquí: hauria de tenir clar que si aquí ha escrit algun tonto (del cul), es vosté. "Más tonto que un sudaca", amb aquesta frase deixa patent la seva incultura i ignorància. És clar que amb gent com vosté no m'extranya que el seu país (Espanya) sigui cada cop més bananero.

Salutacions
Re: Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
14 nov 2005
Hombre lo decia porque el dia que lo escribí lei a un latin king que iba a matar españoles y que tenia sangre latina y por eso digo que sois mas tontos que los sudacas :)
Re: Lluita contra els Borbons i els faixistes, ara o mai!
01 des 2005
Estic completament en contra de la monarquia espanyola (de tote en realitat) ja que opino que l'unica cosa que saben fer es aprofitar-se dels ciutadans gastan els seus diners en festes privades al més pur estil dels reis absolutistes, és a dir, que s'ha de boicotejar a la monarquia de l'estat espanyol si, però no només aquesta, ja que sota aquest abus economic hi estan submesos molts ciutadans en tot el món
Sindicato Sindicat