Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Foto's
12 nov 2005
Foto's MANIFESTACIÓ 12 NOV
17H PLÇ.UNIV (absolucio 2 joves de l'h i al jove de kny)
MANIFESTACIO.jpg
MANIFESTACIO1.jpg
MANIFESTACIO2.jpg
MANIFESTACIO3.jpg
MANIFESTACIO4.jpg
MANIFESTACIO5.jpg
La matinada del 4 d'octubre tres joves van ser detinguts sota sospita d'haver participat al llançament de coctels molotov a la comisaria de sants.Tots tres van ser incomunicats, tortutats psicament i psicologiment els dos primers dies fins que van pasar a disposicio judicial on els dos joves de l'h van pasar al centre penitenciari de joves on van pasar 2 mesos mentre que el tercer jove sortir amb carrecs en llibertat provisional.
Un quart jove sortir inculpat resultat de les declaracions autoinculpatories que van extreure, pero ara s'ha tancat la instruccio ja tenen data de judici el quart jove ha sigut absolt i els dos joves de l'h i el jove de kny s'enfronten a penes de fins a 8 anys i mig de preso.
Per aix'o convoquem a la manifestació d'avui dissabte a les 17 h per a reclamar l'absolució de tots tres i fer front a la repressio que estem patin els moviments socials.
ABSOLUCIÓ DETINGUTS EL 4 D'OCTUBRE
NI JUDICI, NI PRESO.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Foto's
12 nov 2005
aupa y solidaridad con esa gente que lucha, que podriamos ser tu o yo, juicio contra los delimcuentes de corbata que hacen las leyes!

absolución ya!!!!
Re: Foto's
13 nov 2005
pues os lo habeis currado bastante bien
Re: Foto's
13 nov 2005
Va estar molt bé realment, el que realment em va sorpendre es el desplagament dels mossos, no a l'estat policial! si a la llibertat d'expresió!

Salut i lluita
Sindicato Sindicat