Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Fuego en Francia
08 nov 2005
..lo de Francia no es una tontería de "jovenes radicales inmigrantes"..
No era broma no lo que se decía en no pocas letras del hip hop francés. Racismo, exclusión, odio excolonial engendran una situación así.

Vuelve el toque de queda en los barrios pobres. ¿Volverá la Francia prohibicioista, la de antes de 1981, la de Vichy, la que abolió los lemas Libertad, Igualdad, Fraternidad?

No hay motivos para la queja radical, con tanto trabajo basura, tanta hipoteca, tanta chabacanería política, tanta injusticia en el mundo, en este de aquí mismo, en el del Sur, en el del Este y el Oeste?

La justicia de Robespierre vive!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fuego en Francia
08 nov 2005
Lo de Robespierre no era justicia, sino asesinato político: y el primero el de la propia Revolución. Con la violencia, el afán de protagonismo político de una élito, se apropia de la Revolución y enseguida la liquida, conviertiendo el proceso en una simple reordenación de las fuerzas políticas dominantes.

Revolución es comunismo y anarquía, no quemar coches ni enfrentarse a la policía.
Re: Fuego en Francia
08 nov 2005
Recordo que Robespierre va instarurar el període de terror després de la revolució francesa, i molta gent va morir guillotinada per pensar diferent que ell, per exemple els seus companys més propers durant la revolució: Danton i Desmoullins. Així, que o bé ets un ignorant o bé penses igual i en tots dos casos estic en desacord amb tu "Marat" (Una espècie de Losantos, però molt més radical).
Re: Fuego en Francia
08 nov 2005
Sentim diferir dels pensaments totalitaris de la progressia catalana, mes ben dit, dels fills amb miles de drets i cap obligacio dels "paissos catalans" si els que no pensan com tu son tots uns fatxas, t'has plantejat que igual tu ets el primer fatxa.
Re: Fuego en Francia
08 nov 2005
SEVILLA: Incendian cinco coches y una moto un día después de la quema de veinte contenedores

http://www.libertaddigital.com/noticias/noticia_1276264923.html
Re: Fuego en Francia
08 nov 2005
Robespierra hizo bien cabronazos. Rodaron las cabezas de monárquicos y espadachines feudales del antiguo régimen, ignorantes!!
Re: Fuego en Francia
09 nov 2005
"recordo que Robespierre va instaurar el periode de terror"

coi hi eres?

au va sobre la R. Francesa es deu haver escrit uns 300 milions de llibres, les corrents historiagrafiques han estat des de sempre enfrontades, l'ultima decada amb el 200 aniversari s'ha passat a un proces de deconstruccio de la Revolucio.
Si nomes saps que Robespierre va instaurar el terror es que no en tens ni punyetera idea del que va ser la Revolucio Francesa.
Re: Fuego en Francia
09 nov 2005
>Si nomes saps que Robespierre va instaurar el terror

En un comentari no pots escriure una tesi de què va ser la revolució francesa ni la obra i miracles d´en robespierre. No entraré a donar un ball de dades ni de fets, sols diré que és un fet provat que durant la revolució van rodar caps a dojo de totes les tendències: monàrquics, aristòcrates, revolucionaris, etc.

>au va sobre la R. Francesa es deu haver escrit uns 300 milions de llibres ...

No sé que dir-te, el sol encara surt per l´est, no? o també hi han 300 milions de llibres amb 300 milions de teories...
Re: Fuego en Francia
10 nov 2005
"és un fet provat que durant la revolució van rodar caps a dojo de totes les tendències "

Et repeteixo: si el teu coneixement sobre que és la Revolucio Francesa es limita a insistir en aixo es que ets o ignorant o curt o postmo, que ho resumeix tot

"és un fet provat" que fas? una mena de remix entre positivisme i relativisme?

en un comentari no es pot escriure una tesi, ara demostra, et repeteixo, que no en tens ni punyetera idea a banda d'haver vist potser les 3 o 4 versions de la Pimpinela Escarlata i de repetir com un lloro la versio més cutre-saltsitxera del nou Academicisme més ultra, encara que es vesteixi de socialdemocrata

Pots demanar fer la columna historia del "Metro" (que per cert, no es dolenta)

I com que el teu comentari era d'enterao amb aires de pedantorro i a sobre ni l'enganxes aqui et retorno la teva merda.
Re: Fuego en Francia
03 abr 2006
stic fen un treball sobre el feminisme he obert aixo i le llegit, marat ets un flipat de la vida
per tu hitler es un deu no?
Sindicat Terrassa