Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Morir per res a París
08 nov 2005
article molt interessant sobre què passa a l'estat francès
Després de la mort dels joves hi va haver dos dies seguits d'incidents. Dissabte membres de la comunitat varen organitzar una marxa silenciosa en memòria dels dos joves. I a la tarda un grup d'uns 150 joves d'origen africà es van reunir amb l'alcalde per a parlar del que havia passat. L'alcalde va fer un balanç de les pèrdues creades pels incidents però no va dir ni una paraula de l'actitud de la policia. Els joves en varen sortir molt crispats i enfadats amb la policia, la repressió, el llenguatge dur i abusiu contra les seves famílies. La policia va arribar aleshores vestida d'anti-disturbis i va ordenar al germà d'un dels morts que marxés immediatament cap a casa. Encara no havia fet tres passes i els policies varen començar a disparar pilotes de goma i gasos. No se sap com, però, algunes de les granades lacrimògines llençades per la policia varen caure dins la mesquita, on diverses famílies estaven resant. El pànic va ser considerable, amb l'edifici ple de fum i amb gent corrent en totes les direccions. Aquest atac va ser el que va tornar a desencadenar els incidents, estenent-se, ara ja, pertot l'estat francès.


Tot el text a:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1603324
Mira també:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1603324

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Morir per res a París
08 nov 2005
L'article complet dos posts més avall, si us connecteu a Vilaweb a més podreu accedir als enllaços i veure un vídeo molt interessant
Re: Morir per res a París
08 nov 2005
El cálculs son fàcils: 10.000 cotxes cremats, a raó de 4 "Perjudicats" directes son 40.000. Més uns 10 coneguts per cap, 400.000. De entrada, el feixisme a París obtè dels aldarulls uns 400.000 vots. Si a això sumen l'efecte indirecte de la manipulació dels medis, donç feu càlculs de l'interés que te la policia per nodrir la violència. Cada aldarull son milers de vots pel feixisme, el monstre que el capitalisme possa en joc quan veu perillar els seus guanys. Es evident que el capitalisme vol la guerra, i el feixisme es la forma mès directa de fer-la.
Re: Morir per res a París
08 nov 2005
Z, ets un bonista.

Les revoltes son legítimes!! Que el feixisme faci el que vulgui!! Però el que cal son camvis en l'Estat. Espero que es tregui una lliço d'això i la màquina no s'aturi, ja que és una ocasió per a canalitzar-ho politicament.

Robespierre, desperta!!!
Re: Morir per res a París
08 nov 2005
No ho sòc, però es segur que tu ets un policia. Camvis a l'Estat dius ? L'Estat és una formulació del capital i no es pot canviar.

Per la revolució masiva i pacífica cap el comunisme i l'anarquia.
Sindicato Sindicat