Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : immigració
[comunicat de la LCR] Joves i habitants dels barris, junts contra el govern
07 nov 2005
comunicat de la LCR
Després de la reunió del consell de seguretat interior, Chirac i el seu govern persisteixen. A data d’avui, no han presentat encara les seves excuses o penediment per la mort de Zyed i Bouna a Clichy-sous-Bois. Per contra, més que mai, posen l’accent en la continuació i accentuació de la repressió. Per la LCR, el govern és totalment responsable de la situació degradada que coneixen els barris populars. La realitat de cada dia és l’atur massiu, la destrucció dels serveis públics, els controls d’identitat, i les declaracions insultants i discriminatòries de Sarkozy. Tot això reforça el sentiment d’exclusió i de tensió que no troba cap altra sortida, per l’instant, que en la violència, la desesperació, i el desarrelament, engendrant nous drames humans. Política de seguretat i liberalisme són les dues cares d’una mateixa política. És per això que els joves i les poblacions dels barris populars no s’han d’enfrontar sinó de retrobar el camí de la solidaritat. La mobilització popular contra el govern és indispensable per fer comprendre bé el drama de Clichy, posar fi a les provocacions policials, exigir la sortida de Sarkozy, aturar les reformes liberals i revindicar que les polítiques prioritzin la satisfacció de les demandes socials. La LCR crida a la població, als joves, a les forces d’esquerra i democràtiques a construir aquest front de resistència.

Paris, 7 de novembre de 2005
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/WEB/index2.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Pero vosaltres de que aneu?
07 nov 2005
Teniu uns nassos que us els trepitgeu. Us esteu aprofitant que un moviment autonom ha pres forca per afegir-hi el vostre discurs de sempre i apuntar-vos al carro. I aixo va pels de revolta global com aniria tambe per els de la LCR i altra penya que desde la esquerra que es vol rupturista pero participa en el joc-farsa d'eleccions-subvencions tipus un altre comunicat que sortia amb la genial idea de fer un Forum Social dedicat a les Banlieues. Tinguent en compte el que han aconseguit els Forums Socials Mundials a nivell internacional deixeu-me expressar els meus dubtes sobre la possible eficacia d'aquests instruments. Encara que ben bé sembla que l'eficacia o el resultat final no importin mentre sortim a la foto els de sempre.
Doncs us feu fotre col.legues. Ho dic ben clar perque m'irrita profundament veure a gent i organitzacions que han participat en la elaboracio e implementacio de les estrategies de segregacio i marginacio que han suposat la base de l'actual esclat de violencia intentant trobar un sentit, establir un dialeg, obrir una negociacio... que no ho veieu que no hi ha dialeg possible ni negociacio? Sarkozy fora, unica i sola demanda. I despres veurem. Aquesta penya no es mou en un discurs politic de salo, de grans idees i boniques paraules. Estan defensant un territori contra el que ells consideren es una agressio permanent. Violencia contra violencia. Lo fotut es que estan cremant cotxes i mobiliari urba als seus propis barris, als seus propis veins. O consegueixen trencar el cercle de policia i comencen a fer mal a les grans ciutats o aixo se´ls hi tornara en contra. Es cuestio de dies. Si el Sarkozy no surt del govern en les proximes 48-72 hores, ja no en sortira i la reaccio en forma de manifes "contra la violencia" i per "l'ordre republica" es comencaran a produir arreu. Mes que La Haine recomano Ma cite va craquer una peli una mica mes antiga pero molt millor per entendre el problema. Perque esta clar que hi ha un problema. I aquest problema es diu integracio pero tambe explotacio i discriminacio. No idealitzem un crit de rabia, no estan fent la revolucio sino simplement dient "som aqui no heu aconseguit esborrar-nos de la vostra bonica societat. I ha arribat l'hora de pagar".
Recuperadors a la foguera.
Guerra Social.
Re: [comunicat de la LCR] Joves i habitants dels barris, junts contra el govern
07 nov 2005
pero tu de que vas?
au, ves i mira qui es mou i qui no es mou a França, els de LCR i altres grups troskos, i els de la CNT i altres grups anarcos, entre d'altres
au, mira que diuen tots plegats, fes-te una opinio, i despres mira el que diuen aqui quatre ninotaires de fira, i despres deixes anar la teva il·luminada, phantomas, que sembles el de la parada de metro de la Boqueria.
qui es mou i qui no es mou
08 nov 2005
En/la "jo no soc d'aquests del primer post" ens diu que anem i mirem qui es mou i qui no es mou a França. Doncs tu, imagina't que ho hem fet i ens hem adonat que a les cités la movilització politica va per altres vies que la LCR i troskos... que curiosament tenen mes exit i poder de convocatoria a universitats i altres indrets. L'ultima moguda gran a nivell electoral va ser a les europees, on una llista anomenada " Solidarité Palestine" amb l'humorista Dieudonné i basada exclusivament en el tema palestí va treure un resultat espectacular aixecant les critiques i acusacions d'anti-semitisme d'altres partits. La LCR no hi pinta res, el Besancenot i la Laiguiller que segueixin fent de figura folclorica i simpatica per el PS i la esquerra ben pensant.
Mira, per a que tambe tu et facis una opinio, et recomano miris aquesta pagina del MIB. El moviment Migration et Banlieue a veure qui pinta on
http://mib.ouvaton.org/
Ah, i les descalificacions te les guardes
Re: [comunicat de la LCR] Joves i habitants dels barris, junts contra el govern
08 nov 2005
A "K."
Oh perdona, gran far que ens ilumines en la negra nit dels moviments socials, perdona a qui ha gosat criticar la teva crítica. Està clar que amb tu i tres més com tu la revolució ja estaria en marxa, està clar que la solució al tema dels suburbis és molt fàcil, fora Sarkozy! (Una demanda realista i d'immediata realització).

Oh K. continua iluminant-nos amb la teva sapiència, amb el teu purisme i amb les teves opinions.

Sense tu no fariam res, que han de dir els comunistes, trotskistes, anarquistes, etc. si la VERITAT suprema la representes tu.

Gràcies per existir K.
De res, amiguet/a
08 nov 2005
M'emocionen les teves paraules "KK". Crec que m'has entes malament o potser jo no m'he explicat pas bé. Pero estigues tranquil/a que seguiré expressant la meva opinió quan cregui que puc aportar alguna cosa.
Re: [comunicat de la LCR] Joves i habitants dels barris, junts contra el govern
09 nov 2005
l'anticomunisme us perd a alguns
per cert ja que em recomanes una plana t'en recomano una altra, la reina major de tots els fantasmes del planeta que estant a la page i de tornada de tot:

http://www.cohn-bendit.de/

ara ves al tanto, no acabis d'ujier del Parlament Europeu repartint dossiers de la misteriosa Constitution europea.
Re: [comunicat de la LCR] Joves i habitants dels barris, junts contra el govern
13 nov 2005
perque dius anticomunisme quan vols dir antidirigisme, antiautiritarisme, antistalinisme, antileninisme, antimarxisme, antiboltxevisme, antitroskisme...? Es a dir anti-falsimartell

El vostre problema es que us penseu que sou els unics comunistes per estar ficats en una partit (PC, PCPC, PCPCPC??) o un petit-partit. Potser perque Marx i Engels van escriure el Manifest Comunista i no el Manifest MArxista (juas juas). En fi, sou patertics quan us feu les vistimes. Si vosaltres heu sigut históricament els botxins de totes les revolucions, els gestors de l'Estat proletari, la avantguarda burocrática. Snif!

Quina llastima de marxistes cobards, que no saben valorar l'autocritica i la fraternitat insurrecional. En fi, com més vells us feu més socialdemocrates se us posen les pintes.

Amb rao acabeu alguns als partits veratders (PSC, PSOE, PP!!!)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more