Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
07 nov 2005
El passat 5 de novembre, a les 17 hores, es va dur a terme una manifestació de suport amb el Centre Social Okupat La Gàbia.

El CSO La Gàbia, propietat de l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU), va ser okupat al juliol del 2004 per satisfer dues necessitats bàsiques: la vivenda i un espai per realitzar activitats. L'EMU, per la seva banda, va interposar una denuncia judicial per la via penal (que pot comportar penes de presó) contra les persones okupants.
Durant el transcurs de la manifestació, que aplegà unes 200 persones, es van dur a terme accions pacífiques encarades a denunciar:

- La Paeria, l'EMU, bancs i immobiliàries per promoure l'especulació urbanística i el creixent endeutament de bona part de la població.
- La manca de vivenda digna per àmplies capes de població.
- La falta d'espais per dur a terme activitats de caràcter reivindicatiu


La manifestació, que anava de la plaça Paeria a "La Gàbia", es va veure interrompuda a l'alçada del Pavelló Barris Nord. Un grup nombrós de policies de paisà s'abalançà sobre els manifestants de forma violenta. El resultat va ser:

- Diverses persones amb contusions
- Quatre persones detingudes. Una d'elles posada en llibertat després de ser identificada a la comissaria.

Els tres detinguts han passat dues nits a les dependències policials i avui dilluns passaran a disposició judicial.

Per tot això, volem:

- La llibertat immediata dels 3 detinguts i la seva lliure absolució
- L'aturada del desallotjament i la retirada de la denúncia de La Paeria i l'EMU contra La Gàbia
- Mostrar el nostre rebuig davant l'actuació desproporcionada i abusiva dels Mossos d'Esquadra


Denunciar l'hipocresia i la reacció impulsiva, alarmista i intransigent del Paer en Cap i dels seus regidors, que en cap moment han tingut cap intenció de dialogar, com demostra el tipus de denuncia judicial (per via penal) que van interposar, enlloc de buscar solucions més d'esquerres, catalanistes i ecologistes.



Centre Social Okupat La Gàbia
Lleida, 7 de novembre de 2005
Mira també:
http://www.suportponent.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
07 nov 2005
Qualsevol excusa és bona per tal que embruteu els edificis de la gent i els espais públics com l'Auditori, oi? Us asseguro que com vegi algú fent pintades a casa meva li tiraré un cossi d'oli bullent al cap, per fill de puta.
Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
07 nov 2005
Pobret, casa teva, pagada amb la suor del teu front durant quants anys? Estem apanyats, si a indymedia hi entra gent aborrida que en l'únic que pensa és en el que li pot passar a la seva pulcre i bonica façana!
Nano/a, les parets de l'auditori són aburrides, macros, el centre de Lleida està a punt de rebentar del consumisme que si respira, i mentre hi hagi gent com tu, treballadors aburgesats i aborregats que no poden entendre que la única manera que es faci cas de la problemàtica de la vivenda és fent accions contundents com aquesta, tot i que la gent de la Gàbia està denunciant el problema de l'especulació des de fa un munt de temps, amb un seguit d'accions que ningú n'ha fet ressò!
No re, segueix preocupant-te de ca teva, de pagar la hipotèca, de lo teu, vaja. No sé qui és més insolidàri i incívic, aquell que reivindica un dret a la vivenda digna, o aquell que només mira per ell! I el que especula? Que té de cívic especular?
Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
07 nov 2005
Casa meva és la meva propietat, i qui la toqui ho pagarà amb unes boniques cremades. Si no t'agrada, t'aconsello que no ho intentis.

Me la pela que l'Auditori sigui un desastre arquitectònic, que no t'ho negaré, però això no li dóna dret a ningú a destroçar-lo quan l'hem pagat entre tots (o quasi tots), només per fer-se el valent.

Si vols que l'eix comercial desaparegui, la solució no és anar embrutant-lo i fotent als que hi viuen o treballen.

I soc treballador tenaç a molta honra, cosa que potser no valores, la meva família ha millorat currant i no estic disposat a que algun imbècil ens faci gastar ni un ral en pintura perquè li surt de la fava.

Imbècil, creus que pintant les parets de la gent com un subnormal faràs desaparèixer les hipoteques? Creus que els banquers que viuen en el seu xaletet privat voltat de murs no es riuran del que fas? L'únic que aconseguiràs serà un raig d'oli al front, o bones hòsties, que falta et fan si ets dels que van emporcant la ciutat.
Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
08 nov 2005
fes-t'ho mirar ximple!

ja de pas: posa càmeres de seguretat i filferro espinós a les parets de casa teva, amb una alarma conectada directament amb la comissaria dels gossos.

BORREGO!
Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
08 nov 2005
per a tu és destrossar fer quatre pintades q a hores d'ara ja les deuen haver netejat? potser si que ho paguem entre tots, però també paguem entre tots l'especulació urbanística, l'alt cost de la vida, i aquesta pau feta a base de passivitat i submissió, guiada per la premsa que s'encarrega d'alarmar als bons ciutadans, i criminalitzar aquells que intentin trencar el silenci i qüestionar el sistema.
Segueix treballant per tu i el teu melic, i ser un més en aquest món de marques, consum i civisme.
Re: Comunicat en relació a les detencions durant la manifestació de solidaritat amb el CSO La Gàbia (Lleida)
08 nov 2005
solidaritat amb els 3 detinguts de la gàbia!!
Vam arribar a Lleida després de la manifestació, i la ciutat estava plena de pintades contra la especulació, i el feixisme i a favor de la okupació. Les pintades, mostren les problemàtiques silenciades per el poder, i al imbècil que es quiexa no crec que li molestin tant... ja que segur que assumeixes sense replica un munt de coses que afecten directament la teva vida. (hipotèca, hores excessives de treball, frustracions personals...) El tema aquí es que els mossos van intentar dissoldre la mani, (quan ja quedava menys gent)i van detenir a 3 pèrsones... una d'elles, pel que em van dir, que ja feia temps que seguien. LLibertat, DESOBEDIÈNCIA, i endavant amb la Gàbia. (construim noves formes de vida per no ser com aquet a qui li molesten tant les pintades...)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more