Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Civisme, prohibicions i debats
04 nov 2005
>La marea de declaracions de polítics i col·lectius davant l'avantprojecte dels usos de l'espai públic

Els debats estatutaris a Madrid han amagat parcialment un debat que aquesta setmana s'ha produït entre els diversos grups polítics de la ciutat i del Districte. La presentació de l'avantprojecte sobre el civisme que l'Ajuntament ha fet públic aquests dies no ha deixat indiferent a ningú i tot i que l'alcalde Joan Clos vol portar a la pràctica el text a principis d'any l'horitzó polític assenyala moltes discrepàncies. Iniciativa per Catalunya (ICV-EUiA) va demanar fa uns dies, en paraules de la tinent d'alcalde, Imma Mayol, i del regidor Ricard Gomà que s'excloguessin les consideracions que es feien sobre la prostitució i la mendicitat del text sobre el civisme, la qual cosa ha provocat que el batlle barceloní titllés de "deslleialtat" les crítiques dels ecosocialistes.

Llegeix la notícia sencera a www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Civisme, prohibicions i debats
05 nov 2005
No s'ha de confondre la necessitat amb el vici: demanar almoina, la prostitucio... son necessitats. Cobrar un milio al mes, dispossar de cotxe oficial i xofer son vicis. S'ha de perseguir els vicis no les necessitats.
Re: Civisme, prohibicions i debats
10 nov 2005
I el que és mes indignant que tot i estar en 'democracia', s'ha impedit que les prostitutes o els col·lectius que les defensen puguin argumentar públicament la seva posició. Es menteix, de de l'adminstració, sobre el veritable objecte de les seves mesures ("escoles o colegis" quan volen dir la Universitat, etc.)

Deia al Plenari de l'ajuntament un satisfet alcalde, mig en broma, suposso, que hi haurien mesures socials alternatives. On? Son les milionaries multes per fer sexe al carrer? Per què no multen les màfies enlloc d'afavorir-les?

Què te de dolent una noia esperant clients al carrer? Què la diferencia de qualsevol altre persona? Es un delicte el seu vestir sexualment explicit?

Barcelona s'està convertint en una ciutat de merda, una versiò catalana de l'Iran actual en versió post-modernista.
Sindicato Sindicat