Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Caravana contra la tanca: cap persona és il·legal
03 nov 2005
Ceuta.- Reproduïm a continuació el comunicat que convoca a la caravana contra la valla que es durà a terme en direcció a Ceuta els propers 4, 5 i 6 de novembre:
«Grups i espais socials autoorganitzats, comunicadors socials, ciutadans europeus nascuts aquí i allà, associacions de veïns, assemblees i fòrums d'immigrants hem decidit anar des de diferents punts d'Europa en una caravana cap a les valles de Ceuta per a que el nostre crit de "prou" se senti alt i clar. Cap a les valles com a seu d'un crim perpetrat en nom de les democràcies europees.
Cap a les valles com a símbol d'un règim de fronteres que no només està fet de barreres físiques i àrees de vigilància cada cop més militaritzades, sino també d'un sistema d'accés als drets que crea ciutadans de primera i de segona categoria (i «no ciutadans»), produint veritables apartheids laborals i socials que trenquen i precaritzen el vincle social i l'impregnen de por a l'altre. Us convidem a tots, homes i dones de les diferentes ciutats europees, a sumar-vos a aquest viatge.

Per què avui més que mai, front a la barbàrie, contra la multiplicació de les barreres i els sistemes d'inclusió/exclusió a l'Europa realment existent, produir allò comú significa dir prou a la valla de la mort i a tot el que ella simbolitza: no en el nostre nom. I significa també produir una aliança amb els que intenten creuar, defensar el seu dret a l'existència, que és també el nostre... en un món millor.»

Per més informació: http://estrecho.indymedia.orgContra-Infos 1/11/05 (http://sindominio.net/zitzania/pdf/cat/cat384.pdf)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Caravana contra la tanca: cap persona és il·legal
03 nov 2005
gracies per la traduccio a qui l'ha fet :)
Sindicat Terrassa