Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
Presentació d' UNC aquest dissabte
bredaweb.jpg
antifa.bmp
aqui us deixu el programa de l'acte! concentració 1hora avans al centre civic! també hi ha el tel: 972.87.00.12 per si voleu informar a l' Ajuntament del l'acte que es vol fer el dissabte!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
quina meravella,aixo es perfecte,baralleuvos,mateuvos entre vosaltres porcs.Ja es ben cert el Divide y Venceras,jo brindo per la Unitat de la Patria Espanyola, i noticies com aquesta em fan feliç,em donen esperances de que us anira com al 37 a barna o els rojos vau matar els anrkos del Poum, o lany 96 al Pi de les Tres Branques en que vau currar als D´Estat Català.Enguany,veure com al 11 de setembre agredieu als d´ERC,em caien les llagrimetes,fou la mar de tendre,de divertit ,de morbós,veure la cara ensangrentada d´un acolit de Carod i provocat pels seus porcs correligionaris i inquilins de cluaca.
Perfecte nois,feunos la feina bruta,boicotegeu-ho,pegueuvos,doneuvos fort, i que si no es molt demanar,que la sang arribi al riu.
Es pot ser mes subnormal? Siiii,nomes cal ser un merda d´antifa.
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
segueix així maco........
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
Algunes opinions són per flipar...

abans mort que amic dels 33

Catalunya antifeixista ara i sempre!
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
Esteu sonats, és un escriptor que aprlarà dels seus llibres.. si això e´s feixisme llavors tot és feixisme!
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
En cursiva cito el que dieu en la vostre web: ?Som racistes? Aquesta és una de les crítiques més habituals que es fa al moviment per una Catalunya Catalana (33). NO som racistes per la senzilla raó que els catalans NO som una raça, som un poble, una nació, i els nostres trets diferencials no inclouen la raça. Qualsevol persona provingui d'on provingui pot esdevenir català si s'integra al nostre món cultural i lingüístic. Però cal una política d'immigració per evitar immigracions massives que comporten la formació de ghettos on la integració és pràcticament impossible.?

El que voleu es que tothom pensi com vosaltres, no accepteu que d'altres cultures convisquin amb la catalana. Això va en contra mateix del nostre esperit, voleu una cultura catalana blindada. Que no canvii ni s'enriqueixi amb les aportacions que venen de fora. Una cultura que no evoluciona i es tanca davant de la realitat és una cultura morta.

Som feixistes? NO, i justament el nacionalisme que defensem és el més democràtic dels existents car rebutgem les ideologies totalitàries, tant el feixisme com els seus companys de viatge, el comunisme i el nazisme. Volem la llibertat de Catalunya però també la llibertat dels catalans i cap ideologia totalitària pot prendre'ns el nostre anhel de llibertat.

Quina empanada mental, imposeu la vostre cultura i llengua i dieu que no sou totalitaris. Que es el nacionalisme? No es la exaltació d'una nació per damunt de les altres? Això s'acosta molt amb les ideologies del nacional socialisme. Masses banderetes veig jo en la vostre web per emplenar la buidor del vostre discurs polític i ideològic. Cap estat ens farà lliures. No proposeu res de nou, el vostre discurs ja esta absorbit per ERC i CIU. Una mica més d'imaginació que amb tanta bandereta només falta que poseu una sardana de fons. Aquesta es la vostra “cultureta? catalana. Poca feina!
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
Joy és el típic ciutadà del mon gilipolles
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
ni tant blanc
ni tant negre
ni tant roig
ni tant negre

ni tant català:
els sentiments ni son feixisme
ni son politica
som com som nosaltres sols
o acompanyats
No veig feixisme
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
JA, JA, JA, JA

Ara tasteu la vostra medicina, macos, Unitat Nacional Catalana no té res a fer sense una refundació del nacionalisme que trenqui amb la cultureta antifexista enquistada en el més profund del teixit social català.

No podeu estar a bé amb tothom, això ja ho ha fet el partit transversal per excel·lència, la Convergència de Pujol. Sou el més inútil que pot haver-hi en política, un partit MARGINAL sense contingut IDEOLÒGIC.

Els partits sense contingut doctrinal són de masses, de centre, sacrifiquen la ideologia al viot, a la influència.

Els partits marginals poden jugar algun paper històric si legitimen la seva marginalitat en un rerafons ideològic irrenunciable.

Vosaltres, ni una cosa ni l'altra. Sempre us totllaran de feixistes, quan el que voleu és ser pujolistes. Però, quuè us separa de Pujol? No s'explica la vostra existència si no és amb una nova política d'immigració. Però no teniu pebrots perquè l'antifeixisme català us matyxacaria vius.
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
33 = Feixisme.
Mira que s'ha de ser cutre d'agafar la idea del 88 utilitzada a alemania pels nazis degut a la ilegalització en aquell pais del simbols feixistes com el HH (vuitena lletra de l'abecedari, que vol dir Heil Hitler). Vosaltres aneu i utilitzeu el 33 a tort i a dret i preteneu que no se us prengui per feixistes.. per favor home... que fa riure.

Apa, quans sou? si no paseu de 50.. mai no sereu més que això. I amb aquests 50 com vosaltres lo del pi de les tres branques en el seu moment encara va ser poc.

Independència sí; a la vostre manera no.
Fora nazis!
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
02 nov 2005
33 només per al canal de televisió!

fora feixistes, cert, i fora de la mateixa manera el "vostre entorn cultural i lingüístic" q no és el mateix q defensem altres catalanistes i d'esquerres
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
03 nov 2005
Aquest Víctor Alexandre ja tenia un discurs amb "tufillo feixista", però ara es destapa, després d'estar al congrès d'Estat Català (sector 33), ara amb els d'UNC. I això que ha fet actes amb Maulets i s'ha presentat amb ERC a les eleccions municipals de Sant Cugat.
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
04 nov 2005
Víctor Alexandre és un gran escriptor, fora que col·labori als actes de qui sigui.

FORA 33! Visca la literatura popular!
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
05 nov 2005
Un altre cop veient nazis per tot arreu?? feu-vos-ho mirar, de veritat
Re: Acte feixista a Breda ( La Selva )
06 nov 2005
No perdona, que col.labori amb qui sigui, però siguem seriosos: V. Alexandre és patètic
a veure, tontets
17 nov 2005
no calia que truquéssiu a l'ajuntament per informar de res perquè l'acte es feia en un local de l'ajuntament, per tant haviem demanat permís per fer-lo i ja sabien que es feia, fins i tot va assistir-hi l'alcalde. Respecte a la concentració d'una hora abans, encara us esperem.
Sindicat Terrassa