Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral : mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Ha sortit el Catalunya 69
01 nov 2005
Ha sortit el número 69 del "Catalunya"
Catalunya_69.jpg
Inclou:
Reportatge sobre el Copyleft, amb articles d'opinió de Wu Ming, Joost Smiers i Marieke Van Schinjdel.
Economia i treball amb opinions sobre la nova reforma laboral i el PAVACE valencià, entrevista a la Secció Sindical de CGT a Parcs i Jardins, articles sobre Unidad Hermética del Vallès, la sanitat pública i els interins, campanyes solidàries davant la repressió, la sentència sobre la legalitat de la vaga de SAS, la lluita en el sector de l'automoció i a Seat en particular, la privatització de Parcs i Jardins de Barcelona, els carters rurals de Lleida, els professors interins i substituts...
A la Cronologia, els actes antifeixistes del 12 d'octubre i els fets de la tanca de Ceuta i Melilla. Convocatòries com el Congrés de la CGT de Catalunya i la uta de l'Anarquisme.
En social: articles sobre la MAT, el protocol de Kioto a Catalunya, la cistella ecològica de la CGT de Lleida, la lluita dels "colonos" de Montagut, la lluita per Can Zam a Santa Coloma i un article d'Abel Paz sobre la tomba de Durruti.
Cultura a Dinamita de Cervell amb articles sobre música, cinema i televisió, llibres, revistes i el nou setmanari "Directa".
I entrevista a Ateus de Catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 69
02 nov 2005
Com sempre marcant la diferència. Endavant gent del Catalunya, feu una feina de primera línea.
Sindicat Terrassa