Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : especulació i okupació
Acció contra el Mafies Point a pl. Ecspanya
01 nov 2005
Les nostres sospites s'han fet realitat
a.jpg
El passat diumenge al vespre es va confirmar el que ja sospitavem. El Màfies Point, punt de reunió dels majors especuladors, usurers i escoria humana, serveix també per blanquejar diners. Tal quantitat de diners han rentat durant les seves sessions que els soterranis de pl. Ecspanya no han suportat el sabó emés, emergint l'espuma a la superficie i a la vista de tothom que hi passejava.

Families, nens i nenes hi jugaven amb l'espuma, aixecant-la i fent-la volar fins i tot per damunt de les torres venecianes. Els guiris empanats feien fotos curioses i el trànsit aminorava el seu ritme per contemplar l'espectacle. I és que el nivell ha superat el metre d'alçada, sense arribar a envair l'asfalt. Algú, anònim, ha cridat des de no se sap on "FORA ESPECULADORS DELS NOSTRES BARRIS, FORA MÀFIES DE LES NOSTRES VIDES", però ningú ha entés de que anava i ha continuat el joc amb aquest fenòmen patrocinat pel blanqueig de diners de qui realment governa el mòn.

Avui, dimarts, no hi ha hagut cap ressó a premsa, s'ha silenciat l'acció i aquí no ha passat res: todo va bien... tooodo va bieeen.

L'any que ve veurem quina sorpresa ens/els hi espera.

Contra la màfia especuladora que roba les nostres vides: IMAGINACIÓ I LLUITA.
b.jpg
c.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra el Mafies Point a pl. Ecspanya
01 nov 2005
Per problemes tècnics no s'ha pogut penjar abans aquesta noticia. Demanem disculpes per haver-vos fet esperar.
Re: Acció contra el Mafies Point a pl. Ecspanya
01 nov 2005
Ostia! Com us ho heu fet? Tirant sabó a la font?
Re: Acció contra el Mafies Point a pl. Ecspanya
02 nov 2005
"Algú, anònim, ha cridat des de no se sap on "FORA ESPECULADORS DELS NOSTRES BARRIS, FORA MÀFIES DE LES NOSTRES VIDES", però ningú ha entés de que anava i ha continuat el joc amb aquest fenòmen patrocinat pel blanqueig de diners de qui realment governa el mòn.

Avui, dimarts, no hi ha hagut cap ressó a premsa, s'ha silenciat l'acció i aquí no ha passat res: todo va bien... tooodo va bieeen."

Tú ho dius tot. L'acció serà molt divertida i crearà desordre, però no crec que comuniqui cap crítica contra el metting point, ni que sigui massa combativa. Com a passatemps no està malament.
Sindicat Terrassa