Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Judici per assetjament immobiliari a St.Andreu
31 oct 2005
Aquest dijous 3 de novembre a les 9.45h concentració de rebuig de l'assetjament immobiliari, abans del judici, a les escales davant dels jutjats de Lluís Companys, a BCN
JUDICI PER MOBBING IMMOBILIARI A ST.ANDREU

El proper dijous 3 de novembre tindrà lloc als jutjats del Passeig Lluís Companys.
un nou judici relacionat amb l’assetjament immobiliari., per un pressumpte delicte de coaccions. Els habitants del carrer Servet 55, en règim de lloguer, al barri de St.Andreu, han denunciat en quatre ocasions els propietaris de la finca per talls d’aigua i de llum. En concret han denunciat el tall del suministrament d’aigua i de llum, el robatori en dues ocasions del comptador d’aigua, situat a la porteria contigua que dóna als pisos superiors i, la destrossa en tres ocasions de la instal·lació elèctrica exterior de la casa, pagada i contractada pels llogaters.
Tots aquests fets han suposat una degradació evident de les condicions de vida dels afectats.
La casa està llogada des de fa dos anys i es troba dins d’un procés judicial en el que s’ha de decidir si el contracte continua vigent o no. A l’espera que es resolgui el procés, des que la propietat es va negar a cobrar els rebuts domiciliats, els habitants de la casa ingressen els diners corresponents del lloguer al departament de consignació de rendes del Jutjat de lo Civil de Barcelona.

Per tal de mostrar el nostre rebuig a l’assatjament immobiliari convoquem a una concentració per aquest dijous, dia del judici, a les 9.45h.

PROU ASSETJAMENT IMMOBILIARI

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat