Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
Sumeu-vos: No Barcelona +10!
29 oct 2005
Queda tot just un mes perquè els caps d'estat del Mediterrani visitin Barcelona!
Sharon, Berlusconi, Mohamed VI, Zapatero, Mubarak, Blair -com a president de torn de la Unió Europea-, Bouteflika... seran a Barcelona el 27 i 28 de novembre en motiu de la cimera de Barcelona +10! Una trobada governamental amb l'objectiu de rellançar l'anomenat procés de Barcelona: una iniciativa al servei dels interessos de les élits econòmiques i de les grans multinacionals europees en la recerca de mercat i de recursos naturals en els països de la riba sud; un procés que legitima règims dictatorials i que vulnera els drets humans i dels pobles.

Stop a la recolonització del Mediterrani! Stop a Barcelona +10!

A Barcelona, un conjunt de col.lectius i entitats, hem constitiuït la campanya No al Mediterrani del capital i la guerra, alternatives a Barcelona +10 per tal de denunciar els objectius de la cimera i els interessos econòmics i geoestratègics que hi ha al darrera. A la vegada que estem preparant un calendari de mobilitzacions amb l'organització d'un acte de denúncia de Barcelona +10, dissabte 26 de novembre a la tarda; i la convocatòria d'una jornada de mobilització el diumenge 27 de novembre amb una manifestació a les 12h del centre de Barcelona a Delegació de Govern; un punt de cita al migdia en suport a la campanya contra l'especulació urbanística; i una marxa a la tarda en direcció al recinte de la cimera!

Sumeu-vos a la campanya!
Propera reunió dimecres 2 de de novembre a les 19.30h al c. Carme, 95 -al Raval.

Adheriu-vos a la iniciativa enviant un email a adhesionscontraelcapitalilaguerra ARROBA moviments.net

I fent una aportació al núm. de compte corrent: 3025 0001 11 1433312066
(es suggereix aportacions de 30 euros per les organitzacions petites, de 50 per les mitjanes i de 100 per les grans).

Ens veiem dimecres!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sumeu-vos: No Barcelona +10!
29 oct 2005
por favor, una pequeña traducción al castellano, para los de fuera de los ppcc que queramos asistir.


gracias
Re: Sumeu-vos: No Barcelona +10!
29 oct 2005
Queda apenas un mes porque las cabezas de estado del Mediterráneo visiten Barcelona!

Sharon, *Berlusconi, Mohamed VI, Zapatero, *Mubarak, Blair -como presidente de turno de la Unión Europea-, *Bouteflika... estarán en Barcelona el 27 y 28 de noviembre en motivo de la reunión cumbre de Barcelona +10! Un encuentro gubernamental con el objetivo de *rellançar el denominado proceso de Barcelona: una iniciativa al servicio de los intereses de las *élits económicas y de las grandes multinacionales europeas en la búsqueda de mercado y de recursos naturales en los países de la orilla sur; un proceso que legitima regímenes *dictatorials y que vulnera los derechos humanos y de los pueblos.



*Stop a la *recolonització del Mediterráneo! *Stop en Barcelona +10!



en Barcelona, un conjunto de col.lectivos y entidades, hemos *constitiuït la campaña No al Mediterráneo del capital y la guerra, alternativas en Barcelona +10 por tal de denunciar los objetivos de la reunión cumbre y los intereses económicos y *geoestratègics que hay al última. A la vez que estamos preparando un calendario de movilizaciones con la organización de un acto de denuncia de Barcelona +10, sábado 26 de noviembre por la tarde; y la convocatoria de una jornada de movilización el domingo 27 de noviembre con una manifestación a las 12h del centro de Barcelona a Delegación de Gobierno; un punto de cita a mediodía en apoyo a la campaña contra la especulación urbanística; y una marcha por la tarde en dirección al recinto de la reunión cumbre!



Sumaos a la campaña!

Próxima reunión miércoles 2 de de noviembre a las 19.30h al c. Carme, 95 -al Arrabal.



Adherios a la iniciativa enviando un *email a *adhesionscontraelcapitalilaguerra (*at) movimientos.limpio



Y haciendo una aportación al *núm. de cuenta corriente: 3025 0001 11 1433312066

(se sugiere aportaciones de 30 euros por las organizaciones pequeñas, de 50 por las medias y de 100 por las grandes).



Nos vemos miércoles!

para traducciones català-castellà, castellà-català visitar la web: www.internostrum.com
Re: Sumeu-vos: No Barcelona +10!
13 nov 2005
hola, soy mario de valencia. Me gustaria saber si hay algun colectivo que este organizando el tema transporte y alojamiento. muchas gracias. salud!!!
Re: Sumeu-vos: No Barcelona +10!
24 nov 2005
Alternatives a la cimera Euromediterrània :

La Conferència Mediterrània Alternativa i la Conferència Mediterrània de Nacions Sense Estat són algunes de les principals alternatives a la Cimera Euromediterrània, que començarà diumenge a Barcelona. La Conferència de les Nacions Sense Estat abordarà qüestions com el sindicalisme, l'autodeterminació o la lluita juvenil en nacions com, per exemple, la Cabília, els Països Catalans, Còrsega, el Kurdistan, Palestina, Sicília o Sardenya.

La Conferència Mediterrània Alternativa en canvi, intentarà d'abordar la situació del medi, les dones, la cooperació, l'economia, o la seguretat i els conflictes als països de la conca mediterrània. A més, també proposa tallers, taules rodones i seminaris sobre qüestions més variades, com la situació del poble amazic, la immigració juvenil, el futur del Kurdistan, etc. Així mateix, la Conferència de les Nacions Sense Estat inclou un concert dels pobles de la Mediterrània, amb Mesclat, un grup cors, un de sard i un cantant de la Cabília. El concert es farà divendres al passeig del Born de Barcelona.
CAP DE SETMANA DE MOBILITZACIONS

Els actes centrals contra la cimera Euromediterrània es faran a Barcelona diumenge. L'acció més multitudinària serà, previsiblement, la manifestació que ha de sortir de la plaça de Catalunya a les dotze del migdia. Però, diumenge mateix, a la tarda, també hi haurà una marxa que anirà del passeig de Pujades fins al Fòrum, que és on es reunirà la cimera. El dia abans es farà un debat públic al CCCB per recollir les principals reivindicacions a la cimera.
http://www.cmnse.org
Re: Sumeu-vos: No Barcelona +10!
27 nov 2005
Que fracaso de manifestación!!!! jajajajajajaajaj 4 gatossssssss!!!!! había más prensa que warros!!
Sindicato Sindicat