Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
Jornades Internacionalistes a Gramenet: el poble Veneçolà
28 oct 2005
El proper divendres dia 28 d'octubre, l'Escamot Gramenet-Assemblea d'Independentistes realitzarà el segon acte de les Jornades Internacionalistes que varen endegar abans de l'estiu amb una xerrada sobre el poble de Castella.

Aquest divendres dia 28 el poble amb el qual es afrà la sgeona xerrada/acte serà Veneçuela. L'interés de la xerrada ve donat per la situació actual que s'està vivint a en aquell país amb el procés de la Revolució Bolivariana.
EL POBLE VENEÃOLÃ: REVOLUCIÃ I SOLIDARITAT DES DELS PAÃ?SOS CATALANS

A les 19h a l'Ateneu Popular Júlia Romera (c/Santa Rosa, 18...a prop de correus <M> L1 Santa Coloma)es projectarà un vídeo/documental titulat: Veneçuela Bolivariana. Pueblo y lucha en la 4º Guerra Mundial.

En acabat el documental, Laia Altarriba, membre de la Brigada catalana-veneçolana Ali Primera ens explicarà la feina que estan duent a terme des de la Brigada i la situació qeu es viu actualment a Veneçuela.

Per acabar, l'Escamot Gramenet-Assemblea d'Independentistes realitzarà un sopar d'autogestió del col·lectiu...tot amenitzat amb música popular dels Països Catalans i de Veneçuela.

Salut i ens veiem allà!


âCada pueblo será libre a su modo y disfrutará de soberanía según la voluntad de su conciencia"

Simón Bolívar.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa