Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
La premsa, el govern de Moscú i associacions internacionals intenten una vegada rera l'altre difamar, manipular i desactivar aquest moviment emergent sense èxit. La poca confiança dels russos en les institucions oficials i en els mitjans de comunicació i les associacions "independents" ho fan impossible.
nb.jpg
El Partit Nacional Bolxevic s'ha convertit en una causa de preocupació per Russia i també pels poders fàctics a Occident. Els coloquialment coneguts com a "nazbols", defensan la interrupció del procés de globalització, la nacionalització de les empreses i la construcció de una alternativa al capitalisme de tipus nacionalbolxevic o comunista nacional basada en ideals colectius contraris al individualisme actual.


La seva ideología pretén ser una heréncia del socialisme proletari, però amb aportacions vingudas del nacionalsocialisme (sobretot en el camp de la economia. Patró treball, principi de responsabilitat, solidaritat i socialisme corporativista, etc... ).
Mira també:
http://www.bolcheviques.net
http://www.nbp-info.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Diari Limonka, el medi de informació dels nazbols en castellà (la traducció es una mica dolenta): http://limonka.net/index_esp.html
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Treieu la propaganda filo-nazi d'aquests desgraciats...
Vosaltres no sou comunistes ni res que s'hi assembli!
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
ha doblat la seva militància de 5 a 10, heheheh.
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
quants arguments!!!!
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Prou nacional socialisme disfressat a Indymedia!!!
Els fills de puta de la MSR tmb es consideren nacionalbolxevics, xo per sort aquests no s´atreveixen a utilitzar la falç i el martell.
Endavant amb les veritables lluites socialistes!!!
El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
La ignorancia fanática hace ver fantasmas. Pero éstos no existen, tampoco hay bien o mal. Sólo soluciones acertadas y soluciones equivocadas. Las salidas a los problemas socioeconómicos actuales no están en ideologías de moda o posturas anticuadas o amoldadas e integradas en el sistema actual.


El enfrentamiento actual está entre el sistema y el antisitema (el REAL) y no entre "buenos" y "malos", el cual es una simple farsa para mantener a la sociedad domesticada.

--------------


Los preceptos del comunismo según el Nacionalbolchevismo:

Los preceptos del comunismo

(La obligacion de el que ingresa en el Partido Comunista Rusa de los Bolcheviques.
El comienzo de los anos veinte )

Al ingresar en el partido de los Comunistas-bolcheviques doy palabra deliberadamente, desinteresadamente y voluntariamente:

1. Considerar una familia mia a todos los camaradas comunistas y a todos que comparten nuestra docrtina de hecho y no solo con palabras.
2. Luchar por la pobreteria obrera y campesina hasta el ultimo suspiro.
3. Trabajar segun mis posibilidades a favor del proletariado.
4. Defender el poder Sovietico, su honor y su dignidad por la palabra, los hechos y el ejemplo personal.
5. Estimar la disciplina del partido mas altamente que los intereses y los impulsos personales.
6. Cumplir sumisamente todos las obligaciones encargadas por el jefe del partido.
7. Apoyar las camaradas con el espiritu debil y desenmascarar la avidez en las filas del partido.

Considero mi deber:
1. No tener piedad a los enemigos premetidados del pueblo trabajador, incluso si son mis antiguos amigos y mis parientes.
2. No mantener amistad con los enemigos del proletariado y con todos que piensa hostilmente.
3. Atraer a nuevos contunuadores de la doctrina del comunismo.
4. Inculcar a mi familia como los comunistas verdaderos.

Prometo:
1. Encontrar la muerte dignamente por la causa de liberacion de los trabajadores del yugo de los violentos.
2. No pedir gracia de los enemigos de los trabajadores ni en el cautiverio, ni en el combate.
3. No hacerme ante de los enemigos por el interes personal o por la avidez.

Abjuro:
1. De la acumulacion de la riqueza personal, dinero y cosas.
2. Considero una deshonra los juegos de azar y el comercio como un medio al provecho personal.
3. Considero una verguenza la supersticion como el resto de la ignorancia.
4. Considero que es inadmisible compartir a la gente segun su nacion, su religion, su idioma porque se que en el futuro todos trabajadores de la tierra se uniran en una grande familia.

http://limonka.net/limonka/002/esp/communism.html


--------------


El verdadero comunismo, la verdadera lucha, no es la que financia el sistema o aquella a la que la prensa del sistema guiña un ojo cada dos por tres, sino aquellos que son criminalizados categóricamente y acusados de aquello que representa al mal, al diablo, en nuestro tiempo: el nazismo.
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Ja no son 10 ... hi ha 3 que s'han escindit ara son 7 nazibols i 3 dels Autentics Nazibols.
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Demano al col.lectiu editorial que no permeti la propaganda feixista a indymedia.
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Son un partit amb ideologia N-S (nazis) que utilitza la força comunista a Russia per esgarrapar vots.

Sense ideologia propia, sino utilitzant la simbologia sovietica i les teoris nazis, pretenen aconseguir el poder.

El nazisme, esta mutant depenent el context.

A Europa es fa dir nacional-democratica, i ara a Russia es fa dir nacional-bolxevic.

FORA DE RUSSIA !

VISCA EL MARXISME - LENINISME !
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
28 oct 2005
Hem d'actualitzar el "marxisme" abans no ho facin altres desgraciats que puguin portar la fama d'aquesta etiqueta a les clavegueres.

varies reflexions :
1. Karl Marx va dir que ell no era marxista abans de morir, aixó tant sols vol dir que la seva ideologia es ambigua en molts aspectes i ell n'era conscient.

2. omplint aquestes ambigüitats Lenin va fer encerts, peró tbé es va equivocar en moltes coses: per expemple el que va fer amb pagesos i els anarquistes.

3. Lenin en el seu testament deia que el favorit era Trotsky, que parlarva de la democrácia en comptes de la dictadura com a pas previ al comunisme.

4. No crec que les reflexions d'aquests autors siguin suficients per actualitzar una ideologia que ha nascut en un context determinat: s'ha de posar en qüestió el materialisme históric per relativitzarlo com a mínim o inclús abandonar l'análisi des d'una perspectiva dialéctica i tornar a alçar com a bandera la seva dura crítica al capital que encara té vigència.

5. Hi ha molt més autors interessants: que han dit coses al respecte; a part de trotsky, gramscy, adorno, walter benjamin i d'altres no marxistes k poden ser interessants, com anarkistes o Nietzche o Hannah Arendt.

Salut i Revolta!
Re: El Partit Nacional Bolxevic no para de creixer
29 oct 2005
1. Fora nazis d'Indymedia, ni Hitlers ni Rohm (ni Stalin)

2. Trosky estava per la dictadura del proletariat, que per ell es la democràcia obrera.

3. En general, la gran discussio -n'hi ha diverses- mal resolta entre marxisme i anarquisme és el problema de les societats de transicio (sembla mentida que despres d'un segle de grans fracassos s'hagi avançat tan poc en aquest tema)

4. Relativitzar el materialisme historic es carregar-se directament allo que es fonamental al marxisme: la LLUITA DE CLASSES com a motor de les transformacions socials historiques; dit d'una altra manera i sota el meu enteniment, el conflicte social, les contradiccions internes per entendre el moviment de qualsevol societat historica. Aquesta insistencia en les contradiccions socials, es el que fa del marxisme una teoria Revolucionaria.
Juntament al fet de la insistència de Marx en l'estudi de l'historia, dels seus cassos REALS concrets, de concebre els seus principals plantejaments (el famos Prefaci) com a guia per a l'Estudi i no com a cap recepte, que fa que hom es pugui passar pel forro el seu determinisme decimononic -per mes que diguin que no ho es- i cert finalisme que l'acompanya -per mes que diguin que no ho era tb-
Sota el meu entendre, aquest plantejament d'analisis social basat en la contradiccio i el conflicte es el que em fa el marxisme molt mes util per entendre qualsevol societat historica que d'altres plantejaments, ja siguin llibertaris, estructuralistes, idealistes etc als quals no renuncio tampoc per que si que en altres ambits han estat mes efectius
Pero per exemple, certes idees de l'estil "el poder i la seva omnipotencia" que circulen en certs medis llibertaris i que han influenciat molts altres sectors no-llibertaris no les trobo gens utils, solen amaga el conflicte com a idea central sobre la societat i la gran potencionalitat que tenim els sectors socials oprimits en la transformacio social. Difuminar aixo per a mi es poc util des d'un punt de vista revolucionari.
Lluita de classes, i no lluita economica de la classe obrera, que en tot cas és una part de la lluita de classes. I cal aclarir com es relacionen en el marc del conflicte social, la lluita de genere, la lluita nacional i altres contradiccions. Pero aixo no és relativitzar el materialisme historic, al contrari, es reforçar aquest tipus d'analisis.
Sindicat Terrassa