Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El detingut de Torà al cicle de cinema i drets humans
27 oct 2005
Avui dijous, a les 20h a la facultat de dret i dins el cicle de cinema i drets humans, es passarà la pel·licula PORS, sobre les tortures inflingides a dues persones, tan a Catalunya com a Euskal Herria.
Des de Suport Ponent s'ha intentat que en Jordi, detingut sota la llei antiterrorista i torturat el 2003, el Jordi pogués parlar com a ponent, però tot i que després s'ha intentat arreglar, des de la organització no s'ha cregut convenient. De totes maneres, el Jordi podrà explicar el seu cas des del públic, des d'on els seus amics i tots aquells que creiem en la justícia i en la defensa dels DDHH podrem donar-li suport.
Així doncs, us convoquem a tots aquells que volgueu escoltar un cas de tortures d'un testimoni que ho ha viscut en carn pròpia, a venir a les 20h a la FACULTAT DE DRET (cappont) de la Universitat de Lleida.
AQUÃ? ES TORTURA!!
NO A L'ARXIVAMENT DE LA QUERELLA PER TORTURES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El detingut de Torà al cicle de cinema i drets humans
27 oct 2005
Creieu en la justícia? Espero llavors que també condemneu ETA. O és aquesta banda d'assassins marxistes el vostre paradigma de DDHH??
Re: El detingut de Torà al cicle de cinema i drets humans
27 oct 2005
No creiem en la justícia. Si aquesta existís el jove de Torà no estaria en l'actual situació i no hauria passat mesos a la presó. Però creiem encara menys en tu Adecaf...imagina't el prestigi que tens ací...
No et podries apuntar a un curs de fotografia o de guitarra i així deixar de burlar-te de la gent que ho està passant malament des del covars anonimat que t'ofereix internet?

segur que trobes algun altre "hobby"

ànims!
Re: El detingut de Torà al cicle de cinema i drets humans
27 oct 2005
Justícia pel jove de Torà!

Mossos d'esquadra torturadors!
Justícia pel Jove de Torà
29 oct 2005
Cartell Mossos Torà FINAL bo p.JPG
Justícia!
Sindicato Sindicat