Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Tota la web repleta de posts sobre Xirinacs, és que indymedia no pensa fer-hi res?
Cada dia entra gent a la presó, molts cops injustament, i no posen el crit al cel. Tota la pàgina està envaïda pels mateixos posts sobre el mateix tema.

Xirinacs ha fet apologia d'ETA, doncs que es compleixi la llei, o passarà com amb el cas Banca Catalana, que el corrupte no va a la presó perquè això seria "un atac contra Catalunya"?

Sabeu de les responsabilitats independentsites pels mals tractes a les presons?

I on era Xirinacs quan això es va denunciar?
Mira també:
http://www.presons.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
ADECAF, ets un troll i un feixista.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/207020
... i ja no pots enganyar ningú.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Jo ni soc ADECAF, ni tinc res a veure ni ganes, pero estic FINS ALS COLLONS de posts sobre Xirinacs, joder
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Cadascú pot opinar del tema que li sembli bé, no? Per què t'indignes perquè apareguin notícies sobre en Xirinacs? Crec que és una notícia prou important per ser tractada amb profunditat. Es pot qüestionar el que va dir Xirinacs igual que es poden qüestionar tantes altres coses que succeixen al nostre país i que es donen com coses normals. Salut, amic, deixa expressar als ciutadans i ciutadanes d'aquest país en pau!
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
llibertat xirinacs!!
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Me parece genial que tanta gente se haya movilizado para defendre a esta persona, pero antes de publicar noticias podríais ver si no están repetidas porque provoca una saturación importante que puede incluso provocar rechazo.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
cuanto intruso...
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
A mi em sembla perfectament que s'opini sobre Xirinacs o qualsevol altre tema, el que m'indigna es que el 70% de la columna dreta estigui dedicada al Xirinacs. Moderació, sisplau...
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Callarem quan els espanyols el deixin en llibertat sa i estalvi, pobre d'ells que li toquin un pèl.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
LLIBERTAT
XIRINACS!
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
EL FRANCTIRADOR DESPISTAT,
MILLOR QUE APUNTIS ALS QUE CALLEN I NO ELS QUE PARLEN I ACTUEN.
pER A ÉSSER CAL SABER A QUI APUNTES I A QUI TIRES.
eS MOLT FÀCIL DISPARAR ALS QUE DEFENSEN LES LLIBERTATS AL CARRRER I EN WEBS MARGINALS, ON SEMBLA QUE ENCARA ES POT PARLAR.

nO ES L'UNIC QUE VOL ACABAR EN LA POCA LLIBERTAT
EXISTENT EN LES WEBS.

Bush i Blair volen acabar en la llibertat a Internet amb unes lleis antiterroristes, les mateixes que han possibilitat l'empresonament de Xirinachs
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Pues el 70 % aún es poco. La situación por la que está pasando Xirinacs, se está produciendo ahora y no dentro de tres años, por lo tanto es ahora el momento cuando hay que estar más pendiente de su situación. Los lugares por los que ha pasado (comisaría, cárcel), no son nada saludables. Muchas personas pasan todos los días y dejan su salud a manos de maltratadores en nombre de la ley y la justicia. No podemos permitir que le pase nada a Xirinacs.
Al carcelero que dice que todos los días entra mucha gente en prisión e injustamente, le recuerdo que si él lo sabe, debe denunciarlo y no callarse para decirlo y utilizarlo sólo cuando le interesa aquí en Indymedia; eso le hace cómplice de la injusticia.
Cuando en otra ocasión, alguien opine que hay que censurar a estos carceleros fascistas porque no hacen más que colgar propaganda fascista, se quejarán; pero ahora son ellos los que piden a Indymedia que haga algo por la información sobre Xirinacs. Luego hablan de libertad de expresión y todas sus tonterías.
Lo que les duele a estos fascistas, es que Xirinacs ha sido el único político que no se dejó comprar por esta farsa de democracia y mantuvo su lucha reclamando la libertad de l@s pres@s polític@s y dejó la política profesional cuando vió que se traicionaba la democracia y las libertades. Tanta coherencia, hace daño en el código deontológico de tanto hipócrita y farsante resentido.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Ja no enganyes ningú, Libero, amic d'Anglada i dels carcellers d'UGT presons

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/208398/index.php
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
ADECAF té raó, fa dues hores la meitat de la banda dreta eren posts sobre el Xirinacs aquest, i la majoria repetitius.

Jo també estic fins als pebrots de Xirinacs. Els problemes que té, ells se'ls ha buscat, defensar ETA no és cap mèrit, per què no es dedica a alguna cosa més decent.

Ara, que el fotin a la presó i si no, haver-s'ho pensat.
Re: Xirinacs a la presó!!!
26 oct 2005
Que vagi a la presó, coniiioooo!!! No ha comès un delicte?
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
Als que no vulguin sentir parlar de Xirinachs que mirin els 10 canals de televisió, o llegeixen els 50 diaris nacionals. No hi troveran en Xirinachs, o sols insults estupits de que es mereix que estigui empresonat per estar del cantó dels perseguits.
Llibertat Xirinacs!
26 oct 2005
XIRINACS LLIURE.jpg
Més de dos-cents concentrats davant la Model en suport a Xirinacs
Traslladen l'ex-senador a Can Brians
Més de dues-centes persones s'han concentrat davant la presó Model avui al vespre per demanar l'alliberament de Lluís Maria Xirinacs, si bé durant la concentració s'ha sabut que Xirinacs havia estat traslladat a la presó de Can Brians. Avui comença una vaga de fam rotativa per protestar contra aquest empresonament, ordenat per l'Audiència espanyola. A migdia aquest tribunal ha ordenat a la jutgessa del jutjat número 33 de Barcelona que empresonés l'ex-senador.

Amb crits de 'llibertat Xirinacs', 'aquesta és la seva democràcia' o 'llibertat presos polítics', més de dues-centes persones s'han concentrat al carrer d'Entença de Barcelona, davant la presó Model. També portaven pancartes reclamant l'alliberament de Xirinacs (a la foto). Cap a dos quarts de vuit ha començat a córrer la notícia que havien traslladat Lluís Maria Xirinacs a Can Brians, però tot i així la concentració ha continuat i, al cap de poc, s'ha convertit en una manifestació que ha tallat el carrer d'Entença, ha fet la volta a la presó Model i s'ha encaminat cap al carrer de Nicaragua, davant la seu del PSC, però s'ha dissolt sense incidents quan hi han arribat dues furgonetes amb antiavalots. Tot i saber que en Xirinacs és a Can Brians, un grup de manifestants passa la nit davant la Model en senyal de protesta.

Membres de col·lectius del barri de Gràcia de Barcelona també comencen anit el primer torn d'una vaga de fam que vol ser rotativa entre viles i barris, i que hauria de durar fins a l'alliberament de Xirinacs. Jaume Chalamanch, amic íntim seu, seguint l'esperit de Xirinachs, volia plantar-se cada dia, de les deu del vespre a les set del matí, davant la presó Model fins que Xirinacs fos alliberat. Però si es manté l'empresonament de l'ex-senador a Can Brians, haurà de canviar de plans. Chalamanch havia fet arribar un buró fax a l'Audiència Nacional espanyola, adreçat al jutge del cas, afirmant que mentre durés la protesta es mantindria en silenci absolut, sense parlar ni escriure.

Fonts consultades per VilaWeb asseguren que no s'han atès reclamacions d'alliberament per raons humanitàries. Xirinacs havia estat traslladat avui a primera hora del matí al jutjat, al passeig de Lluís Companys, i poc després un centenar de persones s'hi han concentrat. VilaWeb també ha sabut que ahir al vespre Carles Xirinacs va anar a la comissaria de la Via Laietana per ennovar-se de la situació del seu germà, però la policia no li va voler donar gens d'informació. Aquesta negativa va fer pensar a l'entorn de Xirinacs si no li havien aplicat la llei antiterrorista.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
doncs indymedia ha fet el que calia fer, fer un editorial.
Si trobeu notícies duplicades aviseu i millor poseu el link, però compte! s'han de llegir perquè el mateix títol no equival sempre a la mateixa notícia.
Xirinacs lliure ja, i no per raons humanitaries, llibertat de expresió
26 oct 2005
LLIBERTAT DE EXPRESIÓ

( siusplau he vist persones parlant català defensant l'aparell feixista i antinacionalista )

aquest senyor NO HA COMES CAP DELICTE, i sinó veniu a buscarme a mi

JO TAMBÉ SOC XIRINACS !!!!
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
26 oct 2005
algun dia pensa algu fer alguna cosa amb aquests parell de pallasos que es dediquen a enmerdar indymedia? o es que queda chic o alguna cosa aixi?
si us plau, si algu n'enten la gràcia me la podria explicar per poder riure jo tambe?
gràcies
escriu a en Xirinacs!
27 oct 2005
escriu a en Xirinacs!
Centre Penitenciari Brians
Adreça:    
Carretera de Martorell a Capellades, km 23
08635 Sant Esteve Sesrovires
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
27 oct 2005
Demano la llibertat per en Xirinacs i que no s'en faci cap nou "màrtir" de cap causa. Passem la pàgina de la Història primitiva i simiesca de la Humanitat. Per guanyar la independència hem de deixar enrera tota mena de mesianismes i clericalismes.
Re: Llibertat ja Xirinacs!!!
27 oct 2005
Sí señor, hay que superar la etapa simiesca de "Siscu", "tete", ADECAF, etc... El que estén en estas páginas y no escuchando la COPE, ya es significativo y es que son tan ilusos que piensan que estas páginas son sólo suyas y por eso les molesta que se exija la libertad de Xirinacs. Hace años ya estuve con él delante de la Modelo y reclamando la libertad de l@s pres@s polític@s. En esta ocasión por razones de salud y distancia geográfica, no será posible, pero quiero dejar testimonio de mi apoyo en esta página y contrarrestar esa ofensiva de esos dos o cuatro carceleros fascistas que desde hace algún tiempo repueblan Indymedia. Sus argumentos son más infames que los de las más nefastas dictaduras..., su personal lucha contra el mal y ellos mismos se describen en su crueldad cuando reclaman la entrada en general de más personas en prisión y la de Xirinics en particular. �nimo "mossen", aunque no soy ni cristiano, ni creyente, tienes todo mi apoyo.
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
27 oct 2005
ENCARA QUE UN HAGUI FET LA APOSTASIA EM MEREIX MOLT RESPECTE DONS HE TINGUT LA GRAN SORT DE CONEIXERLO TANT DEVANT LA MODEL COM EN AQUELLES CAMPANYES PER LA ENTESA DELS CATALANS I COM NO, EN LES SORTIDES CAP LA MARXA DE LA LLIBERTAT.ELS QUE DEMANEM LA LLIBERTAT D,EN XIRINAS, EN MOLTES OCASIONS L,HEM DEMANAT TANT A LA MODEL JUNT AMB ELL COM A ALTRES PRESONS,PER TOTS ELS ALTRES PRESOS POLITICS DE TOTA IDEOLOGIA I ELS PRESOS SOCIALS.AIXI QUE MENYS COMENTARIS DELS FATXES DE SEMPRE.LLIBERTAT PER EN XIRINACS
cas Xirinacs o la llei de l'embut
27 oct 2005
¿Aquesta és la manera que té el Govern ZP de "destensar" l'ambient entre els partidaris i sequaços de l'Estat espanyol de sempre i els nacionalismes perifèrics? D'acabar amb el conflicte basc? ¿D'arribar a la seva tan vanagloriada, com per a molts metafísica, "Espanya plural"? ¿Retallant un Estatut recolzat pel 90% dels votants del Principat de Catalunya? ¿Empresonant un català tan distingit com represaliat per la seva lluita per la llibertat? ¿O potser és una manera de dir-nos que, amb "tarannà" o sense, en aquesta monarquia de beneits sempre porten la paella pel mànec els mateixos?
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
27 oct 2005
ADECAF demana l'empresonament de Xirinacs!!!

Que es foti!!!

No van a la presó altres persones per delictes d'opinió sobre l'Holocaust???

per què no llavors qui legitima una banda terrorista o nega els genocidis comunistes???

Es que hi ha una llei per a cada ciutadà o som tots iguals??

XIRINACS A LA PRESÓOOOOOOO!!!!
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
27 oct 2005
quina banda ha legitimat?

quins genocidis ha negat?

és més, no és poden donar arguments a favor del terrorisme, o què?
Re: Prou ja de Xirinacs!!!
27 oct 2005
Estem fins als collons de tant feixista com ara els que s'infiltren a aquesta pagina...Aneu a escoltar la Cope cabrons!
Llibertat per al Xirinacs !!!!
Sindicat Terrassa