Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cicle de xerrades sobre Alternatives Municipalistes
20 oct 2005
La CUP de Vilanova i la Geltrú presenta un cicle de xerrades per presentar opcions polítiques que han fructíficat, amb les que la CUP de Vilanova hi troba semblances. El programa és el següent:
• Divendres 21 d’octubre a les 20h al TOC (C. St. Sebastià, 11); L’alternativa municipal de l’Esquerra Independentista: l’expansió que està vivint l’Esquerra Independentista es va deixar notar en les últimes eleccions municipals, aconseguint representació en forces viles dels Països Catalans, algunes d’elles capitals de comarca. Ponents: Otger Ametller, regidor de la CUP de Vilafranca del Penedès; Aida Garcia, regidora de la CUP de Valls; Anna Gabriel, regidora de la CUP de Sallent.

• Dissabte 29 d’octubre a les 19:30h al Centre Cívic de St. Joan; Lluita pagesa al camp i als ajuntaments: a pobles com a La Fatarella (Terra Alta) els pagesos s’han mobilitzat per defensar els seus drets des dels ajuntantaments. Ponents: Josep Suñé, alcalde de La Fatarella; Josep Riera, ex-coordinador General d’Unió de Pagesos.

• Dissabte 12 de novembre a les 19:30h al C.C. de St. Joan; Les primeres candidatures populars alternatives: l’actual empenta municipalista de l’esquerra independentista té els seus orígens en les candidatures sorgides sota el paraigües de l’Assemblea de Catalunya
Ponents: Jaume Soler, regidor de la CUP a d’Arbúcies; Joan Garriga, membre de UM-9 de Sant Pere de Ribes.

• Dissabte 26 de novembre a les 19:30h al C.C. de St. Joan; Del moviment obrer i veïnal al municipalisme: en alguns municipis ha estat el moviment obrer i veïnal qui, des de les fàbriques i els barris, han construït una alternativa municipalista pròpia.
Ponents: Jacint regidor del COP de Ripollet, Nicolás cofundador del COP de Ripollet; i un representant d’ Alternativa per Badia.

• Divendres 16 de desembre a les 20h al C.C. de St. Joan: Lluita municipalista d’esquerres fora dels Països Catalans: Fora dels Països Catalans òbviament també hi ha alternatives de les quals en podem aprendre. Una de les més sorprenents la trobem a Marinaleda (Andalusia), on des de la política municipal s’ha aconseguit crear un model de societat diferent. Ponent: José Manuel Sánchez Gordillo Alcalde de Marinaleda

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cicle de xerrades sobre Alternatives Municipalistes
21 oct 2005
Chapeau!!!
Re: Cicle de xerrades sobre Alternatives Municipalistes
21 oct 2005
Per unes CUP Municipalistes, nomès on hi ha l'arrel amb el temps pot donar fruits, fent d'altaveu a les lluites reals, i no autobombo de la propia activitat "parlamerntaria" alunyada dels propis interesats.
Sindicat Terrassa