Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
22Nov: Data de desallotjament de Na Bastardes
19 oct 2005
El passat dijous dia 6 d’Octubre els nostres advocats ens van avisar de què el CSO Na Bastardes de Manresa amb més de tres anys de vida, està en perill de desallotjament. La data que s’ha fixat per intentar posar fi a aquest projecte és el 22 de Novembre.
La immobiliària Autocarta pretén enderrocar Na Bastardes per construir una quinzena de pisos que rondarien els 25 o 30 milions de pessetes cada un. Una vegada més, es prioritza el dret a enriquir-se de les constructores i immobiliàries, a la possibilitat d’accedir a un habitatge digne i al lliure desenvolupament de les persones en Centres Socials Autogestionats. Per tal d’aturar aquest desallotjament hi ha convocada una concentració el dia 22 de Novembre a les 8h. del matí davant del CSO Na Bastardes (C/Na Bastardes nº13). A més a més es convocarà una cercavila el dissabte posterior al desallotjament a les 18h de la tarda a la plaça St. Domènech.
No tenim cabuda a la seva ciutat model... però el conflicte és inevitable. Stop desallotjament de Na Bastardes. Stop desallotjaments

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 22Nov: Data de desallotjament de Na Bastardes
19 oct 2005
KUANDO HAY UN DESALOJO, APARECEMOS EN OTRA!!
Re: 22Nov: Data de desallotjament de Na Bastardes
20 oct 2005
NO AL DESALLOTJAMENT DE NA BASTARDES !!!
NO AL DESALLOTJAMENT DE LA GÀBIA !!!!

EL 5 DE NOVEMBRE A LES 17H A LA PLAÇA PAERIA -LLEIDA MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DEL CSO LA GÀBIA !!!
www.lagabia.tk www.alestrinx.tk
Sindicato Sindicat