Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Salut companys-es, el pasat Disadte dia 15-10-05
a les 06:30h un grup de persones bam Okupar la
antiga Fabrica "TEQUISUR" de el Barri de Valldaura a Manresa es tracta de una fabrica de 110m. cuadrats un sotano i 5 plantes, en la cual
es bolia refundar la C.N.T. MANRESA i fer un Centre Social Okupat per al barri.
Despres de haver entrat ens barem posar en contacte amb la Associacio de Veins-es de el barri de Valldaura i amb la resta de veins tenin una bona resposta i acollida per part seba, ens ban donar mobles y recolzament.
Ens barem posar en contacte amb l'ESPECULADOR en
cuestio i en principi semblaba anar tot dallo mes be l'especulador es mostraba receptiu i no bolia denunciar, bolia arribar a un pacte en el cual les dues parts sortisim beneficiades, el barem convidar a que vingues a veurens per parlar i ens ba dir que no patisim que no denunciaria que miraria que podia fer.
Aquesta nit pasada ens ba trucar per dirnos que l'endama al mati aniria a la comisaria dels Gossos de cuadra a denunciarnos.
UN DESALLOTJAMENT 1000 OKUPACIONS.
¡¡¡RESISTIREM!!!
Salut Companys i Companyes
19-10-05 - C.S.O.Valldaura-C.N.T.Manresa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Escriu bé el català puto analfabet funcional!
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
prefereixo un català amb faltes si no en sap més que ho faci en castellà.
Tot i les diferències, ànims!
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
endavant!
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Vergonya, ets un feixiste de merda.
Gent com tu fa que l'independentisme tingui una imatge de dretes entre els i les llibertaries que fa dificil tenir bones relacions i dificulta l'unitat en l'acció.
Menys mal que no tots els indepes son com tu.
Salut
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Quin és el teu problema que persones llibertàries ocupin????????perquè insultar a una companya perquè no coneix també en Pompeu (repressor de la llengua...).com tú sembla una actitud estúpida....jo sóc ben catalana, i faig
errades al escriure I QUÈ?????????????

Apa Manresa a ocupar moltíssim, com més ocupacions més espais alliberats........felicitats.

M'agradería recordar que el 22 de novembre hi ha el desallotjament de Na Bastardes, i que s'ha convocat una concentració a les 8 del matí al davant.

Salut i resistència
(una que no és manresana)
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Quina relació té escriure correctament amb la repressió? Apa els anarcoespanyols esteu cada dia més sonats
vergonya la teva..
19 oct 2005
vergonya la teva cabro !!....
la revolució no es fa amb bones paraules...
ni amb correcions lliguistiques,
sino amb lluita
amb causes i amb bones intencions
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
Hola: Creia que a Indymedia ho havia vist tot en el que es refereix a intervencions patètiques, però la de âvergonyaâ? és el pitjor que mai podria llegir.
Som independentista i em fa vergonya que una persona així estigui dins el meu moviment (suposant que aquest coió sigui independentista, alerta que no sigui un poli que vulgui ficar branca entre ambdós moviements!!
Molt bé les respostas que se li han donat, ben argumentades!!No faceu cas dâaquest tipus de gent, sectarisme nâhi ha a molts de moviments.
Endavant amb la gent que intenta aprendre català, faceu mil errors i més, és la única manera dâapreder-ne!!

Salut!!
Re: Nova Okupacio a Manresa
19 oct 2005
ke trist, un fa un komentari estupid i tota la resta li escribim notetes, esta mes ke klar ke no kal eskriure be ni el katala ni el kastellá en un els komentaris d'una pagina web... respecte el dels anarko españols.. festu mirar idiota
Re: Nova Okupacio a Manresa
20 oct 2005
Felicitats per l'okupació !!!!

El 5 de novembre a la plaça Paeria de Lleida, manifestació en defensa del CSO LA GÀBIA.

www.lagabia.tk www.alestrinx.tk
Re: Nova Okupacio a Manresa
20 oct 2005
a beura al's anarkoas pannyols sou als primer's an critiká tot alló ka sigi o soni katalà axi ka no am bingis am paridas, jaka busaltr'as no asteu an kundisio'ns daná duna'ns llissons ukei?
Parsert asc'rik kom am do'na la gana i axi sok me's wai ka tu
Re: Nova Okupacio a Manresa
26 oct 2005
asTe u no astè vien escrito lo inportante es el mobimiento, que pa eso no importan las faltas sino el valor de llevar a cabo unos ideales de justicia y respeto.
Fets inoblidables
07 nov 2005
Hola; els comunicats que ara us passaré narren uns fets passats al Guinardó fa cinc anys. Penso que tothom els hauriem de tenir presents. El primer comunicat es d'un col·lectiu independentista de barri que va okupar una casa i en va fer un CSO que va funcionar durant 4 mesos. Entre altres coses alla s'hi van reunir les asamblees de contra l'ocupació militar, es van pintar tres murlas al barri, es va organitzar un homenatge a Miguel Hernandez, es van fer dos concerts antirrepressius, un concert de suport a Benjamí Ramos, dues tallades de trafic contra la ocupació militar, dos cercaviles populars antirepressius, una xocoltada popular en una ETT, una campanya de retirada de plaques falangistes, una campanya contra els preus abusius al metro i altres coses que ja no recordo.
Aquest CSO que funcionava perfectament, i que no tenia que donar explicacions a ningú de com funcionava, va ser envaït per un grup suposadament anarquista (pels simbols que van pintar). No cal dir que les acusacions que aquest grup fa en el comunicat son falses i nomes serveixen per justificar un fet vergonyós com es envaïr un CSO de caracter independentista nomes pel fet de ser-ho i sense tenir en compte el valor social i revolucionari d'aquest. Aquests son els dos comunicats:

COMUNICAT ALS MOVIMENTS SOCIALS El passat dia 30 d¹agost al matí un grup de persones entra a Cal Marx a través d¹una porta prèviament forçada i s¹hi instal.la. Els assaltants no tenen en consideració l¹opinió del col.lectiu (JHG) que havia alliberat l¹espai feia 4 mesos amb la intenció de crear unCSO pel barri del Guinardó. Acceptant l¹inicial pretext dels assaltants (la manca d¹espai on viure), l¹assemblea de Cal Marx va proposar un diàleg per tal d¹arribar a un acord on solventar la precarietat dels assaltants i alhora contribuir al desenvolupament del centre. La resposta agressiva per part dels assaltants va ser la de refusar qualsevol col.laboració amb uns ³políticos de mierda², ³rojos²... (paraules dites per alguns dels assaltants) i amb el projecte d¹un CSO al barri. Després d¹un últim intent de diàleg per part de l¹assemblea, els assaltants no van admetre cap mena de proposta i van dirigir-se violentament als ocupants de Cal Marx. A més d¹això, els assaltants van fer pintades a les parets amb frases f! eixistes com ³rojos a la hoguera²...Es per això que demanem la col.laboració i el recolzament de tots els moviments socials contra un atac apolític que esperem no es repeteixi i que creiem que no es pot acceptar. Demanem que si teniu alguna cosa a proposar es es farà una assemblea extraordinària el dia 6 de setembre a les 18:00h al parc de Federica Montseny-Metro Guinardó. Prou atacs contra l¹okupació! Joves Revolucionaris d¹Horta-Guinardó 5/9/00

KONTRA LA ESPECULACIÓN: BOICOT A ENDERROCS ESTEBAN S.L. Debido a esta situación y al lamentable funcionamiento del seudoCSO CAL MARX (carrer de la vinya 36) lo okupamos. CAL MARX tras casi un año (aproximadamente) de ¿okupación? tan sólo ha conseguido enemistarse con el vecindario; gente a la cual le ha sido negada la entrada a la asamblea o se le ha negado el derecho a techo, alquiler de habitaciones, fiestas privadas, etc. La gente que había en la casa sólo la usaba para reuniones del colectivo ENDAVANT (vinculado a la PUA, que se presenta como partido político a las elecciones) y para montar fiestas, ni siquiera vivía nadie ni servía como centro social para el barrio. Desde el 30 de agosto CAL MARX se está rehabilitando para montar un centro social, donde el vecindario pueda participar, desarrollar talleres, charlar y hacer todo aquello que antes era imposible debido a la política sectaria del colectivo ENDAVANT. A partir de ahora la casa pasa a llamarse LOS JARES y servirá como vivienda y como centro social con talleres (serig! rafía, cocina, coctelería), taller contra la especulación, kafeta, biblioteca, comedor y todo lo que se nos ocurra. El dia y hora de la asamblea del CSO y los talleres aun está por concretar, seguiremos informando. NACIONALISMO ES FASCISMO, AUPA LOS JARES (c/ de la vinya 36, metro guinardó L4) Los Jares 5/9/00

Val a dir que practicament el CSO Cal MArx estava gestionat per poc mes de cinc nois que no passavem dels 18 anys. Nosaltres no ens hem sentit víctimes de ningú. Vam seguir al barri i vam okupar un altre local i vam seguir el nostre projecte durant mes d'un any. La reflexió que plantejo es la següent: de quin antiautoritarisme parlen molts? de quina autoorganització? de quin monopoli de la força?
Ara desde la distància em fa molta llatisma pensar en la manca de criteri d'alguns personatges i la insalubritat mental a que ens condemna l'estat.
Salut i Revolució!
Visca el Guinardó combatiu!!
Re: Nova Okupacio a Manresa
21 nov 2005
Salut companys!! Agraim a la gent que ens apoia desde aqui. Ara tenim molta feina, estem restaurant la CNT i el CSO. Si algú es vol posar en contacte amb nosaltres per col.laborar o ajudar, serà ben bingut. Aixi doncs, us mantindrem informats del dia de la inaguració i de tots els actes que farem. Fins abiat!!! salut i ANARKIA!!!!
Sindicat Terrassa