Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder
UDC partit corrupte
19 oct 2005
Corrupció política, malversació de fons públics: i no passa res.
Quan s'estava fent el judici es va parlar a les tertúlies, i la defensa d'UDC era: sóm inocents mentre no es demostri el contrari.
Resulta que ja ha sortit la sentència, i quines són les reaccions? silenci. Per exemple al diari digital de lamalla no hi ha ni tan sols la notícia.
I ja és mal pensar, però la sentència ha sortit justament un dia que s'emet al vespre un partit de futbol, així no hi ha possibles tertúlies radiofòniques que en puguin parlar; i curiosament el dia següent tampoc. Tan és així que segurament no se'n parlarà massa, la notícia s'enfonsarà a la pila de noticies pendents de comentar.
I, jo penso que s'ha de parlar, perquè el jutge dicta sentència dient que els 10 empresaris i militants d'UDC van malversar fons, quants? un milió d'euros!, va ser fa més de 10 anys i per tant uns 170 milions de pessetes.
I on van anar a parar els diners? no se sap!
I hi ha un responsable polític de la trama? sí però falten proves. Això ho diu el jutge i UDC diu, com diu l'avui, que estan contents de la sentència: vol dir això que no recorreràn? -així ho suposo, per evitar aixercar més pols de la que hi ha-. I es queden tan tranquils. Quan veieu algun cop algún polític d'UDC li podreu preguntar què van fer amb aquests milions?, deuen 25 euros a cada català.
Mira també:
http://www.avui.com/avui/diari/05/oct/19/85166.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: UDC partit corrupte
19 oct 2005
Todos son iguales: UDC, PSC, CUP...
Re: UDC partit corrupte
19 oct 2005
Todos son iguales: UDC, CNT, PSC, CUP...
Sindicat