Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Avant 947
18 oct 2005
avant-947.gif
et pots descarregar aquí el nou avant:

http://www.pcc.es/avant/arxiu/pdf/avant947.pdf
Mira també:
http://www.pcc.es
http://www.joventutcomunista.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avant 947
18 oct 2005
Avant amb la privatizació dels jardins de Barcelona, amb l'Ignasi Fina (PCC) fent el paperina, marxant del ple sense donar l'opinió.

Avant amb el tripartit, tragant el que sigui

Avant amb Llamazares i IU, anem a carregar-nos-la del tot

Avant amb els nostres càrrecs i el manteniment del nostre xiringuito (que a la fi és l´únic que ens interessa)

Avant amb Jordi Miralles, l'home silenciós (si home, aquell que sempre apareix a les rodes de premsa darrera de Saura i que mentrestant deu pensar "ande yo de diputado, riáse la gente" o "Correus pot esperar")

Avant amb ICV (perquè el PCC és el ferm partidari dels pactes dins d'EUiA)

Avant amb Marià Pere, secretari general a perpetuitat del PCC (i a més després tenen el morro de parlar de renovació)

En fi només espero que sigui Avant fins a la desaparició d'aquest xiringuito dit PCC
Re: Avant 947
18 oct 2005
Bona opinió, aquesta darrera.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Doncs això, potser que ens deixem de partits, que ja n'hi ha prous i només serveixen per dividir i apuntalar l'ordre establert els que arriben a tenir diputats, i ens deixem de sindicats, que fan el joc a la patronal i impideixen l'aparició de conflictes al marge de la política capitalista, i ens preocupem de crear altres estructures menys rígides i dirigistes que permetin un poder obrer realment combatiu. Deixem de crear xiringuitos i creem autogestió, que ja hem vist on ens porten els xiringuitos.
Re: Avant 947
18 oct 2005
bla bla bla, sempre els mateixos intoxicadors, en fi, patetic com

Comunista sense partit
i
comunista pensant en com crear un bon partit

triga un minut a escriure els dos comentaris. Nosaltres continuarem treballant per el socialisme i l'autodeterminació a Catalunya, els intoxicadors que us paseu tot el dia per ki diguen xorrades portades a l'extrem del subjetivisme ignorant doncs

DOS PEDRES jijiij


salut i revolucií !!!


Endavant PCC

ENDAVANT CJC
Re: Avant 947
18 oct 2005
Revolució? REVOLUCIÓ?!?!?

Encara us atreviu a parlar de revolució, vosaltres? Només per tenir una bandera roja amb falç i martell i molts retrats de Lenin i a saber quins popes més de la "revolució" bolxevic penjats per casa?

Au, a pastar fang.

Salut i traició sense fi, hauries de dir. Almenys una mica d'honestedat. Una mica només.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Clar que si, estit totalment d'acord Catalunya es un pais, un pais de pandereta, pero pais.
Independitzemnos i així no ens robaran des de Madrid, ens robaran desde Barcelona, que la tenim més a prop.
Continuem anant a votar al partit que digui ser mes progre i mes verd i que es faci fotos anant en bici al parlament, encara que un dia despres vagi en un Audi A6 de 250 cavalls.
Clar que si, independencia i socialisme, quina gran solució.
Au, merda per tots.
Re: Avant 947
18 oct 2005
ara ens cal una ruptura democratica
http://www.defensadelaterra.org/Organitzacio/ruptura_democratica.pdf
Re: Avant 947
18 oct 2005
Hola?

Hi ha alguna revolució allí afora? Acas la veieu des del local del Portal de l'Angel?
Re: Avant 947
18 oct 2005
Pues esta gente en la UAB por lo menos, lo que yo se , curran y se lo curran bien.

gero arte !!!
Re: Avant 947
18 oct 2005
I un líder carismàtic que ens digui què hem de fer i ens salvi de la barbàrie capitalista.

Au va, cadascú amb la seva palla mental particular, les seves sigles, els seus programes infalibles i els seus comitès permanents i nosaltres a fer el babau com sempre. Si és que ens ho tenim merescut, que no aprenem per més hòsties que els nostres "representants" i "dirigents" ens donin.

NI PARTITS NI SINDICATS. CONSCIÈNCIA DE CLASSE I AUTONOMIA OBRERA.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Com està el pati...
Re: Avant 947
18 oct 2005
La unitat s'aconsegueix quan hi ha un programa fort, concret i realitzable. Cal un partit, deixem-nos de palles autogestionàries, que això és una rialla. I cal un partit que no sigui, justament, com els que hi ha avui, que fan de tot per a amagar que son comunistes.

Perquè EUiA no s'anomena directament comunista i es deixa de servilismes, silencis i mitges tintes?
Re: Avant 947
18 oct 2005
Un partit inscrit dins la lògica parlamentarista? Per tenir més zones verdes i retornar a tenir empreses públiques, en contra dels imperatius del mercat en l'actual fase de desenvolupament capitalista? De debó creus que els polítics poden fer realment quelcom contra la devastació del capital?

I al marge d'això, un programa fort, concret i REALITZABLE en aquesta contrada de l'Europa capitalista, al marge i en contra dels governs circundants? I que els "comunistes" que ja tenen el seu programa "fort, concret i realitzable" (en les seves ments, és clar) hi renunciin i s'agreguin? No em facis riure sisplau.

La política parlamentària és una via morta i ens aboca a la derrota sense fi. Només cal obrir els ulls.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Dir que sí però no, i sempre estar amb el vent que bufa més fort, aquí o allà o més enllà.

Per cert: Zapatero acomplirà la seva promesa?
Re: Avant 947
18 oct 2005
1. La posició d'euia respecte a la privatizació de parcs i jardins és la següent:

RESOLUCIÓ D'EUiA DE BARCELONA SOBRE PARCS I JARDINS

12/10/05 La Comissió d’EUiA de Barcelona, davant de la tramitació al Plenari Municipal de la modificació dels Estatuts de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins per a la seva transformació en Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) i havent escoltat les opinions dels afiliats i afiliades d’EUiA que treballen a Parcs i Jardins i a l’Ajuntament de Barcelona, vol manifestar una posició pública en aquest debat en els següents termes:

1. Els espais verds de la nostra ciutat són espais públics sotmesos en l’actualitat a un ús cada cop més creixent i diversificat. L’administració pública està obligada a fer front a aquesta demanda, per tal de que puguin seguir sent un espai de benestar per a tots els ciutadans i ciutadanes, sense que això suposi un minvament d’aquest servei públic.

2. EUiA està a favor de mantenir, enfortir i ampliar els serveis públics, amb gestió pública i amb execució directa del servei. Només així podem garantir que el patrimoni de tots els veïns, veïnes, ciutadans i ciutadanes segueixi sent un bé públic.

3. Estem en contra de qualsevol procés d’externalització i subcontractació dels serveis, ja que això suposa la cessió de recursos públics a l’empresa privada per a l’obtenció d’un benefici empresarial, que es pot traduir en la retallada de serveis i en unes pitjors condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

4. La llei 57/2003 obliga a una adequació dels estatuts dels organismes públics, tot i així la reconversió en EPEL no està justificada, sent més adequat un organisme autònom local. Seguim expressant el nostre rebuig a aquesta llei del Partit Popular, a la vegada rebutjada i impugnada pel Parlament de Catalunya.

5. Manifestem el nostre acord amb els termes formulats en el manifest “Per la defensa dels serveis públics municipals�, al qual es van adherir el passat mes de juliol diversos comitès d’empresa, sindicats i associacions ciutadanes molt diverses.

6. Cridem als nostres socis d’Iniciativa per Catalunya-Verds a negociar en el sí de la coalició com desenvolupar el nostre model de ciutat i, especialment, el paper dels serveis públics.

Barcelona, 3 d’octubre de 2005.

2. L'aportació de l'MDT al tòpic és si més no, oportunista, però en fi, és normal que el seu paper dins l'EI l'extrapolin al reste de la societat.

apa salut
Re: Avant 947
18 oct 2005
Si la resolució és molt maca, però l'Ignasi Fina (regidor d'EUiA i PCC) en lloc de defensar-la al ple de l'Ajuntament de Barcelona, va marxar per no tenir ni que votar, ni donar explicacions als seus amos (l'esquerra pija de Mayol i el tonto l'haba de Clos).

El de sempre del PCC una retòrica comunista i un comportament polític a les institucions servil (s'ha de mantenir el xiringo).
Re: Avant 947
18 oct 2005
Anava a atacar de nou la feblesa d'EUiA, però l'intrús aquest que va de comunista "sense parlament, estat, partit, ni persona" sí que és un veritable perill social.

Salut a tots els internacionalistes que creguin en un rellançament mundial del PARTIT comunista!
Re: Avant 947
18 oct 2005
si por pedir...

los reyes magos tienen e-mail?
Re: Avant 947
18 oct 2005
Intrús, juasjuasjuas!

Intrusos els d'EUiA, els d'IC-V i els seus satèl·lits insatisfets. Esteu a les institucions, ja teniu els mitjans oficials, als mitjans alternatius no hi feu res (bé, sí, proselitisme i veure si cau algun ingenu amb vaga consciència social).

"Salut a tots els internacionalistes que creguin en un rellançament mundial del PARTIT comunista!"-----> A tots els aspirants a càrrec institucional, no?
Re: Avant 947
18 oct 2005
No estar a les institucions, lluny de ser un èxit, o una senyal de purisme, és només una feblesa.

El leninisme, és, entre d'altres coses, l'intentar estar present en tots els àmbits de la societat, per tal de tenir-hi el màxim d'incidència, i el parlament, és un àmbit més on tenir-hi incidència.

Si el Fina enlloc de votar en contra va marxar, jo no hi entraré; en qualsevol cas, el seu vot, en la correlació de forces que hi ha a l'ajuntament en aquesta qüestió concreta, no hagues canviat res, que votés en contra o no. Fina no va votar a favor, i va traslladar a la coalició el seu desacord.
Si EUiA no es defineix com a comunista és perque no és un partit sinó un moviment sociopolític que s'articula al voltant d'un programa i no d'una ideologia. Dins d'EUiA hi caben des de comunistes fins a independentistes, sempre i quan comparteixin el programa d'EUiA i les seves Tesis.
Clar que és dificil tenir aquests debats amb persones que pertanyen a un moviment, com l'EI, els sindicats estudiantils dels quals es defineixen com a comunistes (AE).
Per la nostra banda us pus assegurar que no caurem en l'error de confondre la mediació política amb el partit. Cada organització te la seva funció.

Apa salut i revolució
Re: Avant 947
18 oct 2005
Doncs no aniria pas malament, de cara als pisos, al treball i als drets de classe que enlloc de tant de "moviment sociopolític sense ideologia" us dediquessiu a bastir un front IDEOLOGIC comunista. Deixeu-vos d'Estatut, patrietes i identitats (perdudes), que hi ha problemes enormes per resoldre, cony! I mireu que de coses que es van aconeguir gràcies a la ideologia. Més carrer i més oposició parlamentària, i menys contenir els desitjos de canvi!!

Sí, salut i revolució. Pero no pas per dir-ho, sinó sentint-ho necessari de debò.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Només són comunistes els tardoleninistes? Hi ha un comunisme autèntic, el de tradició estalinista i eurocomunista, i la resta? Qui atorga el títol de "comunista autèntic"?

Condueix l'estratègia leninista (presència a les institucions) al comunisme?

És avui en dia el comunisme una etiqueta, com ser del barça o del Madrid?

No contesten todavía, háganlo después de la publicidad.
Re: Avant 947
18 oct 2005
Avant es una sombra de lo que fue y el PCC lo mismo!!

Con vuestro pan os lo comáis!!
A mode de reflexió final
18 oct 2005
És bastant lamentable veure fins on poden arribar les coses, dins el moviment de l'esquerra d'aquest país. En veure que d'un post on només s'hi anunciava l'aparició d'un nou número de l'Avant en pot sorgir l'etern debat entre comunistes, anarquistes, arxi-revolucionaris en contra de tot i independentistes... realment hom pot dubtar de la utilitat d'Indymedia per a segons quines coses. I fins i tot m'atreviria a dir que ja no es pot diferenciar entre l'efectiva feina dels agents policials encarregats de crear divisió i enfrontament al si de l'esquerra i aquells qui no troben més utilitat al seu temps que en cercar els defectes dels projectes polítics d'altri.

En primer lloc, anem a pams. Alguns camarades que tenen l'adient formació política i prou capacitat d'anàlisi (dotada per un coneixement prou ampli de la dialèctica marxista i les tesis leninistes) ja ha explicat, de manera molt concreta i precisa, la funció d'EUiA, què és i què no és. La seva utilitat en quant a front de masses per traspassar la ideologia comunista i els projectes polítics que se'n deriven en una societat que veu poc més enllà dels partits majoritaris, de lògica neoliberal, molts d'ells auto-anomenats d'esquerres (PSOE, ERC, etc.).

Ni EUiA a Catalunya, ni IU a l'Estat espanyol, ni la CDU de Portugal, ni el PODEMOS de Xile ni cap plataforma que englobi comunistes i d'altres partits de la dita "esquerra plural" (ecologistes , humanistes, etc.) són formalment comunistes, sinó que són una eina dels partits corresponents per fer arribar llur discurs més enllà dels estrets espais on avui en dia una organització comunista pot escampar propaganda, pensament, ideologia i valentia. I si no, que els ho diguin al PCPE o a tants d'altres experiments frustrats que no tenen cap mitjà per arribar a la ciutadania per negar-se a tenir, precisament, un instrument tan útil com pot ser EUiA.

La situació actual de l'esquerra, i concretament del comunisme, tot i tenir les condicions objectives cada cop més clares i propícies, és enormement complicada en quant a la participació institucional i a poder fer arribar el nostre pensament a la majoria de la població alienada.

EUiA no és més que una estratègia decidida pel PCC, en conjunció amb el PSUC-Viu (que de vegades no és capaç de comprendre-la, ja que hi participa però no fa més que escampar-ne contrapropaganda) i d'altres partits d'esquerra per iniciar un llarg camí a través dels mecanismes electorals de la pseudo-democràcia burgesa i poder incidir, fins que arribi l'hora del procés revolucionari definitiu, en la millora de la vida dels ciutadans i ciutadanes d'aquest país.

També passa amb CC.OO., un sindicat format per comunistes que va ser fonamental en la caiguda final del règim feixista de Franco i que avui en dia és dirigit per una cúpula d'oportunistes que han traït tota la tradició del sindicalisme revolucionari. Però no per això els comunistes deixem de participar-hi: allà on hi hagi classe treballadora, estarem els i les comunistes per difondre idees, formular debat, induir a la reflexió, crear preguntes i donar respostes. Defugir-ne seria abandonar l'amplíssima majoria de treballadors i treballadores en mans de qui no pensa més que en vendre's a les forces i als pactes del capital. Cal treballar des de la base, ocupar els llocs de responsabilitat, formar els companys i companyes en la lluita política de classe als petits comitès d'empresa o a les federacions. Així, potser, algun dia tornarem a veure unes CC.OO. que combateixin el neoliberalisme com en els seus orígens. Si en comptes d'això decidim marxar-ne i crear nous grupúsculs sindicals (o mini-sindicats) arxi-revolucionaris, on es necessita un carnet de comunista/anarquista per formar-ne part (com la CNT, en termes generals), no arribarem mai enlloc. Farem una política sindical tan ultra-revolucionària com inútil, allunyada de la massa obrera que dia a dia posa en marxa la maquinària productiva del país.

Respecte a l'Avant, és força trist dir que segurament aquells qui l'han criticat des d'un bon principi ni tan sols han fet l'exercici de llegir-lo (seguint la norma bàsica de conèixer allò que es critica o es combat). Si haguessin fet aquest esforç, s'haguessin adonat, per exemple, que aquest número anuncia un nou llibre de la Fundació Pere Ardiaca (a veure qui s'atreveix ara a dir que la feina dels companys i companyes no és d'esquerres ni comunista!), "Ciutadania i participació política", on hi ha aportacions en diferents ponències de la "Universitat en marxa" de tres anys consecutius per vertrebar el moviment socio-polític d'esquerres d'aquest país. Textos tan interessants com l'anàlisi que fa Josep Fontana -un historiador d'un prestigi innegable- sobre l'estudi de la història des d'una perspectiva de classe, o el divertit però contundent text de Felipe López-Aranguren sobre l'art com a eina transformadora i compromesa amb la lluita social del seu temps. Des d'aquí convido tots aquests qui han estat tan ràpids per desmerèixer la feina del Consell de Redacció de l'Avant i de tot el PCC en general a venir a la Fundació o informar-se dels actes que duu a terme, per convèncer-se de l'enorme potencial que pot arribar a tenir un organisme com aquest en mans de comunistes.

Espero que aquesta petita reflexió serveixi per posar les coses al seu lloc, i animi els companys i companyes de l'EI o d'altres organitzacions d'esquerres a no menystenir sistemàticament la feina que fem els que, tot i tenir una perspectiva diferent, compartim els mateixos objectius finals.
Re: Avant 947
19 oct 2005
"A.C." o ets un dirigent amb carguillo del PCC o ets un militant amb el cervell rentat per la direcció.

Anem a pams

"Alguns camarades que tenen l'adient formació política i prou capacitat d'anàlisi (dotada per un coneixement prou ampli de la dialèctica marxista i les tesis leninistes) ja ha explicat..."
D'on has copiat aquesta parrafada del Pravda, camarada que estem al 2005 i avui es parla d'una cosa que es diu participació, democràcia de base, el centralisme democràtic ja ha demostrat el seu fracàs com forma d'organitzar-se l'esquerra.

"La situació actual de l'esquerra, i concretament del comunisme, tot i tenir les condicions objectives cada cop més clares i propícies"
M'agrada que hi hagi gent optimista, però això també ho diuen "els camarades que tenen l'adient formació política i prou capacitat d'anàlisi" perquè si és així que s'ho facin mirar.

Dius que la participació institucional és necessària per "a poder fer arribar el nostre pensament a la majoria de la població alienada"

Én què es diferencia l'actuació institucional d'EUiA de la resta? Però si el vostre diputat Miralles només fa el paperina cobrint les espatlles a Saura o el diputat d'ICV que toqui, mai parla. On està el discurs alternatiu, si quan teniu l'oportunitat com al ple de Barcelona l'Ignasi Fina fa mutis. Només voleu les institucions per treure calés i subvencions per mantenir obert el vostre xiringo i no tenir que vendre més parts de la seu de Portal de l'Àngel i poder pagar tots els alliberats que teniu (que no ho estan ja per CCOO)

I parlant de CCOO dius que "és dirigit per una cúpula d'oportunistes que han traït tota la tradició del sindicalisme revolucionari", però no formen part d'aquesta cúpula militants del PCC com el Jordi Ribó, el de la USCOB, etc.?. No va haver a l'últim congrés un pacte entre ICV i PCC (amb l'afagit del POR) per la direcció de CCOO?

Dius "Així, potser, algun dia tornarem a veure unes CC.OO. que combateixin el neoliberalisme com en els seus orígens" realment t'ho creus això? creus que CCOO pot tornar als orígens?, això també ho diuen els camarades ben preparats?

I tens el morro de dir "Si en comptes d'això decidim marxar-ne i crear nous grupúsculs" però que ha fet el PCC tota la seva vida, mantenir el seu grupúscul, i com va veure que sol no es menjava un guix, doncs ala a buscar de qui treure profit, primer IC, trencament, pacte amb PSC a les muncipals, després tornem amb IC, ara EUiA (que no vau defensar fins que no la vau controlar)...

Sobre la "Fundació Pere Ardiaca", a més d'agafar el nom d'un conegut estalinista català, una pregunta d'on surten els calés per les seves històries? (Ah és que s'ha d'estar en les institucions per cobrar subvencions)

Tampoc ens has parlat de renovació, des de quan és Marià Pere secretari general, o és que és l'únic "camarada que té l'adient formació política i prou capacitat d'anàlisi" i la resta són uns pamplines.

Treu-te la vena dels ulls el PCC és un xiringo per mantenir a quatre vividors, ja sigui via instituciosn, ja sigui via sindicat, i no és cap eina pel desenvolupament de la ideologia comunista.

Salut
Re: Avant 947
19 oct 2005
Amb aquest discurs de "Som una nació" segur que aprop de la classe treballadora no hi estareu. La parcel·la d'aquesta mena de lemes ja la tenen CiU, ERC i PSC, i l'anomenada EI.

Nosaltres, els comunistes, els que estem per una veritable EI (Esquerra Internacionalista) hem de tenir un discurs de classe, en castellà i català, indistintament, però sense separació de la gent per motius linguístics.

Salut i resistència.
Re: Avant 947
19 oct 2005
Abans de res, cel·lebrar l'existència de comunistes com A.C.

Un personatge anomenat "comunista sense partit" (sic), sembla que te una obsessió amb criticar tot el que fa el PCC. A més ho fa fent-se passar per comunista, però, segons sembla no te partit.

És també molt covard criticar a persones donant nom i cognoms sense donar la cara; covard i sospitós. Sobretot si tenim en compte els missatges que han aparegut a Indymedia sota l'autor "comunista sense partit"

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/182698

en aquesta matisa que els agressors de la víctima de Berga no són feixistes sinó lumpen, contradient la versió d'un militant d'IU.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/180841

en aquest titlla de partit de bar a Corriente Comunista Internacional, i els convida a plegar. Partit que he de reconeixer que ni tansols sabia que existia.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/180821
en aquest comenta el transfuguisme de Ferran Gallego del PSUCviu a la FAEs

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/180414
en aquest te una frase gloriosa:
"El món comunista fa pena, el món indepe idem d'idem, però ho dels anarquistes, anarcosindicalistes, etc, supera tot, és PATÈTIC, 4 gats i 6 organitzacions (com a poc)."

aquí incloc, sort del món dels comunistes sense partit que ens salvaran de tots els mals!!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/176522
"Patètica deriva de l'abans potent agrupació d'EUiA Sabadell"

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/175498
en aquest fa propaganda d'un homenatge als brigadistes internacionals britànics on participa el gloriós militant comunista "Josep LLuis Carod-Rovira".
Algú te alguna sospita de que hagues dit el nostre comunista sense partit si enlloc del Carod sortís el Miralles??

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/170254
ens dona un enllaç a una entrevista a EHAK. En aquest cas no fa comentaris.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/170055
Dins d'un post sobre l'EHAK, que semblava que li interessava tant, fa un únic comentari en la línia que ens te acostumats:
"ICV (i cada vegada més IU) no són ecosocialistes, són l'eco dels socialistes, què és diferent però semblant."

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/169334
el citaré textualment, docns crec que és prou explicit:
A Marx l'utilitzeu com els cristians la Bíblia, treiem frases de context ara aquestes ara altres, depen de la política que practiqueu. Ho hagi dit Marx, Engels, Mao o Miralles el tema d'EUiA és patètic, el seu seguidisme del PSC fa pudor, la seva evolució cap a l'ecosocialisme (o com deia un l'eco dels socialistes) és de pena i el paper de Miralles cobrint les esquenes de Saura en tots els actes fa venir ganes de plorar.

Què us aprofitin els quatre cargillos que us han donat per vendre's la dignitat.

A comunista: Si, si, visita les webs d'EUiA, ICV i PSC i compara, mira els seus programes i compara, i mira la seva pràctica diària al parlament i no cal que comparis perquè és la mateixa.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/163740

Atenció, sembla que tenim un altre partit on el nostre entranyable "comunista sense partit" militaria: el partit comunista de moldavia!! Potser no calia anar tan lluny...
En aquest post penja una noticia respecte la victoria electoral del PCM...

És una pena que després d'aquest comentari hi hagi comentaris que indiquen que potser els comunistes de moldavia no són la panacea doncs defensen la propietat privada i la integració del pais a la UE... En qualsevol cas sembla bastant provable que
el Miralles no en sigui militant amb la qual cosa no hi hauria cap problema...

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/162607
En aquest afirma que a la Xina actual l'interessa més els negocis que la revolució. Veiem que en "comunista sense partit" te uns coneixements extensos sobre la realitat Xinesa i la seva cultura i economia. Seria interessant saber d'on treus tanta informació privilegiada??

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/100280
"El PCC no forma part d'ICV, forma part d'EUiA, de fet la dirigeix i són els que la van portar al pacte amb ICV per aconseguir càrrecs per mantenir el seu xiringuito obert. Van col·locar a Miralles de diputat, a Ignasi Fina a l'àrea de salut de l'Ajuntafems de BCN, a diferents alliberats de regidors, etc."
el Comunista sense Partit segueix amb la seva dèria particular...

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/93951
"Jordi Miralles és un vividor què parla dels treballadors, però ni s'en recorda de quan va treballar per última vegada, porta un munt d'anys alliberat pel PCC, un xiringuito que amb l'excusa del comunisme tenen muntat Marià Pere (19 anys de secretari general), Celestino Sánchez (què porta també una pila d'anys de regidor o del que sigui per no treballar) i altres xupòters.
Jo no dic què a la base del PCC i les CJC no hi hagi gent pencona que es creu el que diu (conenc uns quants i els valoro), però la cúpula del partit són una colla de vividors (via política, sindicat o el que sigui per no treballar)"
Idem de Idem de Idem, com podeu veure, les crítiques es van repetir i l'afany per criticar a persones des de l'anonimat no decreix...

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/84555
"El Toni Barbarà aquest no és el que recolzava a Milosevic?"

En un post sobre l'acte No perdonem, la lluita continua, fruit de la derrota del PP a les eleccions generals, fa una pregunta tendenciosa sobre un dels ponents. Recordem que quan parla Carod Rovira, al nostre "comunista sense partit" se li passen les ganes d'opinar...perquè serà?

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/57033
CJC=Colectivo de Jóvenes Estalinistas
igual que su partido "adulto" el PCPE
Ara carrega també contra el PCPE...

Com veieu en 19 comentaris:
en 9 es dedica a criticar al PCC i/o a EUiA

dels restants critica als independentistes, anarquistes, i resta de comunistes, a excepció d'EHAK i el Partit Comunista de Moldavia...

NO ÉS MOLT SOSPITÓS?? A qui interessa tanta crítica??

Organitza't i lluita!
Re: Avant 947
19 oct 2005
Gràcies "Comuniska" per publicar les meves obres completes a indymedia, per cert veus alguna contradicció?

Dono els noms de dirigents, noms que són públics, així que no em vinguis amb historietes.

Dius "NO ÉS MOLT SOSPITÓS?? A qui interessa tanta crítica?? "
Suposo que com militant del PCC no deus saber el que és la crítica al Partit i a la seva direcció, però jo si que soc crític amb els que es diuen comunistes i no fan res per demostrar-lo en la seva pràctica diària, perquè com comunista m'agradaria tenir partit, però tal i com està el pati....

Malgrat el teu informe (ummm com anyorem els temps de Beria i el KGB) continuaré criticant quan em doni la gana al PCC i a EUiA en la seva deriva cap a no se sap on.

Per altra banda espero resposta d'algun del PCC al que he dit en els posts anteriors
Re: Avant 947
19 oct 2005
Doncs estic molt d'acord amb el que diu el comunista sense partit.

Ja és temps d'una completa renovació a dintre de EUiA, i ni que dir a ICV, partit que ha traït el comunisme tot i alimentar-se econòmicament dels fruïts i les il·lusions de, almenys, tres generacions de militants del PSUC.
Re: Avant 947
19 oct 2005
No hi veig cap contradicció, de fet hi veig una línia molt ben definida, i una posició molt còmoda.

Les crítiques els comunistes les tenim dins mateix de l'organització i no de cara a enfora.Si fossis comunista ho sabries, crec.

En qualsevol cas, crec que està prou clar que la teva participació a Indymedia, no ajuda en absolut a aquest objectiu que deus voler tenir: "tenir partit". Sinó més aviat a l'autoconvicció, i autosatisfacció, criticant a totes les organitzacions polítiques que t'han passat per davant.

Trobo totalment legitim que critiquis a les organitzacions que vulguis, si alhora estas construint una alternativa, però no sembla que sigui el cas. I si ho és explica-ho i detalla-ho.

No enyoro els temps de la KGB, però veig sistemàtic, el teu afany per desprestigiar el PCC (10 de 20 comentaris a indymedia), i em sembla que tots tenim coses millors per fer.

Ser comunista sense partit, és una contradicció, doncs el que diferencia als comunistes de la resta dels i les treballadores, com ja et vaig dir en un altre post, no són les seves aspiracions sinó el fet d'estar organitzats per tal d'assolir-les.

On tens tu la discussió col·lectiva?
Re: Avant 947
19 oct 2005
Comuniska veig que continues en plan KGB fent interrogatoris (enyorem també els processos de Moscu).

No t'explicaré on milito jo i el que faig (t'aseguro, això si, que no em passo el dia darrera l'ordinador) perquè el debat era sobre el PCC i encara estic esperant la resposta als meus comentaris.

Si no voleu crítiques no pengeu propaganda a indymedia.

Diues: "Les crítiques els comunistes les tenim dins mateix de l'organització i no de cara a enfora.Si fossis comunista ho sabries, crec"

O sigui que ara tu ets el que reparteixes els carnets de comunistes (només són comunistes els que estan al PCC?) i a més els que no som de l'organització no podem opinar, com t'agradaria que això fos Corea del Nord i així poder fer servir el teu braç de fusta en cada votació i eliminar qualsevol crítica. Esteu encarcarats en un comunisme dels anys 30 i estem al 2005.

Continuo esperant respostes a les meves crítiques, no demandes perquè expliqui la meva vida
Re: Avant 947
19 oct 2005
1. El debat no era sobre el PCC, sinó, si ho vols sobre els continguts de l'AVANT.

2.Per mi és comunista aquell que està organitzat en un partit comunista, sigui o no sigui el pcc.

3. Jo no penso respondre a un personatge que comença les seves aportacions amb <<"A.C." o ets un dirigent amb carguillo del PCC o ets un militant amb el cervell rentat per la direcció.>>.
Sobretot quan les crítiques, són de caràcter personal, és a dir, es refereixen a persones des de Jordi Ribó, fins a Pere Ardiaca; i no de caràcter ideològic i programàtic

4.Així estàs construint el partit que vols tenir?
Re: Avant 947
19 oct 2005
disculpeu se m'ha borrat al 3 volia ser:

3. Jo no penso respondre a un personatge que comença les seves aportacions amb " "A.C." o ets un dirigent amb carguillo del PCC o ets un militant amb el cervell rentat per la direcció."
.
Sobretot quan les crítiques, són de caràcter personal, és a dir, es refereixen a persones des de Jordi Ribó, fins a Pere Ardiaca; i no de caràcter ideològic i programàtic
Re: Avant 947
19 oct 2005
"La situació actual de l'esquerra, i concretament del comunisme, tot i tenir les condicions objectives cada cop més clares i propícies, és enormement complicada en quant a la participació institucional i a poder fer arribar el nostre pensament a la majoria de la població alienada.

EUiA no és més que una estratègia decidida pel PCC, en conjunció amb el PSUC-Viu (que de vegades no és capaç de comprendre-la, ja que hi participa però no fa més que escampar-ne contrapropaganda) i d'altres partits d'esquerra per iniciar un llarg camí a través dels mecanismes electorals de la pseudo-democràcia burgesa i poder incidir, fins que arribi l'hora del procés revolucionari definitiu"

Plas, plas, plas. Els més alienats aquí sou vosaltres, tancats en vosaltres mateixos i sense parar de mirar-vos el melic.

Crec que per qui tingui ulls a la cara ha quedat ben demostrat que el materialisme històric estava errat, jo no veig que les contradiccions i les crisis cícliques del capitalisme hagin provocat la seva defallida, i si algun dia arriba a ser així no haurà estat per la lluita de classes, precisament.

Collons, si durant quasi un segle heu dominat (sí, dominat) mig occident i qui heu caigut heu estat vosaltres mateixos.

Teniu una lògica que tot ho explica, i sense sortir-ne evidentment sempre tindreu raó. Debatre amb vosaltres no és debatre, és assumir els vostres pressupostos per a la discusió i acabar dient "sí, teniu raó". On és llavors la societat sense classes i sense Estat? Jo no la veig...

A vosaltres el que us la posa dura i us fa tenir pol·lucions nocturnes mentre somnieu és la possibilitat de gestionar tota la societat la minoria "que tenen l'adient formació política i prou capacitat d'anàlisi (dotada per un coneixement prou ampli de la dialèctica marxista i les tesis leninistes)". I mira, ja n'hem tingut prou d'aquest color. Au a treballar a la fàbrica, deixeu-nos en pau.
Re: Avant 947
19 oct 2005
La tregedia y la frustración de EUiA, como un nuevo proyecto plural, donde tuvieran cabida todas las culturas de izquierdas, incluida la libertaria, se abortó, con la llegada al poder del PCC en EUiA. Sin ideología, sin cultura democrática, se ha dedicado a perseguir el resto de coletivos. Su único interés ha sido mantener un amplio número de liberados, que permitan la subsistencia de su propio partido.
Según sus datos, casi 10OO afiliados se han dado de baja en los últimos meses. Entre ellos, gcomo Paco Fernández Buey, Miguel Riera o Rosa Canadell, asqueados de un estalinismo de vía estrecha, capaz de pactar con cualquier para sobrevevir economicamente.

El ejemplo de Ignacia Fina es una prueba más, de su coherencia y honrádez política.
Re: Avant 947
20 oct 2005
Comuniska de nou t'escudes per no donar l'opinió sobre el que s'et demana i de nou mostres la democràcia interna que teniu, et molestes perquè es critiqui a dirigents del PCC. O sigui que no es pot criticar al partit, ni als seus dirigents.

Molt bé tu continua calladet i si no ets un carguillo hores d'ara abans ho seràs, aquesta és la millor manera de progressar al PCC, amb el braç de fusta.

Continuo esperant resposta a les meves crítiques
Re: Avant 947
20 oct 2005
has respost tu alguna de les meves preguntes?

De totes maneres seguirem publicant a indymedia, així que seguiràs tenint feina. I ja que t'agrada parlar tant d'alliberats, podries contactar amb més d'una organització que et pagaria pel teu treball d'intoxicació de tota l'esquerra.
per la meva banda, no esperis més respostes, i si vols que algú et respongui les teves, pots preguntar-li directament als implicats, doncs com tu has dit, són "persones públiques".
apa salut
Re: Avant 947
20 oct 2005
salut i fraternitat, per un poble català lliure i socialista
o no,
Re: Avant 947
21 oct 2005
Doncs jo no sé per què òsties publiqueu a indymedia, si teniu els vostres propis canals de comunicació.

Si l'objectiu és arribar a més gent fora del vostre àmbit de "pensament" no ho aconseguireu dient-nos que som massa alienada i que ens porteu la llum. Ens porteu palles mentals totalment anacròniques, personalismes i arribisme, que és precisament el que ha fet que ningú us vulgui escoltar tret de vosaltres mateixos.

I si publiqueu a indymedia heu d'assumir que us poden arribar crítiques, i que poden no estar formulades amb la vostra bonica retòrica materialista dialèctica.

Que esteu aïllats de la classe? Doncs sí. I us ho heu guanyat a pols.
Re: Avant 947
25 oct 2005
teniu raó, no se que hi fa l'AVANT penjat en aquesta caverna de sonats.
Sindicato Sindicat