Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
cap de setmana de mobilitzacions 2
16 oct 2005
Aquest cap de setmana ha estat a Barcelona un cap de setmana de mobilitzacions de protesta per la massacre permesa d'immigrants a Ceuta i Melilla. Ahir dissabte i avui diumenge han hagut dues concentracions amb la mateixa finalitat, però ben diferents
P1012242.JPG
P1012239.JPG
P1012256.JPG
P1012254.JPG
Avui hi ha hagut una concentració a la plaça Sant Jaume, on han participat diversos col·lectius, sindicats i partits polítics. Hem estat més o menys unes 2000 persones. Allà s'ha fet una sèrie de parlaments. Tot i la presència de convocants amb prou mitjans, la megafonia ha estat bastant pobra. S'ha demostrat que a l'hora de portar banderes sí que funciona la infraestructura de les grans organitzacions, i això fa pensar què es pretenia treure d'aquest acte, si una simple fotografia o una intenció real d'acabar amb la situació que s'està donant a l mur de l'estret.
Poc després ha començat una marxa cap a Subdelegació de Govern, al Pla de Palau, que no han seguit totes les persones concentrades.
Un cop més s'ha fet palés la desunió entre els moviments socials i les organitzacions d'esquerres, que ens afebleix en moments tan greus com aquest, en què es juguen cada dia vides humanes, des de fa ja massa temps.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cap de setmana de mobilitzacions 2
16 oct 2005
resPETA els drets humasn ...... mmmmmm
Sindicat Terrassa