Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Fora l´Estatut dels karkas!
16 oct 2005
La Sala Segon del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya accepta les alegacions de Coalicio Valenciana (CV) i desestima el recurs del Ministeri Fiscal que impugnava l´admissio a tramit del contencios de Coalicio Valenciana contra l´Estatut catala.
Coalicio Valenciana

14 d´octubre de 2005

La Sala Segon de lo Contencios Administratiu del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha dictat hui, 13 d´octubre, dos resolucions judicials en el procediment iniciat per Coalicio Valenciana contra la tramitacio de l´Estatut de Catalunya aprovat el passat 30 de setembre.

La Sala ha dictat, en primer lloc, un auto de data de 14 d´octubre pel qual desestima i rebuja el recurs presentat en el seu dia pel Ministeri Fiscal contra l´admissio a tramit del contencios de Coalicio Valenciana. En manco de 24 hores de que s´admetera el recurs de CV el Fiscal va compareixer en les actuacions i va formular un recurs de suplica per a que el procediment s´archivara. Coalicio Valenciana va alegar en contra i hui s´ha dictat l´auto judicial pel Tribunal -donant la rao a Coalicio Valenciana- desestimant el recurs i compareixença del Ministeri Public, per tant, les actuacions judicials contra l´Estatut catala seguiran avant.

De la mateixa manera, mijant una providencia apart de l´anterior resolucio i tambe de data de hui 14, la Sala Segon ha donat per compareguda en les actuacions al Parlament de Catalunya i per aportat per este l´expedient administratiu requerit en el seu dia per Coalicio Valenciana.

La compareixença del Parlament catala ha segut a través del seu Lletrat Major, Ismael Pitarch i Segura, qui junt en la documentacio de l´expedient d´aprovacio del text de reforma de l´Estatut catala ha presentat un escrit d´alegacions pel qual demana que es desestime el recurs de Coalicio Valenciana per entendre que l´acort del Parlament catala es una acte politic i no administratiu i, per tant, no susceptible de recurs en els tribunals contenciosos.

Juan Garcia Sentandreu va valorar positivament abdos resolucions, l´auto i la providencia dictaes hui, per quant aplanen el tramit contencios que estava i seguix estant plagat d´obstaculs politics i processals per a que l´accio en defensa de la Constitucio de Coalicio Valenciana no prospere.

A pesar d´aixo, va aclarar Sentandreu, si es tornen a interpondre en nostre cami seguirem recorreguent hasda el final, ya que l´Estatut catala es un atropellament davant el qual no caben ni discursos ni parleria, a soles fets com nostre recurs que durem davant el Suprem o el Constitucional.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora l´Estatut dels karkas!
16 oct 2005
El català, també es de carques company.
Re: Fora l´Estatut dels karkas!
16 oct 2005
sóc incapaç d'entendre aquesta notícia
Re: Fora l´Estatut dels karkas!
17 oct 2005
fora propagandistes del feixisme espanyol, d´indymedia!

canya als feixistes...

INDEPENDÈNCIA
I SOCIALISME!
Re: Fora l´Estatut dels karkas!
17 oct 2005
que te que veure CV amb l´estatut català?!. Ah! sí, ara ho entenc: la dreta valenciana blavera, la que tan defensa que el valencià és tan diferent del català com el xinè-mandarí resulta ser la dreta més espanyolista i rancia, més que la de la meseta castellana.

on van sortir els tancs al 23-F?... doncs ja està tot dit.
Sindicato Sindicat