Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
14 oct 2005
El passat 8 d'octubre un suposat membre de la Plataforma Antifeixista penjava un post sobre Jaume Farrerons, ex secretari general de la PxC que va abandonar el partit de l'Anglada pels seus vincles ultradretans. Molts internautes van felicitar l'autor de l'informe policial que, malgrat el camuflatge, ha estat elaborat per elements propers al Moviment Patriòtic Català de Santiago Royuela.
El 6 d'octubre passat Jaume Farrerons es va entrevistar al bar Mariona de Barcelona, a prop de l'Arc del Triomf, amb dos ex dirigents de la PxC que, com ell, havien abandonat el partit de l'Anglada pels seus vincles ultradretans. El motiu de l'entrevista amb Alex C. i Xavier H. era estudiar la possibilitat de fundar un partit d'esquerres contra l'actual política d'immigració. Tot i que el resultat de la consulta no va ser positiu, immediatament es van disparar les alarmes i va aparèixer a indymedia un post on s'intenta presentar Farrerons com una mena de submarí ultradretà camuflat de defensor dels drets humans.

L'autor del post sols va cometre un error, a saber, titllar l'Anglada de ser "més sincer" que Farrerons, quan l'Anglada no deixa de presentar-se com un demòcrata malgrat la gravació de càmera oculta del canal 9 valencià i les evidències de vincles ultradretans que Farrerons, precisament, ha denunciat davant la premsa (vid. EL PERIODICO, 21 de novembre de 2004, "La caiguda del cavall", entre d'altres intervencions). A més, en una de les seves intervencions posteriors, reconeix haver rebut material de la PxC i haver estat en una conferència de Farrerons on aquest rebutjava totalment la presència de skins a la PxC. Segons l'autor del post, immediatament va pensar en el MSR, però clar, la qüestió és que feia un membre de la Plataforma Antifeixista a un acte de la PxC.

Tot l'informe policial es basa en les següents proves: 1) Farrerons és amic de Llopart; 2) Farrerons, l'any 1984 (fa 20 anys!) va acceptar 15.000 pessetes de Ramon Bau, un antic dirigent de Cedade que EN AQUELLS MOMENTS JA NO ERA A AQUESTA ORGANITZACIÓ NEONAZI I QUE FINANÇAVA TOTA MENA DE GRUPS QUE ELL CONSIDERÉS ALTERNATIUS.

Sobre el tema de Ramon Bau cal afegir dues coses: a) Farrerons va exigir que publiqués a "Mundo NS" una nota on quedés molt clar que el projecte ENSPO rebutjava el racisme i es fonamentava en UNA ALTERNATIVA DE VALORS A LA SOCIETAT DE CONSUM; 2) Els enfrontaments amb els elements d'extrema dreta que van concórrer amb ENSPO per obtenir recursos foren constants; 3) Bau no va ser mai membre d'ENSPO, associació cultural que, en canvi, es va relacionar amb ex trotskystes com Joan Colomar, fundador històric de la LCR, o l'ex anarquista Arcadio Rojo, amb els quals fundà, respectivament, la Plataforma Nova Europa i el Procés de Convergència per una Transvaloració de tots els Valors, iniciatives on participaven, al voltant de la filosofia de Nietzsche, persones decebudes amb el seu passat polític que volien fundar UN NOU PROJECTE REVOLUCIONARI POST MARXISTA D'INSPIRACIÓ EXISTENCIALISTA.

Aquests fets, succeïts entre els anys 1983 i 1988, han estat reconeguts per l'historiador Xavier Casals al Diccionari dels Partits Polítics de Catalunya de l'Enciclopèdia Catalana, on descriu ENSPO com una associació cultural CATALANISTA RADICAL I ANTI-RACISTA, la qual cosa exclou tota vinculació estructural amb grups d'extrema dreta clàssica franquista i amb grups neonazis.

Pel que fa a la relació entre Farrerons i Llopart, el segon "pilar" de l'informe policial dels amics de Royuela i l'entorn de l'Anglada, de determinat jutge corrupte amic dels sindicalistes de mà dura de les presons catalanes (adversaris tradicionals de Farrerons), convé recordar que Farrerons no ha militat mai en cap de les nombroses iniciatives e Llopart, un dirigent que es defienix com a "falangista d'esquerres".

En efecte, aquesta amistat no ha anat més enllà, fins ara, que l'intercanvi d'idees o l'intent de Farrerons (que és l'autor del programa polític del MSR), d'orientar Llopart i els seus fora del món de l'extrema dreta. Llopart és l'únic interlocutor d'aquest àmbit amb qui Farrerons pot parlar, tan gran és l'hostilitat de l'extrema dreta contra el fundador d'ADECAF. Llopart es basa de forma expressa en el pensament "nacional-bolxevic" d'Erst Niekisch i altres teòrics de la Konservative Revolution alemanya, però per aquest motiu precisament nega tant el nazisme com l'extrema dreta clàssica.

L'informe de l'infiltrat que s'auto-anomena Libero, es basa en agafar aquests dos fets puntuals (la relació amb Bau fa vint anys i l'amistat amb Llopart) i ampliar-lo silenciant tot allò que pot contradir la "tesi" del post, a saber, que Farrerons és un ultra pur i dur encobert. Però, clar, això implica tapar que

1) una de les primeres campanyes publicitàries de ENSPO denunciava la mort al Tercer Món de 40 milions de persones anuals a les portes d'una societat de consum que es considerava a ella mateixa antifeixista i que es fonamentava en la constant denúncia d'Auschwitz per poder oblidar altres coses. Aquesta campanya en català i altres, com ara "Ni races, ni classes", fou el riota de l'extrema dreta i sols va aconseguir més enfrontaments a la seu del carrer València 232 (i no del carrer Sèneca, com s'ha dit, perquè Bau havia abandonat Cedade i per tant no podia entrar al local social d'aquest grup neonazi).

2) el següent pas de Farrerons, l'any 1990, fou abandonar el món marginal dels grups antisistema i entrar a CDC per conèixer la política real. Aquest fet no es correspon tampoc ampb la idea d'un Farrerons ultradretà.

3) entre els anys 1996 i l'actualitat, ja immers a la seva vida professional com a funcionari de presons, Farrerons ha tornat a ensopegar amb l'extrema dreta, en aquest cas amb els residus dels sindicats franquistes de carcellers, com ara la UFIP, que tenien la seu al local de la Falange franquista de Castelldefels, camuflats a USO com a demòcrates però promovent els mals tractes a dojo. Farrerons els va denunciar i els seus informes a Amnistia Internacional ha destruït dos centrals majoritàries del sector (USO presons i CATAC presons) i han estat la font documental més important de l'Observatori dels Drets Humans en el seu informe de 2003 contra el sindicalisme de mà dura. Farrerons és l'autor de l'Informe sobre la instigació sindical de mals tractes a reclusos a les presons catalanes, un clàssic sobre el tema reconegut i acceptat a la bibliografia científica de la Universitat de Barcelona.

4) després de conèixer a fons el funcionament de les institucions "democràtiques" (jutjats, sindicats, partits, mitjans de comunicació i altres), Farrerons tornà l'any 2001 a les posicions antisistema i intentà, amb l'Anglada, fundar un "partit dels drets humans" que denunciés el caràcter antidemocràtic de l'islam i la naturalesa fraudulenta de la política d'immigració dels partits oligàrquics. Elaborà el programa de la PxC on es condemna expressament el feixisme i s'enfrontà a l'Anglada quan aquest establí contactes amb Democracia Nacional i altres grups ultres. El motiu formal de la sortida fou que Anglada accepta que se'l titlli de "racista" per tal de sortir a la premsa, però Farrerons considera que això és immoral i abandona el partit en plena campanya electoral (octubre de 2003).

Finalment, volem afegir que s'atribueixen a Farrerons, sense cap prova, posts signats per ADECAF. ¿Com pot saber algú qui ha fet determinats posts -en alguns casos clarament neonazis- que són del tot incoherents amb la línia, equivocada o no, que Farrerons manté des de fa més de 20 anys?

D'altra banda, Farrerons fou suspès de militància a ADECAF per la seva relació amb la PxC, que ha fet molt de mal a la nostra associació. No vull dir amb això que els posts signats per ADECAF siguin reivindicats ara per ADECAF, però el que està clar és que no hi ha cap prova de la seva autoria, i el responsable del post, enlloc d'informar, el que ha intentat és servir l'Anglada impedint que li surti un competidor.

Jaume Farrerons va començar la seva trajectòria política essent menor d'edat a la Falange hedillista, al "falangisme d'esquerres", i aquest ha estat l'únic vincle polític real que ha tingut
amb el "feixisme", si es pot considerar tal la doctrina antifraquista de Manuel Hedilla
(i parlem de l'any 1977, amb setze anys). Després va anar a les Joventuts Socialistes, però va abandonar el marxisme molt aviat, en llegir "Axipèlag Gulag" de Solzenitzin, on li va quedar clar que el marxisme era tant o més criminal que el nazisme, en tot cas infinitament més criminal que el règim feixista de Mussolini i que la Falange de Jose Antonio Primo de Rivera.

Farrerons pot ser qualificat com un national-revolutionäre, "nacional revolucionari",influït sobretot per pensadors alemanys com Nietzsche o Heidegger. El seu referent llunyà, sense compartir-ne però més que una petita part dels seus plantejaments, seria Ernst Niekisch, el nacionalista alemany autor de "Hitler, una fatalidad alemana" que va ser empresonat en un camp de concentració i que va patir la persecució nazi igual que Hedilla patí la franquista. Farrerons no militarà a l'esquerra marxista mentre aquesta no condemni el genocidi de més de 100 milions de persones, això està clar, però molt menys el veureu mai barrejat amb l'extrema dreta, perquè el seu pare, militar republicà, fou maltractat pels franquistes al camp de concentració de Cervera i de petit era conegut com "el ruso", essent la seva mare militant comunista activa.
És tan impossible un Farrerons ultradretà com és impossible un marxista decent.

Més informació sobre la defensa dels drets humans a les presons catalanes

www.presons.net
Mira també:
http://www.presons.net

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
14 oct 2005
Líbero, jódete.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
Ha arribat el moment de les autobiografies manipulades de feixistes a indymedia? No m'explico perque se li dona tanta bola a aquest energumen.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
¿autobiografias manipuladas? Tu que sabrás?
ADECAF no miente, en el texto hay algun dato erroneo o no del todo correcto, pero nada más.
Aquí la verdad molesta.
Aquí puede entrar un memo antifa a inventarse cosas y se convierte en verdad.
Aquí puede entrar un "facha" imbécil (mpecero ó anglanero) a soltar neuras personales contra alguien, y si ese alguien molesta se da por buena la versión del facha -para eso si que valen las versiones "fachas"-.
Aquí hay mucho antifa profesional del Sistema que no se acuerda de las purgas de Stalin o del mayo del 37.
Vaya credibilidad que dais!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: a Fora feixistes
15 oct 2005
Yo no sé si a Farrerons se le da o no se le da la debida importancia, pero no fue él ni nosotros quienes colgamos el post de Libero con su "biografía" perfectamente manipulada. esta es más objectiva, y añade datos nada cómodos para Farrerons, como su militancia en la Falange hedillista a los 16 años.

Libero ha quedado en ridículo con su "informe-análisis". Ese informe era una pura manipulación colgada de los hilitos, las 15.000 pesetas de Bau hace 20 años y la amistad con Llopart. Todo lo demás se silenciaba.

!!!Estos son los informes de los antifas!!! Vaya mierda de policías que sois, y encima ni siquiera era un antifa, sino un amiguito del Anglada haciendo su guerra contra la posible competencia política.

!!!Y vosotros, idiotas, aplaudiéndole!!!

!!!Que asco dais!!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
On t'has ficat, Libero? Que et fa vergonya, ara?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
Vaya repasada les has metido, ADECAF. Muy bien.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
Ami me la suda aket paio, si jo portes Indymedia ja faria temps que l'hauria xutat per entrar insultant a cada intervencio que fa.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Indymedia BCN: refugi dels frikis polítics?
15 oct 2005
Això cada dia és més cutre.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
Em sembla que els que l'insulteu sou vosaltres, a més ell no intervé a indymedia, això és el que diu l'intoxicador del Libero. Les intervencions apareixen signades per ADECAF. Que sigui Farrerons encara no s'ha demostrat.

Els "guarros" que entreu aquí sempre esteu insultant i amenaçant.

Sou uns xivatos de la policia.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
15 oct 2005
Atenció:

Libero no sols va penjar el post a indymedia barcelona, sinó a indymedia del país basc, perquè la calúmnia mentidera s'escanpi i se n'assabentin els terroristes.

La veritat és que sou uns cabrons.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
sobre ADECAF
16 oct 2005
La única cosa que val la pena respondre als missatges unidireccionals d'<a href="http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/207020";>ADECAF</a>:<br>
<br>
<a href="http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php";>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php<;/a><br>
<br>
<em>Per cert, malgrat el títol, aquesta no és la segona part de l'informe-analisi anteriorment publicat.</em>

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
Ja sabem que vas fer una bazòfia que pretens "informe-anàlisi". El problema es que no has demostrat res del que dius allà, has ocultat el 90% de la informació rellevant sobre Farrerons, no pots provar que els posts d'ADECAF siguin de Farrerons (Farrerons està fora d'ADECAF des de fa un any) i a sobre es nota un colló que treballes per a l'Anglada, a qui titlles d'home "sincer".

Ves a cagar, Libero, que se t'ha vist el llautó!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
Bona feina Libero, només s'ha de veure que s'han posat nerviosos y no paren de cridar. Els autoritaris encara pensen que quantes mes vegades repeteixin una mentida, més ens faran creure que és la veritat. JA!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
I ara ves a què l'Anglada et pagui. Prou de comèdia, sabem qui sou!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
¿Autoritarios? Me parece que si han existido autoritarios en la Tierra sois vosotros, los antfas, los mayores criminales de la historia de la humanidad, responsables de la tiranías más monstruosas que nunca hayan existido: Stalin y Mao.

¿Y vais de antiautoritarios?

Pero lo cierto es que el post de Libero no demuestra nada, se basa en la autoría imputada a alguien, sin prueba alguna.

A ver, cómo demuestra que los post són de Farrerons o de la tía maría, si aquí yo puede firmar como quiera y nadie sabe quién soy?

Que informe-análisis es este, que se basa en nada, en puro aire, en afirmaciones sin otro fundamento que la palabra de un individuo anónimo que ni siquiera nos dice cómo documenta esa famosa autoría?

Vuestro informe es el atestado policial de un torturador de la NKVD.

Nada más.

Però la dictadura de Stalin y el comunismo ya acabaron, vuestros sistemas de estigmatización y criminalización chequista sólo valen en vuetsra casa y, tal vez, en la de vuestra puta madre, cabrones.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
Prou de baralles d'ultres tarats a Indymedia! Com es permeten aquests fòrums fatxes a Indymedia? Que els fotin fora d'aquí!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
escolta sant cagat, l'únic que ha de marxar d'aquí ets tu, policia de la NKVD

i recorda que els indepes com tu heu recolzat el sindicat ultradretanista de presons i heu emparat les tortures mentre nosaltres les denunciavem davant Amnistia Internacional

fill de puta

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
16 oct 2005
ADECAF sigue con el trasvestismo ideológico de sus mentiras:

“el següent pas de Farrerons, l'any 1990, fou abandonar el món marginal dels grups antisistema i entrar a CDC per conèixer la política real�

¿En qué grupos marginales antisistema estuvo Farrerons?.
El hipotético paso de grupos marginales antisistema y supuestamente de izquierdas a CDC, es como el de Piqué, gentuza que lo único que busca es relevancia política sin importarle para nada las ideas, porque éstas se pueden prostituir en nombre de las libertades, las democracias, los derechos humanos,...

“Em sembla que els que l'insulteu sou vosaltres... Els "guarros" que entreu aquí sempre esteu insultant i amenaçant. Sou uns xivatos de la policiaâ€?.    

Y dos minutos después firmando como Marc:

“La veritat és que sou uns cabrons�.

Los que dicen que ellos no insultan, tienen una idea un tanto distorsionada de lo que es insultar. Aquí no negamos que os insultamos, es lo mínimo que os merecéis. Sois vosotros los que negais que lo hacéis y se puede leer que en gran parte de vuestros mensajes los insultos aparecen gratuitamente; unos veces con la firma de ADECAF, otra con la de Marc, o la de franctirador, o otros niks como Helena o Jano o ... Sois cuatro contando el Farrerons y el Serra, o sea, que dificilmente puede haber más de dos "niks" diferentes, todos los demás sois vosotros mismos porque nadie os aguanta como para apoyar ninguno de vuestros comentarios. Además la utilización del término "guarros", denota cual es vuestra calaña política y asquerosa ideología.



“!!!Estos son los informes de los antifas!!! Vaya mierda de policías que sois, y encima ni siquiera era un antifa, sino un amiguito del Anglada haciendo su guerra contra la posible competencia política�.

Los “antifas� somos de muchas maneras, pero nunca somos policías, al contrario que vosotros, ni "de mierda", ni "de servicio"... Los informes de "Libero", en su mayoría los puedo confirmar. de la misma manera que puedo confirmar que cuando los fachas de CATAC se fueron a UGT, el Farrerons intentó negociar, en nombre de ADECAF, con un responsable de UGT un pacto de no agresión y de colaboración y se da la casualidad, de que en esos momentos dicho ex candidato de la Plataforma por Catalunya, supuestamente tenía suspendida la militancia, por lo que decir que “Farrerons està fora d'ADECAF des de fa un any�, es una verdad a medias y por tanto una mentira completa. A J. Farrerons, supuestamente se le suspendió de militancia por su pertenencia a la abominable candidatura del Anglada, lo que ponía en entredicho su independencia y esa hipotética defensa de ADECAF de los derechos humanos de los presos y evidenciaba la inspiración ideológica de la asociación (ADECAF) que creó el propio Farrerons. Pero Farrerons “el gordo�, sigue estando detrás y delante de ADECAF. El que los mensajes los cuelgue él, su hermana o el Serra, no tiene mayor importancia porque os coméis el culo mutuamente y lo que dice uno, lo santifica el otro. Vuestra alusión al miedo a "la posible competencia política", es tremendamente clarificador.
Para mentiras las vuestras, son tan grandes que difícilmente se pueden disimular. Cada vez que abrís la bocaza para justificaros, ponéis aún más en evidencia lo miserables que sois y hasta dónde sois capaces de llegar a manipularlo todo para vuestro beneficio.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 oct 2005
bravo pel teu analisi, nomes s'ha de veure com reaccionen quan algu els hi contesta les quatre veritats inventades, insult gratuit i rapid.
aixo en psicologia se li diu efecte mirall o alguna cosa aixi, trenca'ls-hi la seva fragil realitat i et començen a dir el que ells son, les seves tristes veritats, patetic

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 oct 2005
El text diu al final el que mès li importa que quedi: es impossible un marxista "decent". Què entenen aquests per decent?
Un 'troll' que obertament no vol marxar
17 oct 2005
Donat que promotors i usuaris d'Indymedia són bàsicament desfavorables a les presons i els carcellers, i que la gent d'esquerres vol gaudir del seu propi espai d'expressió,

Com podria ADECAF explicar els seus objectius quan intervé així a Indymedia, doncs fora de la seva pròpia web?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 oct 2005
la basura no s'amagava?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: a Mateo
17 oct 2005
¿Puedes probar o demostrar las cosas que dices? Llenando una página de afirmaciones gratuitas no demuestras nada.

ADECAF nunca ha mentido. ¿En qué ha mentido?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 oct 2005
Eso, en que ha mentido. Dice, "todo son mentiras". Por qué son mentiras y qué son mentiras?
Menudos argumentos!!!

Todo lo que Libero dice son mentiras. Ya está, qué facil, este es mi "informe-análisis".

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 oct 2005
Mateo dice:

"los informes de Libero, en su mayoría los puedo confirmar"

¿Cómo?

¿Puedes confirmar que Farrerons es el autor de los posts de indymedia? !Vaya! Tienes poderes paranormales.

Pero además es que Mateo es Libero con otro nombre, defendiedose a sí mismo, al Anglada y a los carceleros, sus amigos.

No vayas de antifa, que ya se sabe lo que es UGT prisiones, hombre.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
18 oct 2005
Jo no tinc ni idea de qui és en Jordi Farrerons ni m'importa. L'adecaf i tots el seus amiguets per això sempre donen els mateixos arguments que són mitges veritats, sempre que discuteixo amb ells en els foros em diuen el mateix, ets un assassí perquè stalin...., stalin no era antifeixista a veure si s'us fot al cap, stalin va arribar a dir quan Hitler va depurar les SA en favor de les SS: " Els nostres amics alemanys ens han demostrat com s'han de tractar els enemics polítics", per cert, enemics que no eren precisament feixistes ni burgesos (és ben conegut que molts grans financers es van posar al servei del comunisme rus amb la condició de conservar la vida i la influència econòmica) sinó que normalment eren eren socialistes o llibertaris, gent que realment era antifeixista, ara ens voleu encolomar aquests sistemes com a nostres per desacreditar-nos i un en comença a estar una mica fart. Donar la raó a l'àguila, us heu posat molt nerviosos el feixistes no? Dubto que Libero sigui amic de l'Anglada i dubto encara més que per un foro d'Indymedia vulgui desacreditar els enemics polítics, perquè si les coses s'aconseguissin posant-les en un foro d'Indymedia la revolució estari feta, no creieu?
Bueno, de lo que em quedo més parat és que hi hagi gent que firma com a Lenin i apoia ADECAF o que firmi Ncional-Boltxevic (Nacional-Socialista). Ho veus perquè et dic fatxa a tu i a tots els teus amics ADECAF? la gent que firma a favor teu té el nom dels assassins (sí, Lenin també).
Els vostres arguments són en aparença tant sòlids com el dels altres, voaltres dieu que els altres diuen algo i allò va a missa, però és que vosaltres feu el mateix, demostreu tant com els altres!, però, és clar, havent vist totes les afirmacions que feu i els insults gratuits que deixeu anar (quasi tots descalificacions barates com: fumat un porro i calla, o altres estereotips que els antifes comercials donen a veure) em crec força més el que diuen els que us critiquen, pot ser que m'equivoqui, però el que importa és que podríeu marxar d'Indymedia perquè sempre diueu el mateix i fiqueu les mateixes excuses i ja no sou benvinguts. En fi, digueu el que vulgueu cracks, i per cert, si realment fas això de posar les coses amb noms diferents perquè coli, que sàpigues que ets molt patètic.
Ostia i abans de marxar....

Et voldria comentar què collons entens que fem els antifeixistes amb l'actual política d'immigració, et penses que no ens hi oposem??? et penses acàs que has descobert la sopa d'all dient que ets l'única persona d'esuqerres que s'oposa a l'actual política d'immigració?? estàs confós ADECAF, reflexiona el que dius i escolta els arguments dels altres que no t'nirà malament, si vols obrim un post i ho discutim, parlant i sense insultar-nos, que ja t'ho he dit més d'un cop i mai em fas cas. Au! que vagi bé

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
19 oct 2005
t´en recordes: La vostra resposta ha estat per a mi una terrible decepció...passo completament de la política.

Pues tio que se note, i si no, ni hem nombris, ok!

salut

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
19 oct 2005
vomitando sin parar cual es tu objetivo?? que pretendes sacar de todo esto??? no nos interesa lo que piensas, ni lo que dices, ni lo que vas a hacer, hazlo ya lo que tengas que hacer y ya esta pesado!!

realmente me parece lamentable tu comportamiento un hombre con tu capacidad, tus estudios y tu edad, perdiendo el tiempo de esta manera. tio ya vale de joder, y si lo quieres hacer, hazlo tu solito!! capichi!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Intervencions d'ADECAF a indymedia, II
17 nov 2005
Oye, tu quién eres para decirle a nadie lo que tiene que hacer?

Por qué te joden tanto ciertas intervenciones en indymedia?

Quién te ha metido a ti en nada?

Deja tu en paz a la gente que haga lo que quiera, intervenir en indymedia es un acto libre, el pesao eres tu, tanta puta insistència en què no intervengamos en indymedia...!!!

Que te pagan para convencer a la gente de que no haga ruido y no remueva el oasis?

Que tu negocio se va al traste con la transparencia????

Es eso, informador de la policia, tu eres Libero, no lo niegues, no es que trabajes para el Anglada, es que los servicios de información del CNi no quieren un partido de izquierdas contra la actual política de inmigración Y TE HAN PAGADO PARA HACER EL POST QUE FIRMAS COMO LIBERO.

Pero esto se va a saber muy pronto por todos los ambientes, de qué trabajas y a qué te dedicas.

Les has tomado el pelo a todos los guarros, pero a nosotros que te conocemos, no nos lo has tomado.

Por cierto, los posts nazis firmados como "ADECAF" los has escrito también tu?
Sindicato Sindicat