Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
Per als que porteu (portem) indymedia Barna
Darrerament estem assistint a una nova onada de missatges feixistes a indymedia i donat que la gent cau a les seves provocacions amb les quatre grapes, enlloc de passar d'ells (el silenci sobre els seus comentaris seria el més pràctic per fer-los fora) us faig la següent proposta:

No seria possible bloquejar les IPs des d'on s'envien aquests missatges feixistes?

Em sembla que ja s'havia fet amb alguns pesats tipus Megalerdo, aquell tal Richard i de fet o s'han moderat o han desaparegut d'indymedia.

Suposo que no es podrien bloquejar totes, però segur que així aniriem fent neteja.

Ah, per cert que va ser d'aquella enquesta que vau fer?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
¿Yo entro dentro de la definición de "fascista"? :D Joe, acabo de entrar en esta web, y ya me quieren echar....

Si hicierais que fuera necesario registrarse para postear, y activais la confirmación por e-mail, los problemas se solucionarían bastante rápido. No sabeis lo divertido que es hacer que la gente rellene y rellene campos para obtener una cuenta que podeis banear en cuestión de 3 clicks (y podeis doblar el esfuerzo a realizar si al banear una cuenta baneais su e-mail también).
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
Lo que propone el "amigo" es "registrarse" mejor como hacen en todos los foros que les gustan a los fascistas, como éste:


http://www.rankia.com/foro/mensaje.asp?mensaje=41094
Bloquejar els feixistes?
14 oct 2005
Jo penso que hem de ser tots i totes que madurem en la manera de reaccionar al soroll dels comentaris dels feixistes, i no esperar que el pare Indymedia (com si fós l'estat) empresoni les adreces IP dels què es portin malament.

Veure també l'informe-anàlisi sobre ADECAF:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
No hi hauria alguna manera de que les noticies de la columna dreta a part de ser penjades en castellà també hi fossin en català?

(el 85% dels posts de la columna dreta estan en castellà!)
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
la "columna dreta" l'escribim entre tot*s i si hi ha mes gent que ho fa en castellà et convido a que, com a comentari, ho publiquis en català
el col.lectiu que mantè indymedia barcelona es molt reduït i, amb prou feines tradueïx la "columna central"
amagar artícles (visibles en segon terme), comentaris, tot aixó es la feina voluntaria d'uns pocs
com sempre esteu tot*s convidats a participar-hi!
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
Echar a los fascistas de indy????
registrarse, bloqueo de IPs, baneos... esto es indy? De que teneis miedo, de unos cuantos cerebros tan rapados como sus cabezas?
Seamos serios si amas la libertad no cierres la boca a nadie. Quereis "darles caña" vallamos a sus webs y les damos la coña, pero la palabra no debe negarse ni a tu enemigo. Nosotros no somos fascistas, no asesinamos, no prostituimos, no marginamos. No hagais de indy un cubil de fánaticos resentidos, pasemos de ellos o vallamos a por ellos, pero dejar indy como esta.
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
14 oct 2005
El royuelista Libero està molt orgullós del seu "informe-anàlisi, quina merda d'informe xato, basat sols en que Farrerons va conèoxer Bau favint anys i és amic de Llopart. Per què no dius per a qui treballes, senyor Libero?
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
15 oct 2005
No creo que haga falta censurar a nadie en una web que pretende promover la libreexpresión entre otras cosas.
En estos foros anonimos no se sabe quien es quien, y una persona de 60 años puede estar discutiendo con uno de 15. Creo que es bastante normal algunos comentarios que parecen mas de niños que de personas mas crecidas.
Yo en mi vida e dicho bastantes paridas porque intento hablar e cosas de las que se algo, pero son complicadas y no entiendo mucho. La gente puede dar su opinion pero tiene que aprender a no despreciar la de los demás.

Solo me molesta un poco que la gente raye tanto con lo de el catalan. Jo parlo català, pero respecto les altres llengues, com respecto la meva. Cadascu es lliure de parlar la llengua que vulgui, i com barcelona es multicultural....

y la gente que chincha, no molesta, solo hace ruido porque no tiene unas ideas asentadas y da una opinion. creo yo...
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
16 oct 2005
respuesta a las difamaciones del angladista-royuelista Libero en

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/208398/index.php

Salud
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
16 oct 2005
El BaBau-Lloparista-ENSPO ADECAF està molt orgullós del seu "informe-anàlisi, quina merda d'informe xato, basat sols en que suposadament Libero és angladista-royuelista. Per què no dius per a qui treballes, senyor ADECAF?.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Un 'troll' que obertament no vol marxar
20 oct 2005
Donat que promotors i usuaris d'Indymedia són bàsicament desfavorables a les presons i els carcellers, i que la gent d'esquerres (que no l'equerra de la tele) vol gaudir del seu propi espai d'expressió,

Com podria ADECAF explicar els seus objectius quan intervé així a Indymedia, doncs fora de la seva pròpia web?
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
23 oct 2005
sois todos unos catalanes de mierda
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
28 oct 2005
l'assemblea ho hem parlat i vos fiqe la mateixa resposta q van donar a una persona q va contactar-nos per email.

" Agraïm la teva proposta, però l'assemblea respecta que hi hagi gent que vulgui quedar en l'anonimat quan publica una notícia o un comentari. Sabem que això té unes ventatges i unes desaventatges, però creiem en el dret a l'anonimitat en un moment on el sistema vol controlar-nos fins quan dormim."
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
02 nov 2005
Ben fet!

Ja som prou madurs (almenys alguns) per saber que els missatges incendiaris (trolls) son només això, missatges per provocar. Tot això es combat publicant coses interessants a Barcelona.IndyMedia.org Sinó aportem noticies, articles o el que sigui ells guanyen. En fi... Es tracte de anar treballant, col·laborant i fent que IndMedia funcioni.

Jo tampoc critico a la gent que contesten o cauen en la provocació. Tots som humans i a vegades quan ens toquen el que no sona, saltem. La columna de la dreta es el que és, una publicació oberta. Jo almenys ho interpreto així i li dono més importància a la columna central.

La censura es perillosa i perverteix l'essència d'aquest mitja d'informació. Qui s'atreveix a fer una llista per etiquetar qui és feixista i qui no ho és? No es això el que fan els mateixos feixistes? Si aquests trolls ens visiten es que ho esteu fent prou bé això d'informar d'una manera alternativa i oberta a tothom. Els seus “atacs? no son més que missatges sovint poc treballats, ja ens agradaria que sempre fos així i mai arribessin a ser accions més directes i violentes.

Endavant Indys ! Salut a tothom.
Re: Proposta per fer fora feixistes d'indy
09 nov 2005
Doncs jo estic d'acord en bloquejar l'entrada d'Indymedia als trolls (no és una cacera de bruixes, són 4 gats mal comptats), però no a això de registrar-se, perquè tancarà les portes a molta gent. Així, tots tranquils i contents!
Sindicato Sindicat