Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
www.almogaver.org Bunyol
13 oct 2005
Pàgina de feta des de bunyol (Foia de Bunyol-Xiva)amb la finalitat de cercar tot allò que tinga que veure amb els almogàvers i tambè alguna cosa d'actualitat.
zona almogàver_escut petit.gif
zona lamogaver_encuny.gif
Zona Almogàver és una associació cultural sense ànim de lucre.

L'objectiu d'aquesta pàgina és recordar i mostrar al món una manera d'ésser especial, la manera d'un almogàver. Partint per una banda de fets històrics reals perfectament documentats i per altra, de la seua filosofia de viure i d'enfrentar-se als problemes quotidians, farem una declaració de principis on intentarem desenvolupar la menera en que un almogàver nascut al segle XXI hauria d'enfrontar-se al món d'ara que ens ha tocat de viure.

La pàgina en té tres seccions:

Història: Apartat dedicat integrament a la recerca i investigació dels fets històrics perfectament documentats i contrastats referents amb els almogàvers i a les seues aparicions dins l'actualitat.

Principis: Secció on s'enmagatzenaran les reivindicacions, denuncies i declaracions de Zona Almogàver, tant referents amb els Almogàvers com al nostre entorn i societat en general.

Informació: Secció dividida en diversos apartats on es dona informació referent al funcionament intern de la Societat.

This work is in the public domain

Comentaris

no ho entenc?!
14 oct 2005
>L'objectiu d'aquesta pàgina és recordar i mostrar al món una manera d'ésser especial, la manera d'un almogàver

sincerament, rememorar els almogàvers és una cosa bastant lamentable, car estem parlant de gent en estat semi-salvatge i semi-nòmada que arrasaven tot el que es posava al davant. En definitiva, més que per recordar, és una cosa per oblidar.
Re: www.almogaver.org Bunyol
14 oct 2005
Per primer cop discrepo amb tu x.
M'he mirat la pàgina i força bé, sobretot l'apartat de la dona almogaver.
Ànims, és una història complexa, però és el nostre passat!
Re: www.almogaver.org Bunyol
14 oct 2005
Aquesta mena de SS de l'Imperi catala medieval potser son els ancestres d'algu, pero ho siguin o no meus, prefereixo reinvindicar i pensar ambs els milers i miles de serfs i pagesos catalans que havien d'aguantar aquell feudalisme assassi, que engreixava a quatre i escabitxanava a la majoria (gracies a aquell sistema economic, de 500.000 catalans -la majoria d'ells passava amb poc mes que un parell d'unzes de pa al dia- n'havia quedar la meitat d'aquells catalans, gracies a que d'altres catalans com Jaume II al mateix moment que es creava aixo tan nostrat del "pactisme" entre feudals, patriciat urba i reis "nostrats" es reforçava la servitud, que permetia que un individuu escanyes economicament de per vida a un altra i, fins i tot, el maltractes i tortures a voluntat

no se pas que feu en una plana alternativa amb aquests parides semifeixistes (i anticatalanes, perque la immensa majoria de catalans ha viscut sempre oprimit per aquesta mena de parasits anomenats classes dominants)
Re: www.almogaver.org Bunyol
14 oct 2005
(despres de "un parell d'unzes de pa al dia-" falta aixo:)
al cap de 150 anys de 1333 "lo mal any primer" i pel colapse del feudalisme medieval

n'havia quedar la meitat d'aquells catalans
Sindicat Terrassa