Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
Cap català sense boicot. Boicatejam.org es posa en marxa
11 oct 2005
Em presento. Sóc l'Emili Junsalba, un català com qualsevol altre que contempla ple de curiositat el clima cada vegada més amistós cap a Catalunya, després de l’aprovació de l’estatut per part del nostre parlament. M’agradaria convidar-los a participar en un humil divertiment, i és que som molts els ciutadans que ja estem encantats de formar part de la llista d’empreses i persones boicotejades pel simple fet de ser catalans.
logo_boicatejats2.gif
Em presento. Sóc l'Emili Junsalba, un català com qualsevol altre que contempla ple de curiositat el clima cada vegada més amistós cap a Catalunya, després de lâaprovació de lâestatut per part del nostre parlament. Mâagradaria convidar-los a participar en un humil divertiment, i és que som molts els ciutadans que ja estem encantats de formar part de la llista dâempreses i persones boicotejades pel simple fet de ser catalans:

http://www.boicatejam.org

- El perquè dâaquest web

Les tertúlies radiofòniques, elements com ara el senyor Rajoy i webs com stopnacionalismo.com no fan altre que llançar-nos floretes. Com a exemple dâaquest clima de bonhomia i cordialitat, lâaltre dia vaig llegir una carta al director al diari el Periódico que em va semblar especialment significativa.

âSom una empresa catalana de teixits i hem rebut aquesta carta per fax que diu:

Por la presente, me dirijo a ustedes para informales de que a partir de hoy, 30/9/2005, debido a la lucidez de sus políticos para no querer pertenecer como hasta hoy a España, yo estoy en mi derecho de comprar a fabricantes españoles y no querer hablar en catalán, como así lo dice el abominable estatuto que se ha aprobado por esa gente que tienen ustedes como dirigentes, y que ustedes no han hecho nada por que esto no se produjera. Mis impuestos me gusta pagarlos a quien no se lo pueda quedar como el 3% famoso. A partir de esta fecha les pido que no me visiten. Sin más por la presente,


Serafín Segovia Vendrell - Sera's Tapicerías de Valladolidâ?


- Veieu el document original en PDF ( http://boicatejam.org/img/serafi.pdf)


Una carta sorprenent i tanmateix absolutament verídica. Jo li voldria demanar al senyor Serafin i a tots aquells que pensin com ell que mâenviïn a mi també una carta com aquesta, perquè mâagradaria tenir-la a la meva colâ¢lecció de cartes i correus electrònics que mereixen ser conservats.


A tots aquells que com un servidor vulgueu ser boicotejats us convido a omplir el formulari Boicateja'm, si em permeteu aquest petit joc de paraules amb la paraula boicot.


Aquest és lâobjectiu del web que he ideat: facilitar la feina a gent com el Serafín i a tots aquells que estan iniciant una campanya de boicots contra els productes catalans, i de forma més genèrica, contra tot allò que vingui de Catalunya.


Quan hàgim replegat un bon feix de missatges, els els enviarem perquè puguin fer la seva feina. Cap català sense boicot!


http://www.boicatejam.org


Emili Junsalba
Mira també:
http://www.boicatejam.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cap català sense boicot. Boicatejam.org es posa en marxa
11 oct 2005
sí senyor!!

he posatun enllaç del teu web al meu i m'he apuntat com a boicotejable!

www.guinarda.com val més riure!!
Re: Cap català sense boicot. Boicatejam.org es posa en marxa
11 oct 2005
ostia molt bo!!!! el disseny esta de puta mare
Sindicat Terrassa