Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
Fa alguns dies, el principal diari de Mollet, el "Contrapunt", portava en portada que el portaveu de les Nuevas Generaciones del PP entraria a treballar a l'Ajuntament de Mollet (PSOE-CIU) amb pacte per sota mà amb el PP, com Assessor d'Alcaldia cobrant 25.000 euros al any.

Davant d'aques fet les JERC i ERC van mobilitzar-se per evitar l'entrada a l'Ajuntament de Diego Luis Baño, del que se sabia que havia militat a la Falange i el coneixien per diverses topades amb ell i els seus amics al carrer. Les JERC van inciar llavors investigacions per Internet i van trobar articles, fotos i textos que corroboraven el que les JERC ja coneixien.

Aquest personatge, Diego Luis Baño, havia militat a la Falange, participa en grups europeus neonazis, és membre d'una associació de record a Mussolini, i a les passades eleccions a les Corts espanyoles anava de número 3 pel partit neonazi Estado Nacional Europeo. A més a més, els seus textos i articles es poden trobar en pàgines d'Internet de tendència neonazi.

La notícia, una vegada ha estat destapada per les JERC ha corregut molt ràpid per Mollet, i finalment s'ha aconseguit que aquest personatge no entri al govern local. En el darrer Ple Municipal la regidora del PP a Mollet va protagonitzar el darrer episodi d'aquest sainet amb ranci regust a ultradreta acusant a ERC d'assassins per tenir membres que provenen de Terra Lliure i, segons la regidora, per "pintar-los els locals" i "amenaçar-los de mort"; també li va tocar el rebre a Esquerra Unida i Alternativa a qui va titllar d'assassins dient que "les esquerres i el comunisme han provocat molts morts durant la Història". Tot plegat una lamentable demostració de mentides i calúmnies i de baixesa política i intelectual. STOP FEIXISME!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
de tant en tant jerc fa algu i tot
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
Felicitas a les JERC, com sempre en rpimera línia del front
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
El PP tenia raó, ex-militants de TL van entrar a ERC, demostrant que ERC està en contra de la lluita armada i desmobilitzant l'esquerra independetista a canvi de les poltrones dels ajuntaments i parlaments!
Que la prudencia no us faci traidors!
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
Terra Lliure no practicava la lluita armada sino la propoganda armada
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
el govern municipal de mollet és (glups) del pp?
¿ Sólo hay un neonazi en el PP ?
07 oct 2005
Yo creía que todos ellos eran neonazis...
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
Posen el nom de les JERC i ERC davan d'aquesta actuació, i em sembla molt bé si es cert que ho han buscat ells... pero estem en un acte antifeixista, no independentista.
Salut. -(-Â-)-
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
07 oct 2005
America se independizó de España con decenas de miles de muertos.
Si no estan dispuestos a matar y a morir, dejensé de joder.
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
08 oct 2005
America perdio siempre, lo unico que cambio es que en vez de tener a la familia real espanola chupandoles la sangre pasaron a ser los terratenientes los vampiros, que eran unos criollos espanolitos que se las daban de americanos mientras seguian y siguen matando a los aborigenes. La guerra nunca ha solucionado nada, te cres que America se independizo?, de veras? siguen siendo esclavos de un estado opresor.

Un patriota es un idiota, sea espanol, catalan, o cubano, no creo que ganen nada los catalanes jugando con las pistolitas, asi que el que se tiene que dejar de joder eres tu y parar de colocar pollabobadas en este foro, anda... conectate el couter-strike y mata un par de soldaditos a ver si se te pasa Ricardito.
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
09 oct 2005
Estoy de acuerdo con "Americano". Lo suyo seria que te quitaras el mono con el Wolfenstein o algo asi freaky que eres freaky
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
11 oct 2005
Em sembla que ni tant, ni tan calb, Ricardo, Americano i JotajT! A la perifèria de la Unió Europea que és l'Estat espanyol no crec que sigui ni possible ni desitjable guerres bolivarianes entre nacionalistes oprimits i opresors, hi ha un lloc per la política institucional, un altre per la política de carrer (casals, manis, okupacions...), dins la qual, això sí, hi poden haver actes d'acció directa o propaganda pel fet (sabotatges, lluita de carrer, etc),però el temps de "l'èpica del plom" ja ha passat, no només aquí, amb la malaguanyada fi de TL, sinó també a Irlanda, Alemanya (RAF), etc.
D'aquí a la tonta cantarella de "un patriota un idiota" hi ha un tros, però hi ha gent tant lliure i intel·ligent que només sap repetir cantarelles.
Però del que de debò aquí estem parlant no és de les freakades del Ricardo, l'Americano i el Jotajt, sinó de la feina feta pels joves independentistes d'ERC desemmascarant un talp neonazi que s'havia instal·lat al si del partit de la dreta espanyolista de Mollet i volia pujar-se a la poltrona institucional per a acabar d'escampar més merda per Mollet. Que sàpiguen els neonazis de corbata que seran desemmascarats i assenyalats siguin on siguin i facin el que facin.
Un 10 per les JERC, que segueix fidel a la seva llarga tradició antifeixista!!!
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
26 des 2005
JUSTICIA SOCIAL DEMOCRACIA NACIONAL

A ETA Y A SUS CóMPLICES PENA DE MUERTE!!!!!!
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
26 des 2005
pasaros por este link y enteraros de lo " NEONAZI" que es el PP www.infonacional.com
PINEDA Y CALELLA SIEMPRE FASCISTA!!!!!!
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
24 gen 2006
Anonimo i los ex del GAL que van campantes por el PPé eee? Hijo Puta Callaté!!i no vinguis més aquest foro joder
Re: Desemmascaren a un neonazi del PP
06 feb 2006
jo pienso que por mucho que JERC haya descubierto esto. No deja de ser parte de un partido politico igual del pp. si q unos son de derechas i los otros de izquierdas i que son politicos forma parte de este govierno represivo. i nadie ni derechas ni izquierdas esta haciendo algo para acabar con el PUTO FACISMO!!!!!!!!! FUERA L'ESTADO I VIVA L'ANARQUIA¡¡¡SALUD, COMPANYEROS
Sindicat