Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
12 Octubre
06 oct 2005
Manis
A quina hora és la mani de Gràcia pel matí?
i a la tarda què hi ha a BCN?

Cal deixar els temes clars, ja que aquest any tot és confusió...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 12 Octubre
06 oct 2005
Pel que m'han dit la mani de Gràcia és a les 12:00h de mati a Virreina, pero no hem facis molt de cas...
Re: 12 Octubre
06 oct 2005
fes-hi molt de cas!
12 Octubre
06 oct 2005
cartell12.jpg
A les 12:30 a la plaça Sant Jaume hi haura una concentració unitaria contra el feixisme.
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
Comissio Antifeixista?
Qui és, qui hi participa? No sabia ni que s'hen hagues constituit una...
A mes! Convocar a Plaça Sant Jaume no és molt propi dels moviments antagonistes (doncs, concentrar-se davant de l'ajuntament és quelcom aixi com un suicidi, no?), a mi hem sembla mes algo per dividir...

Qui hi ha darrere? El tripartit? xD
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
haber señores/as vosotros celebrais el 11s pq sois catalanes y yo como español y catalan no puedo celebrar el 12de octubre si soy yo fascista entonces vosotros tb por celebrar el 11s o no?
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
De lo de les 11.30 a pl st.jaume no en feu gaire cas perque deu ser una farça..

--> A les 12.00 a pl. Virreina (Vila de Gràcia).
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
Cert! La convocatoria de St Jaume, no se de on a sortit.En tot cas, és un suicidi...
La que si que puc afirmar és la de les 12h a plaça Virreina a Gracia!
Mort al feixisme!
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
Tant dificil és anunciar qui convoca? o entenent el perill que suposa, qui forma les comissions?

Si nosaltres estem perduts imagineuvos la gent que podria venir a aquestes accions i que està desvinculada de tot moviment... no anem bé.
a l'amic del PP
07 oct 2005
...a l'amic del pp, sols dir-li que la festivitat del 12 d'octubre no se celebra el "dia dels espanyols" precisament. que seria respectable si més no, sino que es commemora l'anniversari d'una voragine expansionista, agresiva i colonial anomenada "descubrimiento de america" que se saldà amb l'anorreació de centenars de cultures (algunes amb llegats culturals encara avui no superats en determinats camps) i la vexació i/o assessinat de milions d'indigenes, produint-ne la seva extinció.
Si en ple segle XXI, amb talante i tota la hostia, em de seguir "commemorant" una cosa aixi....

i no es tracta de ser català, castellà, espanyol o de Mexico DF, precisament.
convocatòria de plaça sant jaume
07 oct 2005
Atac feixista a la seu del CCSI. Cap atac sense resposta. Aturem el feixisme

El dia 16 de setembre un grup d’estètica “skin� van irrompre a la seu que el Comitè Català de Solidaritat Internacionalista té a Barcelona i amb una clara intenció agressiva i provocadora van intimidar als militants que hi havia en aquell moment al local i a la resta de persones que en aquell moment gaudien d’una estada a la zona d’oci de l’esmentada seu. L’actitud d’aquests individus va anar incrementant en to provocatiu arribant a malmetre part del material polític que el CCSI mostra en el seu vestíbul d’entrada. La ràpida resposta dels militants del CCSI que van fer front d’immediat a aquesta agressió feixista no va poder impedir que el grup d’individus que van perpetrar l’acció agredissin a la gent que hi havia amb insults, amenaces i fent apologia al nazisme, provoquessin ferides a alguns dels militants del CCSI i provoquessin greus danys materials arrasant amb tota la porta i la gran vidriera que hi havia. La situació va afectar fins i tot a vianants i clients del bar que hi ha davant el local del CCSI que també van rebre els insults i amenaces d’aquesta colla de feixistes.
Les entitats que signem, que treballem habitualment amb el CCSI i algunes de les quals utilitzem les seves instal•lacions que sempre han estat obertes a totes les iniciatives dels col•lectius socials, d’esquerra i independentistes volem denunciar rotundament aquests fets. El rebuig de tots els antifeixistes ha de ser total. L’amenaça feixista s’estén amb total impunitat amb agressions constants que poden arribar a les més tràgiques conseqüències com ha estat la mort de joves com la de Josep Mª Isanta a Berga, la de Roger Albert en les festes de Gràcia de fa dos anys o les anteriors de Guillem Agulló i la Sonia fa alguns anys. O atacs com els que es van patir durant les últimes festes a l’aplec independentista de Cardona.
La impunitat queda demostrada en el fet que a Berga continuen les amenaces a molts joves de la localitat i el fet que l’assassí d’en Roger es passeja lliurement pels carrers de València, on per cert el creixement del feixisme comença a ser esfereïdor. Només amb el rebuig total i la unitat de tots els col•lectius i persones que es consideren antifeixistes es podrà aturar aquesta amenaça i xacra social que suposa el feixisme. Cal estar alerta, denunciar totes i cadascuna de les agressions i fer-hi front.
Cap agressió sense resposta.
No al feixisme
Signen el Manifest:
Lluita Internacionalista, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Plataforma per l’Alliberament i la Sobirania d’Iraq, Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Mesa Cívica pels Drets Socials, Assemblea Roja-Corrent Roig, Ciutadans per la República, Estat Català, Coordinadora contra els Abusos de Poder, Comité Català de Solidaritat Internacionalista, Joventuts Comunistes del Poble de Catalunya, Moviment de Defensa de la Terra, Endavant, Secció Sindical de CCOO Ajuntament de Montcada, Mesa de Refundació Comunista, Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat, Intersindical-CSC
Re: 12 Octubre
07 oct 2005
Ke kony passa am les manis unitaries contra el 12, oct? akest any es un catxondeo!
Sindicato Sindicat