Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Boicot a la tenda Eolia 2005! Readmissió acomiadada!!
06 oct 2005

Des del sindicat d’Oficis Varis de la CNT de Barcelona, volem denunciar públicament a l’empresa Eolia 2005, que ha despedit a la nostra companya Olga injustament.

Tot i que reconeixen la improcedència de l’acomiadament, només pretenen parar una part irrisòria del que li correspondria per un acomiadament d’aquestes característiques. Però auqest no és l’objectiu de la nostra companya. Ella l’únic que vol és readmesa, doncs s’entén que ha deixat molt de teps i esforços a la botiga, per ara ser tractada d’aquesta forma per una empresària que la despatxat per una qüestió de gelosia professional d’altres dues treballadores, que no han dubtat amb assetjar-la moralment i fer-li la vida impossible.S’excusa adduint la situació econ+omica de l’empresa, però la veritat és que s’ha pretès desfer-se d’un problema de desavinences entre els seus treballadors/es per la via ràpida. Hem intentat dialogar i intentar arribar a un acord amb la Sra. Elena Serrano Villena, la responsable d’Eolia 2005, i també hem estat en contacte amb el seu representant legal, però es neguen a admetre la nostra justa reivindicació, tot i reconèixer que la causa de l’acomiadament és les ja esmentades desavinences.

Per això, ens veiem obligats/es a iniciar aquesta campanya informativa i de boicot de cara a la opinió pública i demanem que, mentre que la Sra. Elena Serrano no reconsideri la seva nefasta decisió, es desisteixi de consumir els seus productes i serveis per ensenyar-li que la classe treballadora-�consumidora� no perdona aquest deplorable comportament empresarial.

La Sra. Elena Serrano sembla que té por a les seves treballadores més recalcitrants. Ara li toca tèmer a la nostra companya perquè, Olga amb tot el nostre suport, no desistirà ene els seus esforços fins que sigui readmesa i que els seus legítims drets laborals i salarials siguin respectats per la Sra. Elena Serrano i les seves despòtiques compaqnyes admetin els seus errors.

¡READMISIÓ DESPATXADA!
¡PER LA DIGNITAT DE LA CLASSE TREBALLADORA!
CNT-AIT, LA TEVA DEFENSA

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat