Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : especulació i okupació
>>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
Comunicat de l’Alternativa ESTEL i la CEPC davant de la visita del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona a la Universitat Pompeu Fabra
Avui, dilluns 3 d’octubre de 2005, el primer tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme de l’ajuntament de Barcelona ha participat en l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la Universitat Pompeu Fabra.
El senyor Xavier Casas és el màxim responsable de l’especulació que es viu a Barcelona. Els actuals projectes urbanístics (Fòrum 2004, pla 22@, reforma del Raval, arribada del TAV a Sants i a la Sagrera...), derivats de la política urbanística del consistori que menysprea l’opinió dels veïns i veïnes i es sotmet a les ordres de les immobiliàries i constructores, han provocat un augment espectacular dels preus dels pisos, han portat a l’expulsió de centenars de ciutadans i ciutadanes de casa seva (a través de pressions i d’indemnitzacions irrisòries), no suposen un augment dels pocs equipaments públics de que disposa la ciutat i van encaminats a una substitució social.
Però el senyor Casas, també és responsable dels desallotjaments violents d’espais alliberats i centres socials viscuts en els darrers anys a la ciutat, i del setge policial que viu Barcelona (més de 4.500 policies desplegats per les festes de la Mercè).
En definitiva, l’actuació del senyor Xavier Casas com a primer tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme de l’ajuntament de Barcelona no pot ser ben rebuda pels i per les estudiants ja que ens impossibilitat l’accés a l’habitatge i ens aboca a l’exclusió i marginació social.
També denunciem que, un cop més, la universitat esdevé un escenari de passejades d’institucions que no fan res per evitar la privatització de la universitat pública.

Per un habitatge digne, aturem l’especulació!
Endavant amb la lluita des de les aules!

Alternativa ESTEL, sindicat d’estudiants de l’esquerra independentista
www.alternativaestel.org

Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC)
www.coordinadora.net
Mira també:
http://www.alternativaestel.org
http://www.coordinadora.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
Algú sap quants càrrecs té aquest home? Diria que també està a TMB...
Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
Un cop més es demostra com "el poder" s'ha apoderat de les universitats (ve de lluny: a partir de l'any 1990, amb la caiguda del bloc Soviètic: Llegir "el Consenso de Washington"), i que aquestes ja fa anys han deixat de ser centres de coneixement i desenvolupament intelectual, i s'han convertit en una màquina de imposar "el pensament únic".

Fora amb tots els especuladors que fan "negoci" de les necessitats dels altris. Fora la gent que s'ha fet amb les nostres administracions per obrir totes les portes "públiques" als especuladors del món. Fóra de Catalunya el blanqueig de diners negres, provinents de tota classe de criminals.
Kiliam Jase
Independentistes "anàrquics"
03 oct 2005
Caram,

ÉS BEN BÉ QUE US APUNTEU A TOTES: deveu estar contra la propietat privada, contra el capitalisme, contra el patriarcat, amb el moviment obrer, contra el poder, sou feministes, ecologistes, antiracistes, a favor de totes les cultures minoritzades, contra la policia i l'exèrcit, a favor de l'organització assambleària de la societat, pel comunisme econòmic, pel dret a l'autodeterminació dels pobles, per la revolució com a pas de canvi, contra l'estat, i a debades us autoanomeneu llibertàri(es).

Ben aviat renunciareu al futbol, perquè direu que és l'opi del poble.

...és ben bé que els cervells i líders de les organitzacions independentistes ens heu estat prenent el pèl durant 30 anys.
Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
tot això i més: som independentistes catalans!

ESTEM contra la propietat privada, contra el capitalisme, contra el patriarcat, amb el moviment obrer, contra el poder, sou feministes, ecologistes, antiracistes, a favor de totes les cultures minoritzades, contra la policia i l'exèrcit, a favor de l'organització assambleària de la societat, pel comunisme econòmic, pel dret a l'autodeterminació dels pobles, per la revolució com a pas de canvi, contra l'estat, i a debades us autoanomeneu llibertàri(es).

ESTEM I ESTAREM!
Fins i tot copieu els textos
03 oct 2005
Adri,

Com es nota que has "seleccionat" i "copiat i enganxat" el text de tot el què imiteu, sobretot amb els verbs.
Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
Libero, no estas contra el futbol? T'han pres el lloc?
Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
AE,sindicat d’estudiants de l’esquerra independentista??? ni sou sindicat ni sou els únics de l'EI si no m'equivoco.
El que passa és que allà on us foteu aneu fent burrades d'aquest tipus i us creieu marcar grans gols. N'estem fartes!!
Re: >>Fora especuladors de la Universitat
03 oct 2005
per favor, no anem cap aquí altre cop

hi ha llocs on parlar les coses per evitar xous a indymedia com els que es veuen de fa bastant temps (vaja, molt temps, només cal usar indymedia), i sinó es disposa d'aquests llocs, cal fonamentar les crítiques que es fan (no a indymedia i menys de forma anònima, penso!). d'aquí ningú en treurà res, excepte esquitxar a la gent que està en un o altre lloc i es farà que no es parli de la notícia, acte, document o el que sigui de torn. i sembla que a tot arreu només hi hagi una colla de sonats; ressentits i intoxicadors a sou a banda

acabem amb la rumorologia i demés i a fer feina, que al cap i a la fi és pel que la gent milita i pel que s'ha d'avaluar la tasca de qualsevol, sgui una persona o una organització. jo sóc militant de la CEPC, i em fot bastant que en comptes de generar-se debat del que es parla calgui sortir a apagar focs o a rebatre historietes que són les que la gent, generalment, reté

i ens espera un any calent (bé, com sempre, jeje)

pensem-hi,
au, salut, cap i canya.
Mimetisme independentista
20 oct 2005
lucha_valencia.jpg
banyoles-20051020_la-lluita-ens-dona.jpg
La fotografia de la pancarta dels independentistes ha estat presa avuí 20 d'octubre del 2005. L'altra és d'arxiu, provinent de Valencia.
Mira també:
http://www.cnt.es/
Sindicato Sindicat