Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat Activa amb els companys a ASTURIES.
02 oct 2005
Una vegada més els aparells de represió utilitzen la Llei Antiterrorista envers l´ Antifeixisme combatiu.
La matinada del passat 13 de setembre fou detingut el company i amic asturià Fernando. Des dâaquell moment passà cinc dies incomunicat, a mans de la Brigada d´Informaciò, en els que vam patir per la seva integritat física i psíquica. Familiars, companys, companyes i advocats de confiança en cap moment van tenir dret a conèixer l´acusaciò i el seu estat de salut desprès de la seva detenció i durant els interrogatoris. L´impunitat policial sota la Llei Antiterrorista es total. L´acusen dâaccions que començaren lâany 2001, en total 18 atemptats amb bomba a seus del Partit Socialista i el Partit Popular, a la Caserna de la Guardia Civil de Villaviciosa, a l´ INEM de la Pola de Siero, a una escola electoral, a la seu de CC.OO de Xixón i a la mateixa Delegació del Govern d´ Asturies.
Fou traslladat a Madrid per declarar davant el jutge Félix Degayón de l´Audiencia Nacional, qui dictà la Presó Preventiva i l´ingrés a la presó de Soto del Real, per després ser traslladat a la de Navalcarnero on el mateix jutge, li va treure la incomunicaciò i a la fi va poder visitar-lo la seva mare.

No es casual. Fer és una persona vinculada activament a les lluites socials i laborals asturianes (Naval Xixón, CIATA, Duro Felguera), és membre del Fondu xUnitariu de Solidaridá Obrera de Asturies (FUSOA) i també esta vinculat a la lluita independentista d´ Asturies. Ja va ser empresonat a Villabona condemnat per insubmissiò i l´any 2000 fou detingut per la Brigada d´Informaciò dies despres d´un partit de futbol de la selecció d´Asturies, en el que es cremar una bandera espanyola. No es casual.

Tampoc es casualitat la complicitat i la mancança de professionalitat dels mitjans de comunicació. Des de el moment de la detenció iniciaren una campanya decriminalitzariò dâen Fer i de tot el que es bellugués per donar-li suport; de nou s´aprofiten de la seva implicació en les lluites socials i laborals d´ Asturies, per buidar de contingut el treball d anys lluitant, sota l´acusaciò de "Radical perillós", "amic dels Grapo i ETA", "entrenat per els cadells d´ETA", tot això acompanyat per la seva foto, el seu nom i cognoms.

Els companys i companyes, amics i amigues de Fer a Barcelona denunciem aquesta campanya de criminalització, quie es també un intent de rentar la cara als polítics que des de la Delegació del Govern d´Asturies dies abans, van permetre un acte de Democracia Nacional a Cangas d´Onis. els van protegir amb els cossos de repressió, en aquest cas els antiavalots de la Guardia Civil, que carregaren durament contra les organitzacions polítiques i els col·lectius socials, detenint 12 companys que participaren i s´oposaren a l´acte feixista.
Desprès de la seva evident complicitat i de la demanda de responsabilitats per part dels nombrós col.lectius i veïns de Cangas y dâaltres consells de la comarca, als polítics s´els va quedar al descobert la protecció amb la que encobreixen, subvencionen, i protegeixen els partits feixistes.La detenció de Fer es una volta de cargol més, als sectors de la joventut combativa i revolucionària d´Asturies, dins de la paranoia terrorista dels que governen, manen, detenen, jutgen i empresonen als i les que no estem disposats a ser domesticats per les seves ansies de "Democraciaâ? i âLlibertat".

Des de qualsevol lloc donem la nostra resposta i la nostre solidaritat activa amb el Fer i els i les companys i companyes d´Asturies en el punt de mira de la repressió.

Escriviu: Fernando Gonzalez Rodriguez
C.P. Navalcarnero Apdo.195
Madrid 28600

També us demanem el suport als actes antipressons i solidaritat amb les persones preses.
Solidaritat Activa amb els companys a ASTURIES.

LLIBERTAT INMEDIATA PER EN FER.

Des de Barcelona: PUXA ASTURIES!!!    

PER A MES INFORMACIÃ, VISITEU LA WEB: WWW.GLAYIU.ORG

This work is in the public domain

Comentaris

www.glayiu.org/ferlliberta
02 oct 2005
más info:
www.glayiu.org/ferlliberta

[Hasta el lunes día 3 cortes intermitentes en la web por la actualizaciones que lleva a cabo Nodo50 con sus equipos.]
Sindicat Terrassa