Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Exhibicio policial a La Maquinista
01 oct 2005
Capitalisme i repressio mes units que mai. Al temple capitalista de La Maquinista (St. Andreu) s'hi fara una exhibicio dels diferents cossos repressius per mostrar als compradors i compradores com reparteixen llenya.
Impressionant gent! Aixo no te nom! Jo ho deixo anar amb l'esperança que algu hi pugui fer algo perque es increible.
Del 17 de setembre al 19 de novembre es fan unes activitats al centre comercial La Maquinista que es titulen "Herois d'avui en dia". Ara transcric literalment el programa (que podreu trobar a internet: www.lamaquinista.com) i no dire res mes perque em quedo sense paraules. Crec que davant aixo nomes ens valen els fets, i no parlo de violencia.

PROGRAMA:
17 de setembre. Guardia Urbana, ja esta passat.
1 i 15 d'octubre. Mossos d'esquadra. Viurem la tensio d'una operacio especial de rescat d'ostatges amb l'assalt i reduccio de sospitosos per una brigada mobil dels mossos d'esquadra.
22 i 29 d'octubre. Guardia Civil. Asitirem a una exhibicio aerea dels helicopters de la divisio d'alta muntanya i a la deteccio de substancies estupefaents i explosius per part dels guies canins i els seus gossos.
5 de novembre. Exercit. La brigada pirineica fara una exhibicio de les seves habilitats.
12 de novembre. Policia Nacional. Els TEDAX faran explosionar controladament un artefacte i veurem en directe una operacio d'assalt per part de la unitat del GOES.
19 novembre. Bombers. ¿?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Exhibicio policial a La Maquinista
01 oct 2005
muchacho no seas sectario, que tambien estaran el 061 y bomberos, o estos tambien te parecen fuerzas de represion, ademas, nadie te obliga que vayas a ver sus exhibiciones, cada uno es libre de ver lo que quiera, o pretendes ahora comportarte como un fascista.
Re: Exhibicio policial a La Maquinista
01 oct 2005
claro, muestran a la poli tipo hollywood,super heroes,porque?pues porque el estado se mantiene porque entre otras cosas tiene que dar seguridad a los ciudadanos y los policias utilizan los telediarios(sucesos,"terrorismo",como pillan "delincuentes") y flipadas como esta para que la gente crea que sin estado y sin policia no cabria una sociedad justa.

aunque esto ya es la ostia,aunque con la de borregos que se reunen por ahi seguro que logran su objetivo,hacerles creer que ellos les protejerán


a ver si algún CSO se anima a hacer otra representación teatral mostrando la otra cara de la policia en la misma maquinista, sería una idea muy buena
Re: Exhibicio policial a La Maquinista
01 oct 2005
pues a mi no me parece tan mal, es una forma socializar a esos funcionarios, pero como dices es simple apariencia, mejor harian de trabajar un poquito más para proteger y servir a la ciudadania (en los barrios adyacentes a la maquinista, hay una falta de seguridad de la hostia)

aún así peor fue hace unos años cuando retransmitieron por tve una exhibición en una plaza de toros, se incluia una carga y reducción a un grupo de "radicales" (bastante patetico)
Herois d'avui en dia
02 oct 2005
maquinista_herois.gif
Està clar: la policia
Re: Exhibicio policial a La Maquinista
23 oct 2005
Parlo com a dona d'un dels guardies civils que participen en aquestes jornades a la Maquinista. Em sembla del tot inaceptable que al segle xxI encara pugui haver a Barcelona gent tant poc tolerant. Bueno se m'oblidava que la tolerància solament la guardem pels immigrants...
Sapigueu que l'unica finalitat per part dels guardies és que els nens gaudeixin d'una tarda divertida i diferent apropant-los a les forces de seguretat de l'estat que són persones que l'únic que fan és un servei als altres.
No hi ha més i qui vulgui filar més prim allà ell.
Per acabar dir que ningú es obligat a anar, o sigui que al qui no li agradi que es quedi a casa seva.
Re: Exhibicio policial a La Maquinista
17 abr 2006
Sembla que ara hi ha una moda pseudohippy en la que la policia es criticada sistematicament de manera compulsiva. Aquesta es una de les professions més antigues del món, està clar que el poder utilitza a la policia com a instrument de control però no fotem, el sistema ens controla a tots amb instruments molt més subtils que la pròpia policia. Tots el règims han tingut pasma, fascistes, comunistes o bé com es el nostre cas capitalistes. La poli es molt més propera a nosaltres del que ens pensem vale ya de que s´utilitzi un servei públic tant important com a cap de turc de totes les nostres frustracions. Salut!!!
Sindicato Sindicat