Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Entrevista al Padre Jony en Tortuga
30 set 2005
arton2495.jpg
Nos ha costado Dios y ayuda (¿lo cogeis?) conseguir esta primicia mundial para Tortuga, ¡¡¡una entrevista con el Padre Jony!!! El Padre Jony nos ha hablado de lo divino y lo humano, con opiniones que, a buen seguro, van a animar un entretenido debate en esta nuestra web. Polémico, rockero y entrañable... damas y caballeros, con todos ustedes, el Padre Jony.

http://www.nodo50.org/tortuga/article.php3?id_article=2495&recalcul=oui&;gina+*

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
01 oct 2005
aques tiu és collonut!
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
03 oct 2005
Aquest tiu és un idiota que accepta la jerarquia eclesiàstica, que menja del pot del vaticà, que amb rol de vida que porta (el sol fet de ser capellà) recolza el genocidi que fa l'església avui en dia.

Stop vaticà!
Pederastes a la forca!
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
03 oct 2005
Si no fossis que tes tan ruc joan diria que ets atrasat mental.El padre Jony,esta de capella al meu poble(el LLoar,apart del Masroig i el Molar) i jo no soc home d´esglesia,pero se reconeixer que es una persona molt entranyable,oberta a tothom i sempre disposada a ajudar a la gent.A l´hora que l´avisis sempre es al teu costat per ajudar-te ,apart de que sempre ho ha donat tot,per totes les activitats i iniciatives que s´han format des de la joventut.Tu ajudaries a algu?segur que no,perque amb els teus comentaris nomes demostres que apart de parlar per no callar,ets un putu ignorant i un miserable mort de gana.Aquest home s´ha passat anys a Centreamerica ajudant i ara compagina la seva ocupacio de sacerdot tocant al seu grup.Si tu tinguessis un grup segur que totes les peles amb lo solidari que deus ser tu te les puliries amb farlopa mentres que aquest home ho entrega integrament i sense cap lucre a la seva fundacio lligada intimament amb mans unides.Amb aquests diners es construiran escoles a centreamerica.Parles d´un home sacrificat ,d´un home que aqui tothom el vol perque a tothom ajuda i d´una bona persona com es ell com si d´un aprofitat es tractes,si no el coneixes,millor calla la boca que el teu aler ja molesta. I per cert,amb les vostres historietes de genocidis,et puc recordar que la persecucio religiosa mes gran de la historia no fou amb l´Imperi Romà fou a Espanya del 36 al 39,matant a 8.000 capellans,vicaris,bisbes,catolics,nens seminaristes de les formes mes horrendes qure ningu es pot imaginar.La majoria eren gent de poble,gent innocenta que va resultar molt facil matar-los i exterminarlos ,donat que eren antiviolents i no oposaven resistencia,perfecta politica de covars,per aixo aixi us va anar quan us vau enfrontar contra els que hi havien a laltre cantó de la trinxera,un exercit armat de debó .Quan havieu de lluitar contra soldats encara esteu corrent ara en retirada de la batalla de l´ebre,tropa de subnormals,com havieu de guanyar si inclus us mataveu entre vosaltres.Res mes salutacions al Padre Jony,una excelenta persona molt diferent de aquesta fauna de borregos que tenen la cara de opinar d´algu del que no en saben res.Salut!
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
03 oct 2005
home, a mi aquest paiu em cau be, no tinc res contra els creients cristians igual que res contra els budistes els agnostics els massons o els de que el Barça tornara a guanyar la lliga aquest any.
Pero soc anticlerical. I en aquest pais hi hagut una tradicio d'anticlericalisme obrer i popular que ves a saber quan comença. I l'esglesia catolica ha tingut un poder politic i economic de la... perdo durant segles, i els anys 30 encara el tenia, i la gent n'estava ben tipa, perque n'hi havia de molt enrotllats tambe, pero n'hi havia que eren uns fatxes, molts infiltrats i molts ... "pacos" que disparaven a la gent antifeixista del 36, emboscats a vil·les i ciutats...
Pero aixo que acabes d'escriure denota que ets un feixista de la mes pura tradicio. Ficar-te d'aquesta manera amb la gent que va lluitar a l'Ebre, amb l'escabetxinada que van fer els teus t'hauria de fer caure la ira del teu DEu a sobre teu, fondre't o expulsar-te ben lluny de Catalunya, desgracia humana. No se com pots dir aquestes bestiesses i parlar de Centreamerica i solidaritat i no tenir ni dos dits de front per solidaritzar-te amb el que milers de persones del teu pais, del costat de casa va haver de passar, imbecil.
I em penso que aquest paiu, en Jony, amb altres paraules estaria ben d'acord amb mi, tant me fa si treballa per l'esglesia, la coca-cola, la seat, l'estat o la generalitat, per mi mes o menys tot es el mateix, el poder del capitalisme i els seus lacais.
Tu si que ets un bon borrego, nazi dels pebrots.
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
05 oct 2005
Feixista? per dirte la veritat? i tu que collons sabras de l´ebre subnormal,si no ets d´aqui i segur que tas fet el teu propui criteria a partir de 4 vells de merda que tenen les mans tacades de sang,i per aixo no conten a les noves generacions el que van fer els fills de putes que tu defenses,que tenen les mans tacades de sang.Aquests ,tant me fot si eren cnt, fai,erc o estat catala o de la ugt o poum van ser els precursors a lebre dels paseillos i d´estrenar les cunetes i molt abans que es comencés la guerra,per aixo abans de parlar informat,mongolic.
Podries anar a l´ebre i passar per pobles com La Palma d´Ebre,a la Terra Alta en pobles com Gandesa,Batea,Bot ;Villalba dels Arcs o Prat de Comte i informarte que van fer alli els teus.A tota la gent que prenien per les nits,o presentat a Bot ,un poble veí on encara 60 anys després estàn els noms de tots els assassinats que vau provocar,que ni la gent d´esquerres del poble s´atreveixen a retirar.O informat de la crema dels arxius parroquials i municipals,la destrucció total de la documentació de l´historia de les nostrews terres, o la destrossa de tota classe de monuments antiquissims,pero es clar vosaltres sempre tindreu la vostra apestosa boca per parlar de Gernika.Mira,abans de coneixer la Batalla de l´Ebre,passajat pels pobles on va haver-hi la batalla i pregunta a la gent,que t´expliquin que va passar,on estan els fills d´aqui,on encara brilla la sang del juliol del 36 en interminables fosses.Abans de parlar,informat, i aixi igual algun dia aconsegueixes ser un puto hipocrita de merda i mira tu! encara descubriras i tot quina es la historia del sud de Catalunya,que per cert no surtira mai a el Periodico ni a TV3,es massa bon negoci nomes parlar de crims franquistes.
Jo no m´alegro dels que van guanyar la guerra
JO ME N´ALEGRO PELS QUI LA VAN PERDRE !
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
09 oct 2005
Ets una merda de vòmit, feixista. Al Priorat som molt més que no accepotem ni manipulacions ni merdes fatxes recponvertides per força de l'estètica rok
El Johnny aquest és bon paio pero maté l'estructura que ens ha impedit avançar durant segles, per aixo seria perfecte que fes el mateix i no fos capella, per exemple
De totes maneres, a qui demana que algu s'informi sobre els paseillos per la Ribera, estaria bé sabés com es donava la feina en aquestes comarques abans i qui triava qui treballava i qui era condemnat al pacte de la gana, potser s'entendria una mica mes l'esclat social del 36.
Re: Entrevista al Padre Jony en Tortuga
21 oct 2005
Perdona que et digui xato que ara mateix estas criticant a una església del passat es més, quan hi va haver la guerra civil, Espanya estava dividida entre republicans i insurrectes doncs bé amb l'església sempre ha passat el mateix hi han els capellans conservadors i progressistes i el pare Jony ha fet un canvi molt bo ens agradi o no el que hem de fer es ficar-nos al paper d'aquesta persona perque ho fa, quines són les seves intencions, no fa res dolent per tant, aquí l'únic que s'equivoca ets tu i el feixista ets tu a tot cas perque jo tinc un oncle que es capellà he vist com fa la seva feina, i quan veig a gent com tu que parlar de les coses sense coneixeles. Per tant dispensa que et digui que no tolerare que la gent parlir malament de l'església per culpa d'uns 4 capellans pederastes que hi hagin, es més parles malament del cristianisme i també d'un missatge d'amor, et dono la raó en que de vegades l'església ha interpretat aquest missatge com li ha donat la gana però els capellans actuals no tenen culpa de res, com tampoc ho tenien milers de monges en la guerra civil que van morir violades i assessinades sense pietat. Ho considero una falta a moltes persones, al cristianisme i més a les arrels cristianes perque en el fons les arrels són la nostra identitat. I tu no tens arrels perquè veig que has perdut la teva identitat, quina llàstima o millor pena. Adéu xato. Espero que trobis el que busques, perquè el que hem fa a mi i al Pere no. Ànim Pere, amunt el pare Jony.
Colera camping CNT