Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
Acció de MAULETS contra la MAT i l'Estatut de la CAC
merce05.jpg
merce05b.jpg
merce05d.jpg
26/09/2005 , Barcelona (Barcelonès)

Maulets ha volgut aprofitar les festes de la Mercè per fer arribar el missatge de rebuig a un nou estatut que no resoldrà els problemes socials i nacionals dels Països Catalans. També cal destacar la col·laboració amb els Castellers del Riberal que van fer el pilar d'entrada a plaça i la cercavila prèvia amb una pancarta contra la línia de Molt Alta Tensió convocant a la manifestació del proper 15 d'octubre a Barcelona.
Mira també:
http://www.maulets.com/seccions/noticies/noticia.asp?ID=201

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
bona l'acció però llàstima que hagi d'aparèixer la platarforma de dessobediència pq els maulets obrin els ulls i comencin a fer cosetes com aquestes.

felicitats igualment....SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE....
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
Mira els nens revolucionaris que després volen que la CUP es rpesenti a les eleccions....
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
està clar que "cajei" si és militant d'alguna cosa no ho és de la cajei, crec que pel bon funcionament de tot plegat algú haurà de començar a filtrar els provocadors,
salut i bona acció
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
molt bona l'acció de maulets!
jo estava a la sant jaume mirant els castells i de sobte van aperèixer al costat de tots els regidors de l'ajuntament! quina cara que se'ls va quedar, jaja!

ni estatut! ni submissió!

autodeterminació!

fora botiflers!
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
felicitats!! molt bona acció!!!

endavant companys!!
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
LA linea de alta tensió no es un problema tant important i a mes a mes es necesaria. Jo diria que es mes preocupant el fet de viure a un pais ocupat.
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
Felicitats per l'acció a maulets! Ni estatuts ni reformes!!

(D'un que sí que és militant de la CAJEI)
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
moltes felicitats! Indp + rvlció!!! (un q és de maulets!)
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
Jo no sóc un provocador, però l´acció de Maulets es podria haver inclòs en la campanya PP.CC. insubmissos,
P K mai es poden fer coses unitàries a l´EI? Tan costa?
La unió fa la força òstia!!!
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
Kiki, mira't els documents públics(o que corren per internet) de les Assemblees nacionals de les organitzacions que impulsen aquesta campanya(sobretot la de la CAJEI) i també observa la seva manera fer (mira també els i les militants, la manera de comportar-se) i ho entendràs, almenys jo des de fora ho vec així.
Fixa't també en el 1er comentari, no crec que sigui de mala fé però.. (d'agitació canyera n'ha fet tothom tant a les org.juvenils com a les estudiantils, des de fa temps)hi ha gent que no veu més enllà del seu propi nas... D'acord que és un anonim però això passa cada dos per tres i no pas en anonimat sinó als malauradament avui espais majoritaris de socialització de l'independentisme d'esquerres (casals, concerts...).

A mi em sap molt de greu tot això però fins que no canvint les maneres d'analitzar i de comportar-se, parlar d'unitat fa riure.
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
27 set 2005
I tampoc vull carregar-me a tota la gent, perquè conec gent anàlitica i educada simpatitzant i militants de moltes organitzacions, però quan la (suma o el conjunt no se..) dona el resultat que dona doncs.. alguna cosa falla.
Catalunya Nord, far i guia de la Independència!
28 set 2005
CATALUNYA NORD: GRAN PARTICIPACIÓ A LES FESTES DE LA MERCÈ

Cada any l'ajuntament de Barcelona posa una comarca catalana a l'honor. El 2005 s'ha triat, més d'una comarca, s'ha escollit el conjunt de les comarques nord-catalanes. Un acord entre Barcelona i Perpinyà ha permès portar 25 entitats a la capital catalana els 24 i 25 de setembre. Però també hi participaren escriptors i vinyaters...
És en aquest marc que Aire Nou de Bao va participar als diferents actes.
A les 7 del matí del dissabte 24 l'autocar, cotxes i el camió airenovenc sortien de Bao. Un total de 92 airenovencs feien el desplaçament.
En arribar a Barcelona, just el temps d'arribar a la Catedral i repartien trabucs per a presentar el Ball de Serrallonga a la Plaça de la Catedral en obertura del Mercèdansa 05. Un públic atent que va generalment apreciar les esgarrapades portades.
Tot just acabat el ball, mentre els components del ball de Serrallonga se transformaven en castellers i anaven a la Plaça de la Mercè, part dels castellers del Riberal aixecaven un pilar de quatre en l'honor de la patrona de la ciutat abans d'anar en cercavila cap a la Plaça Sant Jaume on entràrem amb un pilar de quatre.
En primera ronda intentàrem un tres de set. Castells que hem estat obligats de desmuntar per indecisió de la canalla. Llàstima ja que el castell tenia bona mida, semblava que no li podia passar res.
En segona ronda descarregàrem una torre de sis i a la tercera sí que va sortir el tres de set amb acotxador que s'estrenava a castells de set. En ronda de millora el quatre de set tingué problemes als primers moments i se desmuntà. Tancàrem l'actuació amb un pilar de cinc.
Destacarem que som uns impresentables i que entràrem a la plaça Sant Jaume amb un cartell “NO a la MAT� i que components de la colla penjaren una estelada i un “estatut no� a l'ajuntament. Però és tot això que fa l'encant d'Aire Nou.
Actuació acabada nos trobàrem a taula per a descansar una mica. Tot just empassat el cafè que tornàvem a agafar trabucs i cap a la Plaça Sant Jaume on presentàrem un fragment del ball de Serrallonga.
Finalment a les nou del vespre alliberàrem els airenovencs que nos podien passar el cap de setmana a Barcelona i els altres anàrem al local dels Castellers de Barcelona, hi deixàrem sacs de dormir i màrfegues, i anàrem a sopar a la Rambla, informa "vilaweb.com C/N."
(27/IX/2005)
Re: Acció de Maulets: ni MAT, ni Estatut
28 set 2005
és una bona acció això dels castellers.

i m'agradaria respondre al comapny que deia que s'havia de fer en la campanya de desoebdiència de PPCC insubisos que no hi estic d'acord, primer pel tipus d'acció, i després perquè cadascú ha de fer les accions que vulgui com a col·lectius, a la campanya o com a persona.

a més des de PPCCII mai s'ha pertès ser l'únic referent en aquest aspecte, sinó promoure l'acció directa i la desobediència civil, i si altres col·lectius s'hi afegissin pel seu compte, doncs millor (i repeteixo que aquesta acció, - que aplaudeixo- no crec que ho sigui estrictament)

salut i ànims a tota la gent de l'esquerra independetisat que lluita!
Sindicato Sindicat