Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : indymedia
¡¡ Alerta Antifascista !!
25 set 2005
Desde el foro de E-2000 se esta atacando a indymedia Alacant
¡¡ Alerta Antifascista !!

http://www.esp2000.org/forum/forum_entry.php?id=50541&page=0&category=al

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
25 set 2005
Amb motiu de la convocatòria feta publica per España 2000 de la manifestació feixista que passarà pel centre de València el proper 12 d'octubre, volem manifestar a l'opinió pública el nostre rebuig. Aquesta convocatòria s'ha feta a nivell estatal i segurament vindran autobusos d'altres llocs de l'Estat convertint eixe dia València en un ciutat presa pels cap rapats neonazis. Volem manifestar també la nostra preocupació per l'onada d'agressions i coaccions de caire feixista que pateix la ciutat. I en especial la quantitat de col•lectius, sindicats, organitzacions i ONG que en els últims anys pateixen de manera constant la intimidació i amenaces feixistes.
És un costum ja a València la presencia d'España 2000 als actes i xerrades dels moviments socials per a fotografiar i intimidar als assistents, fins i tot fan acte de presencia i boicotegen actes organitzats per la Universitat de València. També són públiques les pressions i amenaces que reben els ajuntaments que donen permís per fer esdeveniments als moviments socials (com és el cas de Quatretonda que desprès de dos anys de coaccions han aconseguit que l'Ajuntament no done permís per organitzar les jornades internacionals).
No podem oblidar la quantitat de denúncies que particulars i ONG han fet a la ciutat de València per les nombroses agressions racistes des del feixisme organitzat. Russafa ha patit tres manifestacions racistes i xenòfobes al seu si, dues d'elles en nom d'España 2000, el mateix partit que organitza la manifestació del proper 12 d'octubre. Aquestes manifestacions en realitat són més bé desfilades militars, amb servei d'ordre amb gossos, gent tapada amb torxes, música ben alta del compositor favorit de Hitler i crits feixistes i racistes com; "Hitler, Hitler", "España no es un zoo moros no"...
En aquestes desfilades insulten i amenacen les veïnes de Russafa que mostren el seu rebuig, les fotografien i apunten les adreces dient-los que ja tornaran altre dia. Moltes han sigut les denúncies d'agressions i danys a comerços que s'han denunciat desprès de les manifestacions d'España 2000. De fet també diverses associacions de Russafa van presentar una denúncia on responsabilitzaven de les agressions en el barri de caràcter racista, a Delegació de Govern per donar permís a eixes manifestacions que, en lloc de fer apologia de la convivència entre cultures, prediquen la superioritat de la raça blanca (com bé mostren els seus crits). A Russafa hi ha hagut més d'un assassinat per motius racials i acusats dels quals són feixistes organitzats de València.

Demanem doncs que no se li done permís a España 2000 el 12 d'octubre vinent, perquè temem per la seguretat i integritat de les i els valencians. I també denunciem la complicitat institucional del PP a la ciutat de València amb el feixisme mes violent;
- No entenem com la Generalitat i l'Ajuntament de València pot tenir
contractes milionaris amb Levantina de Seguridad, quan està més que provada la directa relació entre aquesta empresa de seguretat i el feixisme. A més a més aquesta empresa té moltes denúncies per abús de la violència en les discoteques i pubs en què treballa, així com diverses condemnes per obligar els seus treballadors a afiliar-se a CONS (sindicat feixista que presideix Jose Luís Roberto Navarro).
- Molt menys acabem d'entendre com és possible que aquest personatge
tinga dues medalles d'honor atorgades pel Ministeri de Defensa i de l'Interior, com a cap de Levantina de Seguridad.
- Denunciem també que durant les manifestacions de Russafa i
posteriors agressions a Russafa i El Carme, l'actitud de la policia ha sigut de mirar cap altre costat quan actuaven els feixistes i carregar amb porrades incloses contra la gent que mostrava el seu rebuig a la desfilada feixista.

Així doncs, els i les sotasignats demanem a Delegació de Govern que tinga en compte les nostres denúncies, exigències i pors i que no done permís als feixistes per que facen apologia de l'odi racial i del feixisme impunement pels carrers de València. Aquestes manifestacions sempre acaben amb nits de "cacera"(es com els neonazis li diuen a apallissar immigrants, homosexuals i "rojos") i si tenen el premis de Delegació de Govern aquesta seran tan responsable com els feixistes.

Assemblea Antifeixista de València
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
25 set 2005
Que ningú caigi en provocacions, és obvi que ningú antifeixista passaria res que els hi pogués ser útil a aquesta xusma. Som els seus enemics i ens intenten dividir, a per ells. Banderes negres, roges i estelades acabaran onejant les seves seus un cop ens quadrem totes i tos i organitzem la resistència al carrer

NI un carrer, ni una plaça, ni un barri pels feixistes,
ACCIÓ DIRECTA ANTIFEIXISTA!
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
25 set 2005
jo soc d'alacant i com diu el company de damunt, es una provocació.

A més, moltes coses que diuen no son aixina.

salut i canya al feixisme!
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
28 set 2005
és increïble, que encara no es vegi prou clar que el feixisme està matant la poca democràcia que tenim, no deu interessar a gairebé ningú fer-la creixer, els feixistes que volen acabar amb la democràcia cada dia creixen més i ningú els para els peus, ni de moment ningú es planteja fer-ho, es molt clar qui està al davant de tot això, no es pot entendre la permisivitat i la impunitat amb que els governs que tenim els deixen viure i actuar. No se que més hem de fer els ciutadans... de moment, només anem rebent les osties d'aquest mala gent...
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
29 set 2005
és cert que els dies 8,9 i 10 hi ha manis a València?
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
29 set 2005
perdó volia dir 8,9 i 12
Re: ¡¡ Alerta Antifascista !!
08 oct 2005
Muchas imagenes, mucho por internet pero luego NADA
Anticapullos como "ESPAÑOL"
11 oct 2005
Mucho español, mucho tarugo y luego recibes.Normal ¿no?
Sindicato Sindicat