Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Actes contra les agresions feixistes a Elx y en homenatge als últims afussellats pel franquisme
22 set 2005
27sept.jpg
Actes contra les agresions feixistes a Elx y en homenatge als últims afussellats pel franquisme


Davant de les agressions feixistes: La millor defensa, l'organització popular


Agresions feixistes com la ocorreguda els últims dies a Elx són solament una fita més en la llarga llista d'agressions que l'esquerra i els seus militants patim en tot l'Estat de la part del règim hereu de la dictadura i els seus perdonavides. Una llista que s'ha anat engrossint durant tots aquests anys a base de desocupació, precarietat laboral, analfabetisme induït, revisionisme històric, nacionalcatolicisme i xenofòbia institucionalitzada, de Suárez a ZP, amb tarannà o sense, però sempre sota l'ègida dels Borbons, Botins i la resta d'oligarques.
On n'hi ha hagut, sempre en queda, i de tot això ens ve la porqueria del feixisme. I ho tenim present especialment enguany, quan es compleix el 30é aniversari de l’afusellament de cinc antifeixistes per Franco el 27 de setembre de 1975: els nostres camarades Xosé Humberto Baena, Ramón García Sanz i José Luis Sánchez Bravo, i els companys bascos Txiki i Otaegui. El fet que, després d'aquests crims, els seus màxims responsables hagen estat elevats als altars de la democràcia com a suposat exemple per al món, posa en evidència quant deu al feixisme el règim joancarlista. Per això, des de la solidaritat més profunda amb el company apunyalat i amb els nostres camarades d'OCPV amenaçats directament pels nazis a Benidorm, hem de tindre clar que, més enllà de la legítima i necessària autodefensa dels treballadors enfront de les agressions feixistes, és indispensable l'organització i la lluita sense treva per la conquesta de la democràcia i els drets de la classe obrera. Una tasca que s'ha de dur a terme mitjançant el treball en les associacions de veïns, col·lectius estudiantils, sindicats, etc. a fi d’agrupar les classes populars en la defensa dels seus interessos propis i de recobrar l'hegemonia social dels valors de l'esquerra; però que també s'ha d'expressar en la lluita política, mitjançant l'articulació d'una resposta global al règim continuador del franquisme, centrada en la reivindicació d'una República de caràcter popular i democràtic que supose la ruptura amb la monarquia dels banquers i els feixistes reciclats, que pose els assassins i els perdonavides en el lloc que els correspon i que permeta als treballadors d’avançar en la conquesta del socialisme.

Contra el feixisme,
Visca la República!
Visca el Socialisme!

Mobilitzacions:

-A Elx dissabte que ve 24 de setembre a les 19:00 h., en la Plaça del Congrés eucarístic, Concentració de repulsa a les últims agressions nazis ocorregudes en la nostra ciutat. Al mateix temps aquesta concentració servirà d'homenatge als últims afusellats pel règim franquista.

-A Múrcia el diumenge 25: homenatge als 5 antifeixistes assassinats per part del franquisme i els seus col·laboradors el 27 de setembre de 1975. Lloc on quedarem: Porta d'entrada del Cementeri municipal de Múrcia "Pare Jesus" (Espinardo, Múrcia) a les 12:00 h. En cas d'acudir tard, ens reunirem en la tomba del company assassinat Sánchez Bravo, que es troba soterrat en aquest cementeri.


Organització Comunista del Pais Valencià (OCPV), membre del Comité Estatal de Organizaciones Comunistas (CEOC)


http://www.ocpv.tk

ocpv_ceoc ARROBA yahoo.es
CARTEL_27sept.jpg
Mira també:
http://www.ocpv.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat