Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Finalitzada okupació a Granollers
20 set 2005
La casa que l'Assemblea de Resistències va okupar al barri del Congost de Granollers el dissabte 17 de setembre ha estat desallotjada aquest dimarts al matí. Aprofitant que gent que particitava a les tasques de rehabilitació va sortir un moment del CSO per agafar material, el propietari va entrar furtivament per la part de darrera, es va tancar i va rebentar el pany.
Per casualitat, moments després que el multipropietari s'apoderés de la casa, es presentaven a la porta diversos agents dels Mossos d'Esquadra per demanar identificacions a veïns que s'havien ofert per participar en les tasques de rehabilitació.

El barri del Congost, un dels més deprimits de Granollers, havia acollit amb gran entusiasme aquesta okupació. Durant aquests tres dies moltes veïnes i veïns havien visitat el centre (que s'havia de dir CSO Lankantada) i fins i tot participaven en les tasques de rehabilitació. També s'havien mantingut reunions amb l'Associació de Veïns i havia començat una bona entesa i, fins i tot, es pensava ja en iniciatives conjuntes.

Aquest dimarts al matí el propietari, saltant-se ell mateix les lleis, ha posat fi a aquest projecte i ha impedit que el barri pugui gaudir d'un projecte social com el que s'anava a desenvolupar. La casa ha estat tapiada per demostrar la gran utilitat que tindrà. L'edifici, com mig barri, està afectat pel POUM, on es preveu una macro-operació urbanística basada en l'especulació i el pilotasso.

A les vuit del vespre s'ha fet una concentració a la plaça de la Llibertat, just davant del centre. Diverses nenes i nens del barri, amb els quals ja s'havien començat algunes activitats, han elaborat per iniciativa pròpia pancartes de suport com "queremos que se queden", "policia mala" o "propietario viejo verde, te vamos a molestar mucho".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
doncs això, vaja merdeta d´ocupació
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
Què passa? Que ha d'acabar a hòsties amb la poli per què no sigui una "merdeta" d'okupació???
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
jua jua ets imbècil q passa q tu u hauries fet millor?
anims nois i endavant amb la okupació

Una casa okupada, una casa alliberada!
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
Per la següent vegada ja ho sabeu: no abandoneu la casa en cap moment fins que hi hagi denúncia.
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
Que t´empatolles gilipolles, si precisament el 90% de botiguers de Canovelles no són ni es consideren pas catalans!!
Informa´t abans de dir collonades imbècil!
Ke et penses ke tot català és un botiguer ke vota CiU, tb hi ha moltes catalanes ke ens fot pànic CiU i ke de botiguers i petitburgesos no en tenim res, en ma puta vida de més de 40 anys he sigut propietària de cap negoci, he sigut i sóc mestressa de casa i assalariada en diferents feines tan burgeses com netejar cases (moltes d´elles de gent vinguda d´altres pobles de l´estat espanyol), treballar en la secció de fruita d´un supermercat o en un magatzem propietat d´un explotador nascut a Zafra i que en la seva vida té dos objectius molt clars explotar tan pot a tothom qui passa per la seva empresa de merda i odiar a mort a tot allò que soni a català.
Apa que et bombin capullu!!
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 set 2005
vaya,lo siento,un colega muy querido por todos los que queremos acbar con esta mierda de sistema antes de que este sistema acbe con nosotros me envio un sms diciendome que por fin habia una casa encantada en Granollers.
sera cuestion de volver a intentarlo,no?...ya va siendo hora de que pensemos alogo mejor para tocar los huevos al establishment que solo ocupar casas abandonadas por sus propietarios especuladores. por que no montamos un partido que sea el antipartido en las proximas municipales,sacamos regidores y comenzamos a cambiar la puta politica especuladora de este puto pueblo pequeñoburgues de mierda? o tenemos que esperar a que todos nuestros amigos se vayan de aqui(los que pueden meterse en un piso,claro), se queden eternamente en casa de sus papas o malvivan en minipisos de alquiler a precios de escandalo...
a ver si despertamos ya y nos ponemos a joder en serio a estos politicastros de 3 al cuarto..
lo dicho..un partido antipartido con decisiones asamblearias, lideres rotatorios,autogestionado y en contactos con los vecinos de los barrios....
un saludo, y lo repito...lo de ocupar me sabe a poco aunque menos es na...
Re: Finalitzada okupació a Granollers
22 set 2005
No, també hi ha un percentatge elevat de votants d'ERC (el partit de tota la vida de la petita burgesia) i PSC. Tot és qüestió de qui t'ofereixi millors prestacions pels quatre trastos que tinguis...

D'altra banda, sento molt profundament la teva condició proletària, però si una conyeta marinera amb certa gràcia (i està lleig que ho digui jo mateix, ho sé, però pitjor seria la falsa modestia) t'ofèn i et molesta tant, em pregunto quina classe de propietària series i a quina explotació sotmetries als teus assalariats. Perquè sembla que et faci ràbia no poder explotar tu, i no pas el fet que t'explotin.

Au a pastar fang.
Re: Finalitzada okupació a Granollers
23 set 2005
Que pena, que todo haya acabado tan rapido, que razon tienes cuando dices que hay que acabar con estos politicos pequeño burgueses, que no saben mas que tirar casas viejas abajo para construir pisos y mas pisos, todos por ciertos iguales.Construir al coste mas bajo, no vaya a ser que dejen de ganar un euro de mas, y de mientras todos chupando del bote. Gracias alcalde por contruir una ciudad mas fea y de peor calidad, la obra vista cada dia se parace mas al Marxismo.ladrillismo, donde esta la democracia parcitipativa en granollers?
Re: Finalitzada okupació a Granollers
21 oct 2005
a mi em va fotre molt k la desellotjexin tan aviat per k vaig estar ajudant i el molt cabron del propietari ens va treure lo mes rastre imposible kina rabia. NO ACABARAN AMB ELS NOSTRES SOMNIS ! ENDAVANT
Sindicato Sindicat