Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
18 set 2005
El passat dissabte 17 de Setembre de 2005, un grup de veïns i veïnes de Granollers hem okupat un immoble a la mateixa ciutat per a crear, gairebé 4 mesos més tard del desallotjament de Can Calet, un centre social autogestionat al barri del Congost, a Granollers.
El passat dissabte 17 de Setembre de 2005, un grup de veïns i veïnes de Granollers hem okupat un immoble a la mateixa ciutat per a crear, gairebé 4 mesos més tard del desallotjament de Can Calet, un centre social autogestionat al barri del Congost, a Granollers.

De nou, hem decidit transgredir aquelles normes que ens condemnen a la conformitat o la exclusió, i assumint el nostre present, alliberem aquest espai per donar cabuda a tots els projectes i inquietuds del poble i per a cercar noves formes de relació i convivència.
   
    Lâimmoble es troba en un barri entre dos municipis, desatès per ambdós ajuntafems que només seâl miren per comprar i vendre solars o enviar policia i silenciar una situació de precarietat i desatenció social, en una zona de classe treballadora i, segons les institucions, conflictiva. Però la realitat és un barri ple de vida, una plaça repleta de âcompisâ? que disfruten el carrer, que autodefensen la seva barriada, de canalla curiosa i de persones que no han dubtat a entrar al centre a preguntar i interessar-se per âlo que se esta cociendo ahí dentroâ?. Un barri oblidat que ha acceptat amb ilâ¢lusió que gent de âfueraâ? hagi vingut a treballar per transformar aquella amarga quotidianitat i rebelâ¢lar-se contra les urpes dels diners âque sólo joden y traen pasmaâ?.

    Lâimmoble consta de dues cases adossades que es troben en molt bon estat, i un pati posterior amb moltes possibilitats. De moment ja sâha començat a treballar en la rehabilitació, acondicionant les principals sales, netejant el pati i fent instalâ¢lacions i, sobretot, netejant la merda (no té altre nom) que deixa lâespeculació i lâobsessió del poder.

    També hem fet una llista del material que es necessita urgentment, i ja sâestà preparant les propers convocatòries i activitats per obrir el màxim de ràpid el centre social que tindrà el nom que decidim demà dilluns amb la gent del barri.

    Fem una crida a tota la penya perquè es passi pel centre, a colâ¢laborar, a portar coses o simplement a visitar-nos. El més gratificant és acompanyar les visites per lâespai mentre ens fan propostes per les sales o idees que mai seâns haurien acudit. De veritat, veniu i sentiu vostre el projecte de totes.

    Ni ens donen res ni ho volem, ho volem tot perquè tot és de totes!


_____________INFORMACIÃ IMPORTANT_______________

:::::ASSEMBLEA:::::
Aquest dilluns dia 19 a les 21:30 es farà una assemblea obret on és molt important assistir per poder coordinar els esforços i perquè el projectes tiri endavant

:::::REHABILITACIÃ:::::
De moment el centre es troba en procés de rehabilitació. Sempre hi ha gent, passaât quan vulguis fins les 10 de la nit, hora en que tanquem per seguretat i comoditat de la gent que es queda a dormir.

:::::MATERIAL:::::
Ens fa falta el següent material:
-     Material de neteja a dojo: escombres, fregones, draps, llexiu...
-     Galledes
-     Material elèctric (molt urgent): cable, regletes, eines de tot tipus, guants de goma...
-     Eines per acondicionar el pati: magallons, aixades, material per lâhort, pales, pics...
-     Guants de curro, mascaretes...
-     Material dâobra de tot tipus, sobretot: talla-rajoles, creuetes, paletes, cubells, cabassos pel ciment, ciment o ciment-cola...
-     Mobles útils com: taules, cadires, algun matalàs...
-     Fulls, cartolines, bolis, retoladors...
-     I sobretot... PENYA!!!


-- Properament més imatges del curro i del moment de la okupació --

This work is in the public domain

Comentaris

Re: OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
18 set 2005
Per arribar-hi:

Es troba a l'alçada de la "famosa" fàbrica CAMP, just davant de la Plaça Llibertat, al carrer Antoni Gaudí (paral·lel a l'església de Fàtima)

DEs de fora Agafeu la línia R3 direcció Vic-Puigerdà i baixeu a Estació Granollers-Canovelles i us deixà a 3 minuts del Centre. Per l'altre línia heu de creuar En diagonal Granollers preguntant per la fàbrica mateix o per CAnovelles (municipi del costat)

Quan estiguem menys liades intentarem penjar un espai web i uns bons mapes :) De moment us demaneu que entengueu la feinada i pregunteu a la gent del pbole que és la millor informació ;)
fotos de la okupació
18 set 2005
cso 005.jpg
cso 009.jpg
cso 010.jpg
algunes fotos que hem pogut penjar.
Properament un bon recull.
Re: OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
19 set 2005
Al fi s'ha okupat un lloc amb un gran potencial social. Me n'alegro.

A veure si aquest cop dura prou temps l'okupació com per a integrar-se al barri.

Salut.
Re: OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
19 set 2005
Endavant amb l'okupació!
Re: OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
19 set 2005
Ànims, felicitats a tota la gent.
Continuem així, contra l'especulació!!!!
Re: OKUPACIÓ Granollers - Assemblea de Resistència
20 set 2005
ENERGIA!!! i un petó desde la collserola rebel
Sindicat