Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Web del col.lectiu Acció Antifeixista Reus
18 set 2005
Penjada a internet la web d'Acció Antifeixista Reus
accio antifa reus catala.jpg
NOVA WEB DEL COL•LECTIU ACCIÓ ANTIFEIXISTA REUS.
Acabem de penjar la web del col•lectiu Acció Antifeixista Reus La web consta d’onze apartats en els que us trobareu, noticies actualitzades, cartellera, agenda, comunicats, dossiers, enllaços, especial 12 d’octubre 2005, enquestes, llibre de visites i material de distribució.
Donem prioritat a l’apartat de noticies, on demanem l’ajut de tots els col•lectius per a que ens enviïn noticies, comunicats.... aquest apartat intentarem que cada dia s’actualitzi, donant la màxima difusió i prioritat al que passi al ,Baix Camp, Països Catans i Estat Espanyol.
Intentarem ser l’altaveu i un mitja de difusió dels col•lectius antifeixistes del Baix Camp i Camp de Tarragona, col•laboren mútuament, així que fem una crida a tots els col•lectius que es sentin identificats amb aquest projecte a que no es tallin i ens facin arribar tot alló que vulguin anunciar o denunciar.
El butlletí imprès continuarà sortint cada quinze dies com fins ara, ja que veiem igualment d’important que sortint mitjans de contrainformació escrits, ja que Internet no en te tothom i sempre es agradable entrar a un centre social, bar, institut, casal, ateneu... i trobar-te mitjans alternatius escrits.
La web durant aquests dies esta en constant remodelació, ja que sempre hi ha coses que es poden millorar, pero ja podeu accedir a ella i pegar una ullada. Així que ja sabeu on estem, esperem aportar un petit gra de sorra en la lluita antifeixista, almenys en la nostra zona d’influència.
LA LLUITA ANTIFEIXISTA ES DIFON PER LA XARXA.
www.reus-antifeixista.tk
Mira també:
http://www.reus-antifeixista.tk

Comentaris

Re: Web del col.lectiu Acció Antifeixista Reus
19 set 2005
Felicitats a la gent de Reus, però no puc obrir cap apartat de la pàgina. se'm van desplegant repetidament els menús fins ocupar tota la pantalla i no puc accedir a res. Us passa el mateix?
Sindicato Sindicat