Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
3a Sessió del Taller contra la Violència Immobiliària i Urbanística
14 set 2005
Aquest dissabte dia 17 de setembre a les 17 h a la Casa de la Solidaritat se celebrarà la tercera sessió del Taller contra la Violència Immobiliària i Urbanística.
Després de dues sessions en les quals s'han posat les bases per a la coordinació entre diferents persones, associacions i col·lectius que treballen en la lluita contra l'especulació, el mòbbing immobiliari, els plans urbanístics i, en general, la devastació del territori i la impossibilitat d'accés a l'habitatge a què ens aboca el model de ciutat que patim, us convidem a participar en la tercera sessió, que tindrà els següents objectius:

- Es discutirà i tancarà la proposta definitiva de la "carta" de mesures contra la violència urbanística i immobiliària elaborada per la comissió de redacció.
- Es treballarà en la forma de posar-la en circulació.
Mira també:
http://mobbingbcn.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3a Sessió del Taller contra la Violència Immobiliària i Urbanística
18 set 2005
Tanto que estamos escuchando a los politicos ultimanente sobre la Constitucion, yo les pregunto. El derecho a una vivienda digna es un derecho que tenemos todos los españoles reconocidos en dicha carta. En los ultimos seis años la vivienda a subido un 100% y los sueldos un 3.65%.Ahora dicen que si esta reforma esta fuera o dentro de la constitución.Pues bien saben que yo creo que a la mayoria de los ciudadanos lo que realmente les importa es poder tener un techo donde poder vivir con su familia
Sindicat