Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Processat alcalde d'ERC per prevaricació
14 set 2005
L'alcalde d'ERC d'Argentona, porc-essat per prevaricació. La corrupció comença a corcar el partit regionalista quan arriba a quatre poltrones.
font: El Punt

L'alcalde d'Argentona, Antoni Soy (Entesa per Argentona) i el regidor del mateix partit Jordi Pinart hauran de declarar el 22 de setembre al jutjat d'instrucció número 2 de Mataró per un suposat delicte de prevaricació. El fiscal ha admès a tràmit una querella que va presentar el regidor de l'oposició Fèlix Rosa (Agrupació per Argentona), que acusa els dos polítics de vendre o negociar amb terrenys públics sense consentiment de l'Ajuntament. Es dóna el cas que Antoni Soy és militant d'ERC i ha format part de la delegació republicana que ha redactat el nou model de finançament de l'Estatut.
Segons va denunciar Fèlix Rosa, tant l'alcalde com el regidor, Jordi Pinart, van utilitzar l'empresa municipal Argentona Projectes per fer operacions urbanístiques sense el vistiplau de l'Ajuntament. Aquestes actuacions s'haurien desenvolupat al centre de la població, a la zona de can Doro, però també als terrenys de la fàbrica Velcro i al barri del Cros, on l'Incasol té uns solars. Rosa assegura que l'empresa municipal ha fet fallida i ha servit per blanquejar diner negre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Processat alcalde d'ERC per prevaricació
14 set 2005
Igual que la CHA a l'aragó.

Contra el Poder!!
Re: Processat alcalde d'ERC per prevaricació
14 set 2005
ke von podieu esperar d erc , si es un partit com un quansevol: amb els seus xanxullos , corrupteles , pactes , comissions , tractes de favors, etc. ke consti ke no dic ke aixo es cosa exclusiva d erc sino de tots els partitsi ke ja actuen com ells
Re: Processat alcalde d'ERC per prevaricació
15 set 2005
I que hi diu el president Maragall, d'aquest Friki, fatxa i marginal d'ERC?
Que també el farà investigar per la Tura?
Re: Processat alcalde d'ERC per prevaricació
15 set 2005
no ho crec
Sindicato Sindicat