Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Suspenen per segon cop la citació judicial contra un militant de la CUP
14 set 2005
La jutgessa de Mataró ha tornat a ajornar la citació judicial per prendre declaració a Xavier Safont, militant de la CUP i d'Unió de Pagesos, imputat arran de les manifestacions del 13 de març de 2004 que es van fer a Mataró per rebutjar les mentides del PP després dels atemptats de Madrid de l'11-M.

[+] info: www.cupmataro.org

Dimecres 14 de setembre, a les 9.00h del matí, ha estat citat a declarar el militant de la CUP de Mataró i d'Unió de Pagesos Xevi Safont-Tria arran d'una denúncia presentada pel PP per haver participat en la concentració contra la manipulació i les mentides del govern espanyol la nit del 13-M del 2004.

El nostre company Xevi no va poder declarar el passat mes de maig perquè la
jutgessa no entén el català i no hi havia cap intèrpret als Jutjats.
Avui, l'excusa per ajornar la citació ha estat que els jutjats estaven desboradats atenent quatre casos de violència domèstica, fet que ha motivat la suspensió de la citació, per segona vegada en el que va d'any.

A Safont-Tria, juntament amb el nostre company de la CUP, Joan Jubany, se'ls acusa de diferents actes que es van produir el passat dia 13 de maig davant la seu del Partit Popular en el marc d'una concentració de rebuig a l'actuació del PP.


Des de la CUP considerem ridícul que s'estiguin dedicant recursos a aquest procés judicial contra la llibertat d'expressió, i ens preguntem quines garanties processals tindrà el nostre company davant d'una jutgessa que es va molestar perquè algú parli en català als Països Catalans.

Visca la Terra, mori el mal govern.

Oficina de premsa
CUP Mataró

This work is in the public domain

Comentaris

Desbordament i manca de recursos en un jutjat
15 set 2005
A quina població és el jutjat de la jutgessa?
Sindicato Sindicat