Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat
Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
13 set 2005
Novedades:
Novedades de âEl Grillo Libertarioâ?

En estos últimos días hemos renovado la web de âEl grillo Libertarioâ? de Cornellá con nuevo material, tanto de libros en diferentes temas, que podréis ver clasificados en la web, nueva música y nuevas ediciones como la de Eskorbuto-Impuesto Revolucionario, entre otras novedades, como Menstruación.
También se han actualizado las novedades del apartado de las camisetas, con bastantes modelos nuevos y mas tallas.

También se ha publicado el primer número de la revista El grillo y en breve si no pasa nada saldrá el número dos de la segunda temporada, con artículos varios. Si tenéis interés en leerlo está publicado en la página de www.cnt.es/cornella. Si tenéis interés en hacernos llegar noticias o textos que creeis interesantes porque salgan publicados no lo dudéis.
También se ha publicado el primer número del âKorneyà Anticarceláriaâ?, boletín de la comisión pro-presxs de CNT-AIT Korneyá y Comarca.
Sin más, un fuerte abrazo desde Korneyá de Llobregat.

Salud y Anarquía.
P.D.: si quieres mandar información a la comisión pro-presxs escribe a: propresxs_cnt_kny ARROBA hotmail.com

El grillo libertario: www.nodo50.org/elgrillolibertario

CNT-AIT Cornellá y comarca: www.cnt.es/cornella

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
13 set 2005
Ja n'estic fins els ovaris, que si grillos libertarios ni punyetes.
Tot el que escriviu és sempre en castellà i a la vostra pàgina web no hi ha ni un borrall de català...
Aneu a la merda.
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
13 set 2005
El que has d'entendre és que un Sindicat de la CNT-AIT és completament autònom i independent. No és un partit polític i per tant no hi ha normes polítiques que s'impossin. Simplement s'és un sindicat, anarcosindicalista.

Si el Sindicat d'Oficis Varis de la CNT-AIT de Cornellà i Comarca publiquen majoritàriament els seus textos en castellà és perquè la gent que allí hi milita s'hi expressa d'aquesta manera.
A la CNT-AIT no s'imposa a ningú expressar-se en una llengua determinada, i si vols que es facin més textos en català afilia't. Aleshores sí tindràs potestat per a proposar-ho, i segurament et diran que endavant: que prenguis la iniciativa.

Així que menys enviar a la merda a ningú i més participar. Com a treballadora, ja estàs afiliada a un Sindicat de Classe?
Si és que no, planteja't si estàs fent el joc a la burgesia local.
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
¿y como trabajador/a estás afiliado/a a un sindicato? si es que si, planteate si le estás haciendo el juego a la burocracia sindical. hay luchas de clases fuera y contra TODOS los sindicatos, solo hay que salir y encontrarla.
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
que tipico, para juas sin comentarios, ves a korneya y si hay tanta burocracia sindical nos avisas... ya cansais...


a palabras necias oidos sordos, cuando querais saber la realidad, acercaros a eso que criticais, vereis que no es como lo pintais.

Por lo del artículo en castellano, se publicó otro en catalan, y este lo emos publicado en castellano, el mismo que anteriormente se hizo en catalan.

tu juas esque querria dejar pasar tu comentario pero esque gente como tu ya cansa, aora mismo has criticado algo que estoy seguro que no conoces, te invito a pasarte por korneya, a pasarte por korneya y decirnos que todo eso es seguir el juego a la burocracia sindical, y que no tiene ningun valor todo lo que hacemos no tiene valor.... miralo con tus propios ojos...
de paso aver si te queda claro que cada sindicato es autonomo, igual que cada persona anarquista es autonoma... pero ya te digo, estas invitado a korneya asi si criticas que sea de base... señor luchador contra todos los sindicatos, y si nos quieres poner a la altura de cgt, ugt, i ccoo ya me diras tu lo informado que estas.
Nos vemos en Korneyà señor juas

LA ANARQUIA NO TIENE ILUMINADOS, I LA REVOLUCIÓN NO SE PUEDE ESPERAR QUE LE LLEGUE AL PUEBLO POR INSPIRACIÓN DIVINA!
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
"Polítiques que s'imposin?" "No és un partit polític, simplement un sindicat?"
Què carai té a veure això en respectar la llengua d'un país?
Encara pitjor, si un sindicat no n'és capaç...
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
el que no pots pretèndre és obligar a la gent a parlar en un idioma que no és el seu. Busca solucions, i no et dediquis a tirar merda!
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
me pregunto cual es el verdadero problema, si es que hay algún problema. No entiendes el castellano? no entiendes el catalán? o sencillamente tratas de criticar de esta manera a falta de argumentos?
el problema es el idioma que usamos o el contenido del mensaje?

porque si la finalidad es comunicar algo, y se consigue, dónde está el problema?
-------------

em pregunto quin és el veritable problema, si és que hi ha algun problema. No entens el castellà? no entens el català? o senzillament tractes de criticar d'aquesta manera mancant arguments?

el problema és l'idioma que usem o el contingut del missatge?

perquè si la finalitat és comunicar alguna cosa, i s'aconsegueix, on es el problema?
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
El problems es que n´hi hs molt niñato indepe al.lucinat a indymedia bcn. A CNT Cornellà som molts que parlem català i no ens importa gens ni mica que un comentari es façi en castellà. I si ens molesta, doncs el traduïm nosaltres mateixos i no toquem la pera al que s´ho ha currat abans, sigui en castellà o en swahilli si vol.
Salut i anarcosindicalisme.
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
Fillaalmogàver:

ves a cagar a la via, noia
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
14 set 2005
Bona reflexio aquesta, si vols ke es parli en catala afilial i parlal tu!, ai si tothom seguis aquesta premisa ja nomes kedarien tres o quatre llengues al mon, perke saps ke passa? el catala es una llengua minoritzada i debil, si els/les catalans castellanoparlants no fan un esforc per parlarlo de tant en tant i publicarhi coses, i els catalans no ens traiem akest autoodi ke ens diu que qualsevol cosa que diguem a favor de la llengua ja ens converteix en un ultranacionalista patriota poc futur resta el catala, i ke passa amb el catala ke tendeix a desapareixer? acas es una llengua inferior pk si? doncs no, senzillament no te un estat alradere ke la recolzi, cosa que el castella en te almenys una desena, vosaltres ke esteu tant en contra els estats, haurieu de ser una mica mes sensibles a akest temes, hem dintentar salvar el maxim de cultures posibles, pk? ke seria un mon sense cultures i amb un sol idioma ke sa menjat la resta? un mon ben gris inclus sota qualsevol utopia social.I les llengues i cultures minoritzades malauradament no es defensen amb akest si vols kes parli parlal tu, i no ho dic jo kom a ultrapatriota ke alguns jam deuen considerar, ho diu la historia i ho diuen els/les linguistes que probablement a ells no els hi discutireu
Re: Novedades en el Grillo y publicaciones!!!
16 set 2005
I què esperes que li digui a una persona que l'únic ànim que té és destrossar el treball que fa una gent, amb els errors que puguin tenir?

Si no hi ha respecte ni esforç de comprensió no es mereix el mateix. Si tant li preocupa el que la CNT-AIT faci o deixi de fer, que s'afilii i segur que podrà contribuïr a millorar-la en el que cregui que falla.
Alguna gent ho hem fet i no ens hem dedicat a tirar merda.
Sindicat Terrassa