Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Aleix Vidal-Quadras i la violència.
13 set 2005
A l’entrevista de “época�, Aleix denuncia, sense gaires arguments, que “
"El Estatut liquida a España como nación" . No cal perdre gaire temps en llegir-lo, tant de bo fos ben fonamentat i tingués raó. “http://www.epoca.es/node_516.jsp?id_producto=9197&id_categoria=340

Si que m’agradaria reflexionar sobre el concepte de violència que te al cap aquest individu. Per ell la violència es redueix a la violència física exercida per les minories, en especial si van dirigides contra ell. Segurament ell no entén com a violència la guerra, el sotmetiment de les minories per la força a través de la història, la mentida i la manipulació mediàtica, la corrupció que, a través del robatori, dilapida els recursos de tots, la repressió dels petits grups dissidents i la tortura, l’atac sistemàtic contra el medi ambient que hipoteca la nostra vida i la de les generacions futures, la inseguretat a les centrals nuclears que tant a prop tenim i les manipulacions d’informes sobre els efectes dels accidents nuclears. Tota forma de violència és deplorable, però ja està bé d’individus que només volen denunciar el tipus de violència que va amb el seu discurs i oculten, justifiquen tota la resta.

Tant de bo no torni un individu tant extraordinàriament violent a la política catalana.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aleix Vidal-Quadras i la violència.
14 set 2005
però no sobre la violència, sino sobre la liquidació de l'inexistent nació espanyola.

la meva reflexió traidora, venuda i reformista és que no deu ser tant dolent l'estatut quan desde el CESID munten un partidet amb Boadelles i altres titelles per anar-hi a la contra i quan gentola com l'Alejo veuen la seva Espanya ja destruida.

Gens espectacular, el nou Estatut pot ser un pas en la bona direcció. Per si mateix no ens farà lliures, però pot contribuir a que ens alliberem del tot abans. La relació de forces actual no ens permet jugar a "o estatut o independència", perquè ara mateix és "o estatut o res". I sense renunciar el més mínim a la independència.
Re: Aleix Vidal-Quadras i la violència.
15 set 2005
Ja se que vaig contracorrent i més que reformista em direu botifler, ja ho se... se m´en fot !!
Però, sincerament, per a mi crec que ni l´Estatut ni la independencia són solucions vàlides per Catalunya

Penso que Catalunya - i molt especialment Barcelona- tindrien que deixar-se de punyetes localistes i asumir un paper de lideratge dintre Espanya i com a regió d´Europa de primer nivell. En tots els àmbits...
Si per això cal suprimir l´autonomia actual i convertir-se en capital d´Espanya, doncs no estria malament

Ja em podeu tirar coses....
Re: Aleix Vidal-Quadras i la violència.
15 set 2005
Només deixant d'existir com a poble, espanyolitzant-nos a l'estil de la burgesia valenciana, permetria Espanya que la lideréssim.

Mentre Catalunya sigui Catalunya no hi té res a guanyar a Espanya, i si per a guanyar quelcom tinguessim que dimitir com a catalans : vols major pèrdua ?.
Sindicato Sindicat