Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Projecte de literatura social
13 set 2005
by Jordi Prenafeta Monday, Sep. 12, 2005 at 8:47 AM
jordiprenafeta ARROBA yahoo.com +34 616765599

Em calen persones voluntàries disposades a respondre una enquesta abans de dos dies per a un projecte de literatura social. Qui respongui obtindrà un llibre d'obsequi.
En la línia de la recerca activista i l'economia social estic dedicant el meu projecte de postgrau de tècniques editorials a una col·lecció de llibres amb LES MILLORS OBRES DE LA LITERATURA SOCIAL.
Per a l'estudi de viabilitat em calen persones voluntàries disposades a respondre una enquesta abans de dos dies.
Tohom qui respongui a temps, a part de contribuir a la causa, rebrà un llibre d'obsequi (una altra cosa no tinc, però això sí).
Tot el que heu de feu és descarregar-vos el formulari amb l'enquesta a http://es.geocities.com/jordiprenafeta/, omplir-lo i retornar-me'l per correu electrònic a jordiprenafeta ARROBA yahoo.com abans del dijous 15 de setembre a les 12 h. del migdia.
Si al text del vostre correu electrònic m'hi poseu una adreça postal, us hi enviaré a finals de mes un llibre de narrativa en català en agraïment per la vostra col·laboració.


RECORDEU:
Cal retornar l'enquesta omplerta per correu electrònic a jordiprenafeta ARROBA yahoo.com abans del dijous 15 de setembre a les 12 h. del migdia.
Moltes gràcies a la bestreta.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa