Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
La Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) davant dels fets succeïts aquest matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres manifesta:

ERC del 1977 fins al 1989 fou encapçalada per Heribert Barrera com a secretari general. Aquesta època es va caratceritzar per l'absència de criteri ideològic i una constant submissió a CiU que va portar el partit republicà a perdre suport social fins quedar-se a les portes de l'exclusió parlamentària.

A partir de 1989 (9è Congrés de Lleida), ERC es declara independentista per absorbir la militància i el vagatge polític de la d'aleshores organització referent dels independentistes i socialistes: El Moviment de Defensa de la Terra (MDT), que en aquell moment travessava una crisi interna.

El següent pas per desmantellar i absorbir l'MDT es va dur a terme els anys 1991 i 1992. Ãs l'anomenada âOperació Garzónâ? que va acabar amb la detenció de cinquanta militants acusats de pertànyer a Terra Lliure. Amb la voluntat de donar una imatge de pacificació global i ocultar el conflicte polític davant la parada internacional que suposaven els Jocs Olípmics, dirigents d'ERC, com Josep-Lluís Carod-Rovira o Josep Bargalló -amb la supervisió de l'Estat espanyol- visitaren les presons per oferir als detinguts una excarcelació a canvi de l'ingrés al partit i la seva marxa de l'Esquerra Independentista.

Alguns dels miltants de l'Esquerra Independentista que varen acceptar el xantatge, traïnt els que havien estat els seus ideals polítics a canvi d'un càrrec dins un partit parlementari, encara són avui caps visibles d'ERC com Xavir Vendrell, Carme Porta o Agustí Cerdà.

Aquell mateix 1992, ERC es va vendre el seu silenci a âLa Caixaâ?. L'entitat financera, presidida per Joan Antoni Samaranch, eixugà un deute del partit a canvi que aquest no fomentés cap tipus d'activitat que perjudiqués la imatge del Jocs ni ensenyés una visió de l'Estat diferent a l'oficial, promoguda pel poder polític i econòmic.

El resultat ha estat conduir el moviment independentita català cap a posicions de submissió i claudicació com l'Estatut del Principat de Catalunya, en la que ERC hi participa de bon grat, i que no és més que l'actualització de les condicions sota les quals Catalunya seguirà dins Espanya.

Les Joventuts d'ERC (JERC) juguen un paper tan clau com oportunista i confús dins el jovent català. La seva tasca és mostrar una façana prou atractiva per copsar l'atenció del jovent i transmetre uns lemes que no només són calcats als de l'Esquerra Independentista, sinó que contradiuen el propi partit. Parlen de socialisme quan el partit es considera socialdemòcrata i defensor de l'economia de mercat, critiquen el preu de l'habitatge i l'especulació quan fa més d'una dècada que ERC és dins el govern de l'Ajuntament de Barcelona i ha estat un dels impulsors del Fòrum 2004, l'obra especulativa i privatitzadora més gran dels darrers temps a la ciutat de Barcelona.

Per tant, i recollint el popular lema âAl Fossar de les Moreres no s'hi enterra cap traïdorâ?, aquest any per denunciar la instrumentalització que ERC i JERC fan del moviment independentista, quan en realitat negocien la permanència a Espanya, la CAJEI ha respost amb el lema âAl Fossar de les Moreres no hi parla cap traïdorâ?. A primera hora del matí, una delegació de la CAJEI ha anat a informar les JERC que no se les permetria instal·lar la paradeta al Fossar, així com tampoc se les permetria fer els parlaments.

El matí ha transcorregut amb total normalitat fins que a dos quarts de dotze ERC i les seves joventuts han fet acte de presència al Fossar ignorant les explicacions rebudes prèviament. En aquell moment, un nombre indeterminat de persones ha anat a imperdir l'entrada i les JERC han respost amb empentes provocant, així, la confussió i una allau de persones que ha acabat amb, almenys, tres persones amb ferides lleus, la qual cosa lamentamem profundament. Per tant, desde la CAJEI denunciem l'actitut provocativa de les JERC que ha provocat aquests tristos incidents i demanem que d'ara en endavant eviti aquest tipus de comportaments.

Per altra banda, desde la CAJEI, sense estatuts ni claudicacions a Espanya o França, continuarem lluitant per organitzar el jovent del nostre país en la lluita per la Independència i el Socialisme.

L'11 de setembre és de tothom menys dels botiflers.

Al Fossar de les Moreres no hi parla cap traïdor!


Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)
Barcelona, 11 de setembre de 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Subnormals, visca el socialisme real!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
No és la primera vegada que hi ha batusses entre independentistes (ja vénen dels anys vuitanta, amb bats de beisbol inclosos, entre dos sectors de l'MDT, per exemple), probablement incitades per infiltrats de la policia --aneu amb compte: són els qui menys ho penseu--. Tal com diu La Polla Records, "lluitem entre nosaltres mentre ells se'n riuen". Espero que els agressors d'avui siguin tan valents el 12 d'octubre davant els fatxes i davant la policia.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Qui sou vosaltres per permetre o no l'accés? A mi aquest certificat de puresa que demaneu em fa fàstic. A més, us feu les víctimes...quins collons!
Salut
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Els crios de la CAJEI aquesta es pensen que el Fossar és seu i que tenen el dret de regular-hi qui hi entra i qui no, qui és autèntic independentista i qui no, i insisteixen en l'estúpida via que van obrir el seu dia els caps calents de l'MDT consistent en transformar el Fossar en un camp de batalla, no pas de batalles d'idees, sino de batalles a garrotades. Cretins.

Aquest matí he passat un moment a l'homenatge a Gustau Muñoz, on les criatures aquestes de la CAJEI hi eren en pes (o sigui quatre gats d'aspecte "apunkat"), i al final han entonat com no podia ser d'altra manera els conseguents "visques" a Terra Lliure ...

Les persones que van ser militants de TLL o col.laboradors ocasionals/frequents - aquest darrer és el meu cas, amagant cosetes a caus, travessant muntanyetes nevades amb paquets a l'esquena que pesaven un ou i mig, portant missatges i materials a l'altra punta dels Països, etc. etc., les coses que s'acostumen a fer als entorns dels aparells logistics d'aquests tipus d'organitzacions, sense les quals aquestes no existirien- actualment estem de forma majoritària a ERC.

I ni m'he venut, ni m'he rendit, ni m'han fet penedir de res, ni he rebut un cèntim d'euro (TLL encara em deu diverses "inversions" que vaig fer per compte de "l'empresa"), ni tinc càrrecs polítics, empresarials ni sindicals, sino que soc un treballador explotat que comprén que l'independentisme ara per ara només té un suport electoral del 16 % i que ara toca durant una temporada reforçar el vessant institucional de la lluita, encara que sigui avorridíssim, per preparar la base de nous combats, que probablement no es lliuraran sota les sigles d'ERC, però d'aquí a que la situació estigui madura ERC serà un instrument més o menys vàlid per una bona estona. I si un dia cal tornar a la clandestinitat i a emprar la violència, doncs endavant ...si cal...quan calgui...però ara i aquí no.

L'ultra-esquerranisme = total immaduresa disfressada de fraseologia revolucionària de la CAJEI i les actituds intolerants que intenten justificar amb aquest ridícul comunicat em fan demanar-vos que deixeu d'utilitzar el nom de TLL i d'invocar-la a cada pas : si voleu lluita armada creeu les vostres pròpies organitzacions (nota : amb el vostre infantilisme durarieu un segon; a TLL la gent realment no estava gens preparada per la tasca que va assumir, però es que a vosaltres us detindrien abans de redactar l'esborrall preliminar de projecte pre-fundacional de la nova organització).

La discrepància política, les diferències ideològiques, estratègiques, tàctiques s'han de resoldre pel camí del combat de les idees. Actuant com ho feu us poseu -de fet, poseu a tot l'independentisme- a la gola del llop espanyolista.

Permeteu-me per acabar aquest sermó un consell : localitzeu dins la vostra organització d'on han sortit les consignes d'enfrentament d'avui : o és un policia (per cert, en vaig desenmascarar vàrios, en això tinc certa experiència) o necessita anar al psiquiatra tot seguit.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Així no anirem mai enlloc, només fem que tirar-nos pedres a la teulada. El que cal és Unitat. Així no es podra mai construir res.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
un zero tant per a les jerc com per a la cajei. uns per anar on no havien d anar i els altres per agradirlos. amb akestes baralles no arribarem a res. cal unitat ja! avui els feixistes ecspanyols estaran disfrutant com a crios veient com els independentistes estem dividits i ens dedikem a matarmos entre nosaltres mateixos en comptes d anar a per ells . hauriem de pendre l exemple d asturies on avui comunistes , independentistes i anarkistes s han unit per fer front als feixistes de memocracia nazional
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
no reocrdeu akella genial i expresiva a mes no poder caratula del disc "revolucion?" de la polla? pos avui ha pasat el mateix ke expresa eixe genial dibuix
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Però les JERC-ERC no havien d'anar al flamenco de la Ciutadella?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
JERC victimisme on tour
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
L'EI s'ha retratat perfectament avuí: 1er. xiulets a una cantant catalana de flamenc per reflexar una realitat social del nostre pais i 2on. agressió a joves independentistes i d'esquerres per no colmugar al 100 % amb els seus dogmes. Al meu poble a la primera actuació se li diu racisme i xenofobia i a la segona feixisme i gansterisme.

Cap a on us creieu que aneu?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
No sé de què ens sorprenem.

CAJEI, Endavant, Alí Primera... tots sou els mateixos: SECTARIS, PEDANTS, ELITISTES, i el més greu de tot, és que cada dia sou més FEIXISTES.

O les persones estan amb les vostres postures (que no deixen de ser eslogans, en els quals no hi ha res, darrera) o som tots una colla d'espanyolistes, submisos, que li fem el joc al capital.... bla,bla,bla...!

Bé, senyors i senyores, cada dia em sembla més lamentable la vostra activitat, però ja em faig el càrrec que no doneu per més. És el que té ser uns estupids rematats.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
d´acord en la crítica, però no em crec que els xiulets a Mayte Martín hagin vingut de gent de l´EI.
D'on no n'hi no en pot rajar
11 set 2005
ENDAVANT (OSAN) ha d'assumir alguna responsabilitat o bé hauria d'explicar què en pensa del fet que la seva mainada estossini gent independentista.

Jo crec que si es vol fer mal a ERC (cosa legítima) s'ha de fer amb astúcia. Atacant a les bases s'impedeix que aquestes entenguin res i que es tanquin files al voltant dels líders d'ERC. Hauria estat millor fer una acció al mítig d'ERC de la tarda, estampar algun pastisset de nata o jo qué sé...

Però obrir-li el cap a un militant de base és un error greu.

Insisteixo: ASTÚCIA...La força cal reservar-la per combatre l'ocupant.

Repeteixo: ENDAVANT (OSAN) hauria de posar ordre i plantejar una estratègia amb el cap i no amb els peus.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
o autoodi ?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
La vostra submissió i el vostre rastrerisme amb un patètic estatut no us pot sortir gratis. Ni sóc de la CAJEI, ni d'endavant ni de cap capelleta independentista però no us espereu floretes quan esteu hipotecant el futur de la terra per qüotes de poder i quan intenteu fer un discurs ambigu quan la realitat és un puto estatut que acceptaran fins i tot el PSC, CIU, IC i segurament el PP si no fos perque han de fer el teatret. Fan més mal 30 anys més de submissió espanyola promoguda per vosaltres que qualsevol empenteta que us hagin donat aquest matí. Us ho mereixeu i m'alegro. Botiflers és la paraula que millor us defineix.

Cap estatut ens farà lliures
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
a Tarragona xocolatades i aqui cops?
els dirigents d´Endavant estan torrats i necesiten anar a un bon siquiatra
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Si en alguna cosa estic disposat a juntar-me amb independentistes es per estomacar la gentussa d'ERC, que de nacionalistes no sé, pero de revolucionaris/es en tenen ben poc.

TIO CANYA TORNAREM
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
al company/a que parla d´autoodi; és tan simple com això: no es tracta d´ODIAR, es tracta de que alguns comencem a tenir clar que no tenim perquè ESTIMAR un concepte abstracte (pàtria, nació), ni les accions concretes que es fan en el seu nom, quan aquestes no ens agraden.

salut
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
el vostre comunicat es feixista
que vol dir que no han ates a les nostres explicacions? aixó solament ho fant els nazis
els hi vam fotre una pallissa perque eren de color i nosaltres ja vam avisar que solament voliam raza blanca!
vam apunyalar a un travesti perque ja vom vam dir que no voliam degenaricó sexual.
si vosaltres manesiu Mauthausen quedaria petit!
si aquesta gent es el futur poder politic amb les CUPS aixó sera pitjor els nazis dels anys trenta
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Prou de culpar Endavant!
Jo tampoc crec que les CAJEI siguin qui hagi de dir qui parla o no...però és evident que les JERC i ERC no hi pinten res al fossar, que s´han canviat de bàndol, que no ens traguem que sigui tot tàctic i que un bon dia arrivarà i ....
Així que més enllà de qui els ha fet fora o no, que serveixi com a precedent, al Fossar de les Moreres no hi parla cap traïdor.
PD per cert, els tolerants d´ERC van intentar increpar en Pujol la nit del 10 al mateix lloc amb la mateixa consigna... així que el civisme d´ERC que el demanin al cinisme de Portavella, Civis, Bargalló, Puigcercós i d´altres.... i que serveixi també per qui vulgui convertir l´EI en un grup electoralista una mica més indepe d´ERC, si vol seguir mantenint el suport del moviment independentista, que és indestriablament revolucionari, rupturista i transformador, no sotmès a pactes, cúpules i burrocràcies...
repetim:
AL FOSSAR DE LES MORERES NO HI PARLA CAP TRAÃ?DOR
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
quan vosaltres estigueu al poder, jo m´exiliaré
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
El que no es pot permetre és que ERC i les JERC sen´s pixin a sobre tot l´any...bé, de fet de de fa dues dotzenes d´anys... i ens vinguin a explicar que plou.
Poster no s´ha fet allò més elegant, i el Fossar no deixa de ser un simbol. Però si és el símbol que em triat, nosaltres, les classes populars que fa vint anys lluitem per la independència, no hi ha lloc perquè vinguin 4 burocràtes i els seus fills a dir-nos com ens salvarà ERC de la opressió nacional, partit que no sols no respecta sinó que criminalitza i condemna els moviments socials. Recordem en Carod: "Tot allò més a l´esquerra d´esquerra republicana és competencia de la Guardia CIvil" bé, ara seria competencia dels Mossos que ens han imposat (tambe gracies a ERC). total, que no ens vinguin a contar histories, que amb la realitat estem ben servits i d´idiotes no en tenim un pel.
Adeu, ERC, Adeu...sempre hi hauran uns que no caurem!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
JERC-ERC-ICV-EUiA traïdors. No volem estatuts, volem justícia social. Espero que no us voti ni el Sant Pare a les proximes eleccions. Burocrates de merda, ja esteu al poder i només us queda defensar les poltrones oi? democràcia? MAT, Bracons, TAV, Nuclears, Vacamorta, Vall d'Àreu,...
JERC aquesta és la vostra manera de defensar la terra? ICV, així es defensa el territori?
Ja n'estem farts d'enganys. Ni dignitat ni coherència ni vergonya és el que el teniu!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
I qui cullons s'han pensat que son els de la CAJEI per impedir el pas d'algu al fossar de les moreres?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
tot el suport x la cajei
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Se'ns pixen a sobre...
menys plorar...

Agafeu-vos-ho com volgueu. La CAJEI utilitza mètodes feixistes i els comunicats de suport utilitzen dialèctica feixista.
No sou més que uns guàrdies civils frustrats!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Aquest es el preu de la política d'ERC.
Menys plorar i més treballar
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
La CAJEI és feixista per fer fora la JERC i ERC? i que és ERC i JERC per silenciar, tapar, i ser còmplice quan els mossos i la guàrdia civil tortura amb total impunitat a les comisaries?què són ells quan pacten amb l'estat que ens oprimeix?

VISCA LA TERRA, MORI EL MAL GOVERN!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
CAJEI, Endavant... això ja no s'aguanta per enlloc.

No creieu que és perquè se us caigui la cara de vergonya per utilitzar mètodes feixistes i després parlar de justícia social?

com penseu construir una alternativa de sistema? fent pintades, cremant caixers i pegant a la gent de la JERC? què fort. ja se us veu que no teniu projecte, que només repetiu consignes buides de contingut, però això ja és excessiu.

Per cert, aclaro que no sóc, ni seré en la vida militant de la JERC, ni tampoc de cap organització independentista, perquè no ho sóc.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Abans de res que consti que no sóc ni de l'EI ni d'ERC, sinó comunista i català; no estic d'acord amb moltes actituds de les jerc (l'ús del terme socialisme, l'invent de "jovent independentista" etc etc etc) però encara menys amb la prepotència sectària de la cajei... Els catalans som un poble prou adult com per escoltar el que diu ERC/jerc i posar-ho amb relació amb la seva pràctica... no ens calen messies que ens lliurin d'escoltar-los.


Assumir la potestat de decidir qui pot emprar la via pública i qui no per fins polítics, és feixisme, no??

EI NUNCA MAIS
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Mètodes feixistes de la CAJEI?
Aquí els únics fatxes són els capitalistes d'ERC-JERC.
Ens estant hipotecant la nosta vida i la dels nostres fills !
Ens desallotgen, torturen, precaritzen, silecien, empresonen...
Qui és el feixista?
Visca la Cajei i visca la justícia social!
el poble no ha volgut a ERC-JERC al fossar aquest 11, espero que els propers tampoc.

Visca la terra, mori el mal govern !
Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
tambe tot el meu suport a la CAJEI.

i aixo de 'menys plorar...' apliqueu-vos-ho a valtros.
N'estem fartes, com a catalanes, que se'ns vengui a Espanya amb pactes humiliants. Estem fartes, com a joves, que se'ns tracti d'imbecils i que se'ns criminalitzi continuament. A l'EI viure digna i lliurement com a individus i com a catalans. Tots els politics d'aquesta 'democracia' sou iguals (amb diferents matisos)perque tots us moveu per interessos de poder. I s'hi val tot per conservar-lo, oi?
Coses com aquestes et poden passar si no jugues net i ho fas a dues bandes..
Vosaltres teniu la llei a favor vostre, una llei questionable en infinits aspectes, nosaltres tenim la lluita continua per aconseguir justicia social i nacional!

PROU HIPOCRESIA!

de FRAGA A MAO I DE SALSES A GUARDAMAR...INDEPENDENCIA I SOCIALISME!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
1.Stop Manipulació:
"el poble no ha volgut a ERC-JERC al fossar aquest 11, espero que els propers tampoc."

És simptomatic parlar d'aquesta manera en nom del poble català, que no deus saber ni el que és...

Qui no ha volgut a ERC al fossar sou vosaltres solets, que representeu menys del 0,2% del poble català.

No teniu projecte polític, i encara més greu, us proclameu socialistes però ni tansols teniu un referent sindical!!!!
-------------------
Insisteixo, i demano que algun iluminat de la cajei ho respongui sense embuts:

Assumir la potestat de decidir qui pot emprar la via pública i qui no per fins polítics, és feixisme, no??
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
per cert, la CJC-Joventut Comunista hem estat muntant paradeta al fossar cada any (menys aquest precisament).

Algú de la cajei em pot respondre si tenim dret a tornar-hi l'any vinent o també som uns traidors??
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
A part de feixistes sou una colla d'ignorants.
ERC i JERC hem fet l'acte polític i l'ofrena floral al Fossar, com cada any. Hem hagut d'aguantar a uns quants nanos encocats i passats de voltes però no han aconseguit el seu objectiu: impedir que ERC parli al Fossar.

I hem d'estar ben contents que una colla de nens de casa bona amb actitutd feixistoides no puguin imposar qui parla i qui no al Fossar.

Salut i república !!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Utilitzar la violència és ser derrotat.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
que entre feixistes us doneu ósties està bé, així reflexeu realmente quina mena de nazis sou
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
I perque ostiar a ERC i no als PSC, ICV, EUiA, PP, o grups d'ultradreta? Ells no son "traïdors"?

En el fons endavant-cajei i JERC competiu per la mateixa base política... feu pena.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Que trist, molt trist.

El que ha passat avui ha estat trist, però més ho és el fet que ningú tingui l'intenció de reflexionar sobre el que ha passat.

Primer de tot dir que sóc pròxim als plantejaments d'Endavant i que de militar "oficialment", ho faría amb aquesta otganització.

El comunicat de la CAJEI em sembla mal enfocat, el contingut és cert i és un bon exercici de memòria històrica, però s'intenta justificar quelcom que en el meu parer ara mateix és contraproduent.

D'altra banda sembla que aquest incident (pq no deixa de ser això, encara que algun fill de casa bona vulgui trangiversar-ho) ha sigut el detonant que molts nescessitaven per a continuar tirant merda sobre Endavant i CAJEI. No demostreu gaire maduresa política tractant-los de "encocats, apunkats, tarats mentals, ninyatos, feixistes..." Potser és que voleu amagar quelcom? La vostra frustració de pertanyer a les juventuts d'un partit que està reforçant les cadenes que ens lliguen a l'opressor?

La ràbia és quelcom que desvorda, incontrolable. Alguns estem farts de veure com es detenen, torturen i empresonen companys, de ser desallotjats i criminalitzats per els de sempre (llegiu-hi també ERC).

Repeteixo que no aprovo les formes i que algunes linies del comunicat no són dignes de l'esquerra independentista, però tot plegat no deixa de ser sintomàtic.

Com deia més amunt un company/a, butiflers és el mot que millor us defineix. Ara us toca plorar i engegar altre cop la maquinària criminalitzadora cap a tot allò que us recorda el vostre engany, la vostra traició al país i a la classe treballadora. No crec que costi tant d'entendre que la participació en un estatut que continuarà negant els nostres drets tingui la seva torna, o us pensaveu que sería gratuït?

Butiflers: o al carrer o a les poltrones.

Visca nosaltres i els nostres, visca els que lluiten!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
...Quina colla de feixistes aquesta canalleta de la Cajei!
No sóc d'ERC ni d'enlloc peró s'em cau la cara de vergonya quan veig que està passant.
La unitat és essencial per tirar endavant.
Visca catalunya! collons.
L’ALTRA CARA D’ERC (Text repartit el 11-S del any passat)
11 set 2005
Text de l'Octaveta repartida el 11 de Setembre del 2004.LâALTRA CARA DâERC
DESALLOTGEN CASES I REPRIMEIXEN FESTES

Ricard Martínez (ERC) regidor del Districte de Gràcia sâha caracteritzat aquest darrer any per aplicar una política repressiva contra lâús del carrer per part dels moviments socials del barri. Dins les seves gestes voldríem recordar:

-Prohibició de les festes alternatives de Vallcarca. Les unitats antiavalots de la Guardia Urbana (UPAs) enviades pel Districte van ocupar durant dos dies una plaça del barri on havia de celebrar-se la xocolatada que donava inici a les festes (3 de setembre de 2004)

-Ricard Martínez demana que âsâaccelerin els processos judicials per desallotjar les cases ocupades i mesures cooercitives per fer complir les normes de les festesâ? (22 dâagost de 2004). En els últims dos anys en què Ricard Martínez és regidor del districte han estat desallotjats dos centres socials emblemàtics del barri: el Monstru i Les Naus.

.Setge policial i càrregues indiscriminades a la Plaça de la Virreina (17 dâAbril de 2004) per impedir la celebració dâun dinar popular i una exposició contra el Fòrum organitzada per les cases ocupades de Gràcia.

Ricard Martínez sâha convertit així en lâalumne avantatjat del seu company de partit i tinent alcalde de Barcelona Jordi Portabella que arran de les protestes que els veïns de Sants van fer durant el pregó arran del desallotjament de lâHamsa afirmava âno crec que la línia de lâAjuntament sigui la de respectar els qui boicotegen i no respecten els interessos dels altresâ?.

El grup municipal dâERC sembla decidit ha convertir-se en un abanderat de la ciutat-empresa promoguda per Joan Clos, on els ciutadans som assimilats a clients i els que no ens adaptem a les pautes de consum exigides seâns reprimeix.

LLUITEM PER REAPROPIAR-NOS
DELS NOSTRES CARRERS I LES NOSTRES PLACES!

CONSTRUIM ALTERNATIVES EN LA QÃOTIDIANITAT!

CONCENTRACIÃ CONTRA LA PREPOTÃNCIA MUNICIPAL DâERC
11 DE SETEMBRE 12:00 h. AL FOSSAR DE LES MORERES
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
Ah caram, per un cop que es fa un acte "incívic" resulta que són nazis i criminals a can cajei. Ens posem a comptar els que han fet els botiflers?

Orgullosos hauríem d'estar tots de la canya que s'ha fotut al botifleram!
I qui no estigui orgullós vol dir que és d'Erc o que es pensa que la independència te la regalen com una piruleta.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
La CAJEI són quatres crios i mira...
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
11 set 2005
"se les permetria" deu ésser català light de la variant "indepe" de transició cap a l'espanyol, oi?

Querido/as y arrojado/as independentistas radicales,

"se les permitiría" (que frase tan hispano-canyí que os ha salido , por cierto, pero os habeis dejado de especificar la cuantía exigida en pólizas y papel de pagos al estado) en catalán -que en el fondo no es tan parecido al espanyol como muchos piensan, y no senyalo a nadie- se dice "se'ls permetria".

Abans de bordar ordres i emetre diktats de pa sucat amb oli sempre és bo de consultar la gramàtica. Ah, i això dels traus al cap amb efusió de sang sol fer mal i té forca mala pinta. Al final algú acabarà prenent mal de debò i tot seran plors i cops de pit, que ens coneixem massa bé tots plegats.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Quan un no te cap per defensar les seves idees acaba utilitzant el garrot. Això només te un nom: feixistes.
El trist del cas, és que fins hi tot el feixista més retrasad del món sap qui realment fa mal al seu país apart d'ell mateix. Sempre hi ha la possibilitat que estigui pagat per feixestes de paisos veins. I es que en realitat sembleu més amics de l'estrema-dreta espanyolista que defensors de Catalunya. Només cal veure les vostres agrecions en diferents punts de Barcelona. No teniu pabrots de tapar les pintades dels cap repats d'extrema-dreta i si les d'altres colectius independentistes. O no sabeu reconeixer l'enemic, o sou uns cagats... o sou els mateixos.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
"un nombre indeterminat de persones ha anat a imperdir l'entrada i les JERC han respost amb empentes provocant, així, la confussió i una allau de persones que ha acabat amb, almenys, tres persones amb ferides lleus, la qual cosa lamentamem profundament."

perdoneu la observació, però jo hi era aquest matí, i un dels radicals-CAJEI/> li ha agafat un pal de bandera a un d'ERC, l'ha trencat i l'ha agredit tot seguit amb la punta trencada. Per sort, no li ha tret l'ull i només li ha fet una ferida al front.

Em sembla que això no són empentes ni ferits lleus per allau de gent..... d'això s'en diu agressió física i lesions..... us ho hauriu de fer mirar, perquè arribar a les mans amb una grup de iaios i crios de ñes JERC demostra molta cobardía, potser que us haurieu de pegar amb els de la vostra mida.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
patètic l'infantilisme dels CAJEI
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Potser no estic d'acord amb algunes formes, pero el que ha fet la CAJEI s'havia de fer.
No pot ser que el regionalisme botifler pactista es passegi pel fossar, amb aires independentsita
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
SIMPATITZO AMB LA CAJEI, EM MOC PER ON TREBALLA LA CAJEI I DONO SUPORT SEMPRE I INCONDICIONALMENT A LA CAJEI. PERÒ HAIG DE DIR QUE AHIR VA SER PATÈTIC, LAMENTABLE I PENÓS EL COMPORTAMENT AL FOSSAR DE LES MORERES. SORT QUE NO HI ERA PERQUÈ JO US HAGUÉS AGREDIT A VOSALTRES, ALS DE LA CAJEI, PER INFANTILS I DESGRACIATS. PER TRENCAR LA SOLEMNITAT QUE ES MEREIX UN LLOC COM EL FOSSAR. I SI ELS D'ERC VAN ENTRAR-HI DONCS JA S'HO FARAN. ELS QUE SABEM DE QUÈ VA LA HISTÒRIA NI ENS ELS MIREM. REFLEXIONEU-HI AVUI, SI US PLAU. DES DELS CASALS, ELS ATENEUS, LES COORDINADORES I TOT PLEGAT.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
ji ji ji ji ji ji
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Cajei: Aquest comunicat vostre és una mostra de cinisme. Sembla mentida que us atorgueu el poder de decidir qui parla i qui no parla al Fossar. Si la vostra manera de discrepar és pegar militants d'una altra força política ja ho teniu tot perdut.
Haver-se quedat a la ciutadella a mamar-la al PSOE
12 set 2005
Al Fossar que vni s'hi passegi cap traïdor.

Em sembla perfecte la reacció de la gent.

No milito enlloc.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Voldria ficar cullerada a aquest tema que a mi m'ha semblat tant lamentable i destructiu per al conjunt de l'independentisme al poble català. Em presentaré com anonimat i dic que sóc membre actiu d'una Assemblea de Joves d'un petit poble de la Catalunya Central i que per falta de recursos, ajuda, logística, etc va entrar a la CAJEI fa poc. Sé més o menys com funciona la CAJEI i vull deixar clar que no parlo en el seu nom sinó a títol personal, com un jove estudiant militant d'una AJ d'un poble d'una comarca de l'interior on la JERC no existeix.

Jo ja sé que al fossar hi hauria merder però mai m'hagués imaginat tal, el problema de l'independentisme i també potser dels catalans/es que estem pendents de Barcelona. Sé que al camp de Tarragona s'organitzen xocolatades i moltissimes coses conjuntes entre l'EI i JERC i jo sóc un dels que desitja que això sigui així. El problema està a Barcelona que encara no sé perquè però les Assemblees d'allà i les JERC es porten a osties i aquest conflicte original de la ciutat comtal s'ha propagat com un càncer per tot el principat.

Sóc d'una assemblea de joves i crec que es poden organitzar moltíssimes coses conjuntament amb les JERC, és més sé de més d'un poble que una assemblea de joves ha organitzat conjuntament alguna activitat amb una entitat juvenil de mentalitat pròxima a CiU. I sabeu perquè ? per la senzilla raó que als petits pobles de catalunya no ens mirem que té de diferent l'altre sinó que té de semblant i el molt de coses que podem fer si colaborem amb ell en una cosa concreta. És una llàstima que a Barcelona això no passi i ara se'ns titlli a les assemblees de joves pacífiques de feixistes i de no se que més.

Sapigueu que la CAJEI es nomès una coordinadora d'assemblees de joves de pobles amb realitats socials molt diferents, els que van anar a osties contra els JERC no era ningú d'una assemblea d'un poble perdut del tarragonès, el pla d'urgell o de la depressió central, eren membres d'assemblees de la metropolis.

La CAJEI esta bastant divida en aquests dos blocs, els rurals i els de ciutat. Ara em podreu preguntar que collons fot una assemblea de joves rural dins aquesta coordinadora, la meva resposta es que sinó els nostres actes/concerts/activitats estan condemnats al fracàs. A Barcelona això no passa, muntes una xerrada, un concert o el que et dongui la gana i saps segur que se't omplirà de gent i que tindrà èxit degut a que una assemblea d'un barri de Barcelona treballa en un entorn 1000 o més vegades poblat que el meu poble.

Jo també estava al fossar de les moreres i a l'acte de Gustau Muñoz i a totes les activitats que es van fer l'11-S. Compreneu que tant jo com molts altres independentistes i socialistes d'indrets oblidats de catalunya vam quedar molt estupefactes dels tristos fets que van ocorrer. Jo em vaig haver de resignar a apartar-me i no mirar aquella escena que trenca el cor de qualsevol català que vol la llibertat de la seva terra.

Afegeixo que al fossar de les moreres també hi havia altres organitzacions a més a més de la CAJEI desde estudiantils, sindicals i també culturals.

En part comprenc la ràbia de certs membres de la CAJEI de ciutat envers a ERC. El fet que hagi passat a ser equip de govern i que pacti puntualment a Madrid i que aquí se segueixi especulant, torturant, que els preus per estudiar i viatjar amb transport públic segueixi pujant i ja no menciono el tema estatut que ja esta prou suat. I aleshores apareixen amb les joventuts del seu partit amb lema "Independència i Socialisme" i et preguntes : "De quin socialisme parles? del PSC o què?" i "Independència?, a sí aquella paraula que no surt ni un cop al futur estatut i que va ser la proposta que els ciutadans van dir més al favor Bus de l'estatut". Això no justifica ni molt menys la violència, és més no crec que hi hagi cap argument per emprar la violència contra algú altre de la mateixa manera que no hi ha argument per una guerra.

Durant l'11-S podríem haver emprat allò tant característic que tenim els catalans i es diu seny i no haver pensat amb el cul.

Aquesta és la meva modesta opinió a títol personal, contestaré el que vulgueu.

Per uns Països Catalans lliures i socialistes
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
per on cau això del fossar?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Voldria ficar cullerada a aquest tema que a mi m'ha semblat tant lamentable i destructiu per al conjunt de l'independentisme al poble català. Em presentaré com anonimat i dic que sóc membre actiu d'una Assemblea de Joves d'un petit poble de la Catalunya Central i que per falta de recursos, ajuda, logística, etc va entrar a la CAJEI fa poc. Sé més o menys com funciona la CAJEI i vull deixar clar que no parlo en el seu nom sinó a títol personal, com un jove estudiant militant d'una AJ d'un poble d'una comarca de l'interior on la JERC no existeix.

Jo ja sé que al fossar hi hauria merder però mai m'hagués imaginat tal, el problema de l'independentisme i també potser dels catalans/es que estem pendents de Barcelona. Sé que al camp de Tarragona s'organitzen xocolatades i moltissimes coses conjuntes entre l'EI i JERC i jo sóc un dels que desitja que això sigui així. El problema està a Barcelona que encara no sé perquè però les Assemblees d'allà i les JERC es porten a osties i aquest conflicte original de la ciutat comtal s'ha propagat com un càncer per tot el principat.

Sóc d'una assemblea de joves i crec que es poden organitzar moltíssimes coses conjuntament amb les JERC, és més sé de més d'un poble que una assemblea de joves ha organitzat conjuntament alguna activitat amb una entitat juvenil de mentalitat pròxima a CiU. I sabeu perquè ? per la senzilla raó que als petits pobles de catalunya no ens mirem que té de diferent l'altre sinó que té de semblant i el molt de coses que podem fer si colaborem amb ell en una cosa concreta. És una llàstima que a Barcelona això no passi i ara se'ns titlli a les assemblees de joves pacífiques de feixistes i de no se que més.

Sapigueu que la CAJEI es nomès una coordinadora d'assemblees de joves de pobles amb realitats socials molt diferents, els que van anar a osties contra els JERC no era ningú d'una assemblea d'un poble perdut del tarragonès, el pla d'urgell o de la depressió central, eren membres d'assemblees de la metropolis.

La CAJEI esta bastant divida en aquests dos blocs, els rurals i els de ciutat. Ara em podreu preguntar que collons fot una assemblea de joves rural dins aquesta coordinadora, la meva resposta es que sinó els nostres actes/concerts/activitats estan condemnats al fracàs. A Barcelona això no passa, muntes una xerrada, un concert o el que et dongui la gana i saps segur que se't omplirà de gent i que tindrà èxit degut a que una assemblea d'un barri de Barcelona treballa en un entorn 1000 o més vegades poblat que el meu poble.

Jo també estava al fossar de les moreres i a l'acte de Gustau Muñoz i a totes les activitats que es van fer l'11-S. Compreneu que tant jo com molts altres independentistes i socialistes d'indrets oblidats de catalunya vam quedar molt estupefactes dels tristos fets que van ocorrer. Jo em vaig haver de resignar a apartar-me i no mirar aquella escena que trenca el cor de qualsevol català que vol la llibertat de la seva terra.

Afegeixo que al fossar de les moreres també hi havia altres organitzacions a més a més de la CAJEI desde estudiantils, sindicals i també culturals.

En part comprenc la ràbia de certs membres de la CAJEI de ciutat envers a ERC. El fet que hagi passat a ser equip de govern i que pacti puntualment a Madrid i que aquí se segueixi especulant, torturant, que els preus per estudiar i viatjar amb transport públic segueixi pujant i ja no menciono el tema estatut que ja esta prou suat. I aleshores apareixen amb les joventuts del seu partit amb lema "Independència i Socialisme" i et preguntes : "De quin socialisme parles? del PSC o què?" i "Independència?, a sí aquella paraula que no surt ni un cop al futur estatut i que va ser la proposta que els ciutadans van dir més al favor Bus de l'estatut". Això no justifica ni molt menys la violència, és més no crec que hi hagi cap argument per emprar la violència contra algú altre de la mateixa manera que no hi ha argument per una guerra.

Durant l'11-S podríem haver emprat allò tant característic que tenim els catalans i es diu seny i no haver pensat amb el cul.

Aquesta és la meva modesta opinió a títol personal, contestaré el que vulgueu.

Per uns Països Catalans lliures i socialistes
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
al fossar no hi parlar cap traidor !!
i qui pacta amb españa ho és.
qui és qui, per dir, qui parla i qui no, bé, qui és qui, per dir quin signe puc o no puc portar jo a la meva matricula? no ens equivoquen, españa una, grande i libre, i antes roja que rota.
mal cami portem cap a l'independència, si ens la ha de signar espaÑa
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Al fossar de les moreres no hi entra cap traidor!
merescut ho tenieu!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Si us dediqueu a estomacar independentistes és perquè esteu més aprop de la policia i dels espanyolistes del que us penseu. Podeu discutir el que fa ERC i estar-hi en contra, com també es pot parlar de la inutilitat del que feu vosaltres, molt de soroll per a no res. Per a no res ? No, per a fer pena.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Hi ha moltes maneres d'aconseguir la independència. Aquesta vostra només ens perjudica a tots els que la volem.
Amb la guerra tenim més a perdre que a guanyar.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
"En aquell moment, un nombre indeterminat de persones ha anat a imperdir l'entrada i les JERC han respost amb empentes provocant, així, la confussió i una allau de persones que ha acabat amb, almenys, tres persones amb ferides lleus, la qual cosa lamentamem profundament. Per tant, desde la CAJEI denunciem l'actitut provocativa de les JERC que ha provocat aquests tristos incidents i demanem que d'ara en endavant eviti aquest tipus de comportaments."

això és vergonyós. No teniu nassos per assumir el que feu, nens de papà de merda
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Primer de tot, voldria respondre a qui signa com a autèntics demòcrates que donant per fet que diu la veritat i no menteix, qui hauria de fer primer autocrítica respecte el que va passar als anys 80 i 90 hauries de ser tu.
I ho dic perquè la fracció que va haver-hi a l'MDT (IPC i PSAN) jo sí que crec que és del tot infantiloide(suposo que si ell era tant proper a TLL sap de què li parlo)

2. Entenc que el crit Visca Terra lliure s'ha convertit en un crit a la memòria d'aquesta gent i potser una mostra d'orgull del poble català al que un dia va ser la mostra de valentia i coratge d'un grup de persones que van intentar defensar els PPCC i el socialisme de forma armada.
Tot i això, i únicament pel fet d'haver col·laborat amb TLL no et dóna cap tipus de legitimitat intel·lectual per dir quin és el camí correcte, i menys per insultar als joves que s'estan organitzant i prenen les seves decisions i encara molt menys per parlar en nom d'unes sigles a les que MAI vas pertànyer (i posats a ser crítics, tu dius que ells durarien 4 dies, però en realitat tot i els entrenaments a EH, TLL diem que no se'n va sortir gaire bé (tot i això no treu que la seva feina va ser lloable (això sí una mica limitadeta...i deixem qüestionar també la formació política de la majoria dels seus militants (tret d'uns quants que era molt bona)
4. Si us plau, la gent com tu que va entrar a ERC ho va fer per sortir de la presó i agafar poltrones(algunes ho van aconseguir i allà esteu (Fernàndez entre altes...)altres no, i van sortir rebotats (digali Bescompte...)
De tot això també se'n pot fer la lectura del paper que va tenir ERC, fragmentant la dèbil EI degut a la repressió i errors interns i fent que alguns militants delessin a altres companys...I per això ara, tots aquests traidors escriuen llibres com de les armes a les urnes... i cosetes així...ERC va intentar destruir l'EI per absorbir la seva militància activa i sociologica.

5 i acabo. El militant que s'autoanomena de la Cajei. Suposo que encara ets molt jove i no tens massa coneixements del que s'anomena EI revolucionaria i l'institucionalisme reformista d'ERC (Caldria que preguntessis pel què és treball de base no institucional, economia de mercat, hipocresia, Països catalans (perquè un nou estatut es Principat no?)no tinc ni idea si la cajei està dividida (jo des de la meva distància però observador actiu penso que no) i per últim si deixes clar que al teu poble no hi ha JERC potser és perquè en tens ganes... per tant vinga, es questió de valentia i ganes, posat a fer feina (només cal que pensis que la única via és l'electoralisme, que es pot pactar amb tothom per adquirir uns llocs benestants de poder (tranquil, que ho amagarem en forma de paraules bensonats Independència i socialisme), és evident que ningú creu en el socialisme, no ens dóna vots, així que nosaltres practicarem el capitalisme (altrement dit economia de mercat), però cal enganyar als jovenets que no s'enteren així que parla de socialdemocràcia, algun dia arribarem al socialisme..., mentrestant ens anirem fent grans guanyerem llocs dins el partit i viurem de puta mare!
Que el poble malviu, que es tanquen empreses, que l'habitatge puja, que la precarietat augmenta, tenim paraules bensonants recordes??

La lluita és l'únic camí!
Per uns PPCC lliures i socialistes!
Ni reformes ni estatuts, Autodeterminació!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
I qui son aquests pallassos per impedir parlar a un partit democràtic al Fossar de les Moreres?
Si volen jugar a fer de "batasunos" que se'n vagin al Pais Basc, aqui sortosament no pinten res.
portabella i companyia
12 set 2005
a qui heu de demanar explicacions els de les JERC és al vostre equip de govern de Barcelona, que ja no es pot aguantar més el servilisme i l'especulació que duen a l'esquena. Però vaja, en comptes de donar pel sac al fossar de les moreres podríeu anar a casa del Clos, que és el vostre company i cap i doneu-li les gràcies.
L'Estatut, us el podeu ficar pel cul i la Constitució també. CAJEI sectària o ERC constitucional? que us sona pitjor??
portabella i companyia
12 set 2005
a qui heu de demanar explicacions els de les JERC és al vostre equip de govern de Barcelona, que ja no es pot aguantar més el servilisme i l'especulació que duen a l'esquena. Però vaja, en comptes de donar pel sac al fossar de les moreres podríeu anar a casa del Clos, que és el vostre company i cap i doneu-li les gràcies.
L'Estatut, us el podeu ficar pel cul i la Constitució també. CAJEI sectària o ERC constitucional? que us sona pitjor??
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Deixant de banda qui pugui tenir raó, el que em pregunto és a quí beneficia realment tot aquest merder
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
A vegades sembla que a cert independentisme li agradi ser notícia per fets lamentables com aquests.

Em sembla que parlar més d'aquests enfrontaments és inútil i que ni uns ni els altres poden esdevenir referents per un jovent compromés. Com pot ser que un jove independentista hagi de triar militar entre uns que tenen com a màxim objectiu al llarg de l'any muntar una megaacampada amb quanta més gent (i menys contingut polític) millor o entre uns altres malcriats que omplen de pintades la paret de l'Esglèsia de Santa Maria del Mar i pretenen convertir un dels llocs més emblemàtics de la resistència a l'ocupació del nostre país en una mena de "bronx" a la catalana.

Sort que al llarg del país hi ha molta gent que treballa per la independència i fa bona feina de potser de manera més callada des d'ateneus, entitats, associacions, casals, bars del rotllo... i que cada cop es senten més allunyats d'aquesta mena d'independentisme.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
A vegades sembla que a cert independentisme li agradi ser notícia per fets lamentables com aquests.

Em sembla que parlar més d'aquests enfrontaments és inútil i que ni uns ni els altres poden esdevenir referents per un jovent compromés. Com pot ser que un jove independentista hagi de triar militar entre uns que tenen com a màxim objectiu al llarg de l'any muntar una megaacampada amb quanta més gent (i menys contingut polític) millor o entre uns altres malcriats que omplen de pintades la paret de l'Esglèsia de Santa Maria del Mar i pretenen convertir un dels llocs més emblemàtics de la resistència a l'ocupació del nostre país en una mena de "bronx" a la catalana.

Sort que al llarg del país hi ha molta gent que treballa per la independència i fa bona feina de potser de manera més callada des d'ateneus, entitats, associacions, casals, bars del rotllo... i que cada cop es senten més allunyats d'aquesta mena d'independentisme.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
La CAJEI està plena d'infiltrats de la policia espanyola i de membres del CESID que els mouen els fils per enfrontar l'independentisme. La baixa cultura política de part de la seva militància fa la resta.
Intel·ligència política
12 set 2005
Senyors, tot plegat em sembla que a la gent de CAJEI els falta una cosa que els castellans tenen en molta quantitat: Intel·ligència política.
Qualsevol procés d'independència futur del poble de Catalunya passa per dues prerrogatives bàsiques. Fa falta que la majoria que recolzi el canvi sigui molt amplia i sobretot, fa falta que la Generalitat controli la recaptació fiscal. Sense agència tributària no hi ha independència.
Per això fa falta aquest nou estatut.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Enhorabuena CAJEI. Darles fuerte a esos de la Izquierda Republicana. Viva España
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Qui us creieu que sou vosaltres per impedir l'entrada al Fossar?
Sou uns dogmàtics-feixistes-violents que us penseu ser més independentistes que els altres.

Només afavoriu als espanyols, messells!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Em sembla realment patetica l'actitud prepotent d'aquest que s'autoanomenen Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista. Que punyetes coordinen? baralles entre gent amb idees un xic diferents? Qui són ells per vetar el pas a algú al fosar de les moreres? Aquestes criaturades són les que ens fan més devils.

Un país es fa construint i no destruint, és fa col·laborant i no enfrentant-nos entre nosaltes.

La única diferència entre aquests violents i els ultranacionalistes espanyolistes que tan odiem és la quantitat de franges vermelles que te la bandera que tan defensa.

No entenc que pot impulsar a un independentista a privar el pas i arribar a agredir a un altre independentista pel sol fet de militar en un moviment diferent al seu... Si tan defensen les seves idees no vull imaginar-me que l'hi faran a algu que obertament es consideri espanyolista...

Estimats amics de la CAJEI si heu de sortir de casa per agredir als vostres companys, no cal que us molesteu, el moviment independentista ja te prou enemics com pq tb en surgeixin dintre del mateix independentisme.

Fa anys que organitzo actes, concerts, xerrades amb gent de diferents sectors de l'independentisme i accions com les vostres només fan mal a aquells qui realment volem una catalunya lliure i independent. Doneu ales a aquells ki ens volen mal i feu mal a aquells que lluiten com vosaltres.

Lamentant molt el que va succeir ahir, em despedeixo, amb l'esperança que algun dia tota aquesta criaturarda arribarà al seu fi.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES ! CAJEI FEIXISTES !
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Si. Faixistes. Catalans, però faixistes. Es pot ser amdues coses al mateix temps
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Si la CAJEI té dret a decidir qui parla al Fossar de les Moreres, què hi feia Jordi Pujol (que per cert no hi havia anat mai!)?

""una delegació de la CAJEI ha anat a informar les JERC que no se les permetria instal·lar la paradeta al Fossar, així com tampoc se les permetria fer els parlaments.""

Això és més greu que si diguéssiu que vàreu fotre llenya a les JERC premeditadament. FEIXISTES.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Delirant!. Després de veure com va quedar l'espai del fossar i el Born de brut, restes de begudes, pixats, pintades per tot arreu inclusiu a parets gòtiques que son patrimoni de totes i tots. potser l'any vinent haurem de dir que al fossar de les moreres - que és de tothom -no hi entren borratxos ni il.luminats. Visca la Terra!
No a la Divisió
12 set 2005
Heu rumiat perquè va governar tans anys el PP ?

Mireu quans partits hi han d'esquerres i quans de dretes.

No feu lo mateix amb el nacionalisme.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Però que us heu pensat, sou una colla de FEIXISTES. Tu m'agrades, et deixo parlar, tu no m'agrades i no et deixo... i si parles et foto d'osties.... Si no us agrada no escolteu. Dins del CAJEI hi ha molta gent vàlida, i amb seny, on es pot discutir sense que perilli la meva integritat física... però aquests altres... sou una colla de feixistes. Marxeu del CAJEI i demaneu l'entrada a Plataforma X Catalunya
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Mooolt bé, si seguim així,
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Qui dimoni sou vosaltres per dir qui entra i qui no entra al Fossar???? Que potser us creieu els hereus del saber absolut?? Teniu la mateixa actitut que el PP i sou tan violents com ells....colla de rucs, feu el que faci falta per embrutar la diada i que algú us faci una mica de cas, no?? Patètic, aneu i que us moqui la iaia i creixeu una mica, si us plau.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Els que volem la independencia, hauriem de pensar en quina es la manera en que tenim mes possibilitats d'aconseguirla, .... i no es realment ERC el principal actor?? (actualment al menys). discrepem de ERC quant creguem, si, pero no aixi!
Aixemplem el sostre electoral de ERC, es la manera de aconseguirla. Sense deixar de discrepar. Fastic em fa el pacte amb el psc

No actuem com la policia espanyola voldria
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Enric, gilipoyes
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Crec que ja s'han dit moltes coses per això aportaré alguns punts per si poden servir d'alguna cosa:

-La desunió de l'EI i els problemes entre organitzacions a BCN, cosa que no passa als pobles o ciutats més petites.

-Falta de formació de la militància: de totes les persones que van rebutjar l'aparició d'ERC (cosa que em sembla bé) qui va ser qui va fer el garrulo? segons la meva opinió algú mínimament formada políticament no hauria emprat la violència en aquest cas (que no vol dir en d'altres).

-ERC espanyols? s'els hi pot dir traïdors, botiflers, venuts, fins hi tot "zipaios" (amb la basquitis imperant no és d'extranyar...però crec que ens agradi o no els d'ERC són catalans (amb això no els vull defensar). Hi crec que la majoria dels que emprin aquests mots, en un futur deixaran de militar a l'EI (quants en quedaràn?), quan els hi passi la pujada de testosterona de l'adolescència. Amb això no vull dir que a dins de la CAJEI, no hi hagi persones molt competents i vàlides que expressen la seva ràbia...però sabent del que parlen.

-Crec que deixant de banda aquests actes, totes plegades hem de tenir la maduresa, la responsabilitat i la visió històrica de veure que estem en un moment, a on és de vital importànciala unitat de l'EI

-Per acabar no trobo bé que alguns militants de la CJC, organització que com a mínim em mereix el meu respecte aprofitin per fotre cullarada de la manera més partidista possible en aquests fets. Que no reflexin les seves incongruències (qüestió nacional, formar part de les institucions <EUIA>...). Komuniska: m'han sabut greu algunes de les teves frases. No facis demagogia, però sobretot no deixis que la ràbia (tu en sabràs els motius) et faci dir coses, que d'aquí un temps et faràn que contradiguis.

Visca la terra mori el mal govern

salut!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Visca la independència i l'economia de mercat!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Tips de infiltrats. Aquest del CAJEI, pateixen euskaditis feixistitzant en grau extrem. Com es pot ser tan fatxós? Com es poden pintar les parets del monument més important del gòtic català (sta. Maria del Mar) amb pintades infantils i consignes cursis. I no parlem de la resta del barri. La gràcia que els fa als veïns i botiguers que els pintin les façanes aquesta colla de burgesets que diuen representar a la classe obrera!
Des de quan la classe obrera es tan covarda i caquetes como aquell grupet neonazi? El que diem molts: ni uns infiltrats provocadors haguessin fet tanta feina.
CONTRA EL NEONAZIS!

DESCOLONITZA'T EL CAP!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
unitat contra espanya.
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
algunes puntualitzacions...

1.No crec que hagi fotut cullarada de forma partidista. Senzillament m'agradaria saber quin és el criteri per determinar qui pot posar paradeta al fossar i qui no pot.

2.No crec que res del que hagi dit em provoqui contradiccions posteriors. És més, si algú pot tenir contradiccions posteriors són precisament les assemblees de joves que es troben dins de la Cajei. Revisa els meus comentaris, sisplau.

3.Òbviament sento ràbia per comprovar com un moviment que fins ara havia respectat bastant (si bé ja hi trobava posicions apriorístiques i estratègies infantilistes) comet accions com aquestes i el que és més greu, les justifica (Brigada Alí Primera, 11 de Setembre...).

4.És simptomàtic el tancament de llibertat.com; tancament que lamento.

5.Francament espero i desitjo que quedi gent a l'EI que critiqui o almenys no comparteixi aquest tipus d'activitat (com per exemple yuups), amb aquests, com dirien els Pirats, ens veiem al carrer!

Apa salut i reflexió
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
ERC- JERC son els unics feixistes que hi han aqui, nomes volen sotmetrens a Espanya, Socialistes?¿?¿? no saben ni que son ni quina politica fa el seu partit jo els u dire ben clar que son : BOTIFLERS!!!!!!!!!!
salut!1!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
ieppp, ja em descobert l'únic patriota que queda a Catalunya: és un tio infantil que firma ieppp. Quan surtis de col·legi (estàs encara a primària o fas 1r d'ESO?) aprofita per aprendre què vol dir ser feixista i veuràs que s'assembla molt a la teva actitud. Immadur!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Ah, ieppp, de passada aprofita per repassar l'ortografia, que ja es veu que ets un independentista que fa faltes d'ortografia a dojo!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
segur que he llegit molts més llibres que tu segur donau per fet, si per tu l'ortografia es mes importan que el pensament, tu mateix. La llibertat dels pobles permetra obtenir un món on l'economia de mercat no i sigui per res on no hi hagi propietat privada i on totes les cultures siguin benvingudes i no es trepitgin. Aquell dia de ben segur que durara anys on tots estarem units i tots serem iguals!!!!! poder dir-me infantil o el que vulguis pero de ben segur que estic mes idealitzat que tu
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Per cert, i sense voler ofendre a ningú, aquests fanàtics del socialisme que campen per aquí...quants de vosaltres teniu telèfon mòbil?? A quants us paga el papa la factura?? Qui sabria explicar-me què és l'economia planificada i les causes del seu enfonsament?? Vivim en una economia de mercat i això no es pot modificar, el que si podem fer és fer-la més humana, és aqui on ens hem de concentrar i no en cridar socialisme(com he llegit per aqui) sense solta ni volta només perquè els seus col·legues ho fan. La política és discussió, intercanvi d'opinions i convèncer....no donar garrotades perquè algú pensi (és un dir en alguns casos) de manera diferent a la nostra, d'això se'n diu totalitarisme, racisme i anar amb una pedanteria i orgull absolutament gratuïts.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Per cert, i sense voler ofendre a ningú, aquests fanàtics del socialisme que campen per aquí...quants de vosaltres teniu telèfon mòbil?? A quants us paga el papa la factura?? Qui sabria explicar-me què és l'economia planificada i les causes del seu enfonsament?? Vivim en una economia de mercat i això no es pot modificar, el que si podem fer és fer-la més humana, és aqui on ens hem de concentrar i no en cridar socialisme(com he llegit per aqui) sense solta ni volta només perquè els seus col·legues ho fan. La política és discussió, intercanvi d'opinions i convèncer....no donar garrotades perquè algú pensi (és un dir en alguns casos) de manera diferent a la nostra, d'això se'n diu totalitarisme, racisme i anar amb una pedanteria i orgull absolutament gratuïts.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
jo e puc definir quan vulguis el que es l'economia plannificada i et puc explica el que vulguis del seu enfondrament, que potser no tinc un vocabulari molt bo i em titllen de infantil pero ser pk lluitu i el que vull
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Ni Carod Ni Bargalló van anar a les presons a pressionar els patriotes de Terra Lliure, fou en senyor Àngel Colom, antic militant d'ERC i ara de CiU. Srs de la CAJEI si voleu combatre el paper dERC enfortiu una alternativa d'Unitat Popular, sincera i amb projecte, i deixeu de jugar a ser radicals.
Gràcies.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
per l'ici...

1.Ser socialista no significa estar en contra dels avenços tecnològics, en tot cas, afavorir aquells que siguin interessants des d'un punt de vista social enlloc de mercantilista.

2.No crec que sigui l'espai per parlar sobre l'economia democraticament planificada. Els errors que es van cometre en les republiques socialistes dificilment es poden reduir a aquest aspecte si bé és cert que el funcionament no era ni molt menys ideal doncs els treballadors de les diferents arees de producció dificilment tenien incidència en la planificació de la producció, amb el consequent malbaratament dels mitjans i forces de producció.

3.Això de treballar per un capitalisme de rostre simpàtic, negant la superació d'aquest forma part de l'ideologia dominant. No m'extendré sobre la viabilitat d'aquest altre ordre social.

4.És dificil parlar de racisme quan no hi ha races (ni tansols cultures) pel mig, però el rigor d'alguns és molt discutible.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Quina vergonya.
L'11 de setembre ha de ser un dia de celabbració, un dia d'unitat, no l'excusa per tornar a treure vells odis, quina vergonya, no seria més fàcil fer una trobada, acte unitari o es discuteixin totes les alternatives per aconseguir la independència i respectant les altres idees? no és una mica sectari el que van fer els de les JERC el 10 a la nit i el que va fer la CAJEI l'11? Aquells que estàn enterrats al fossar deuen sentir vergonya...
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Mentre dins l'independentisme i hagin tants integristes i tants torrats anirde mal borràs.
Si el carnet de bon independentista l'han de donar uns hooligans com els del CAJEI, el Regne d'Espanya no ha de patir gens perquè mai ens menjarem un lluç.
Els del CAJEI sou uns talibans, que us bombin!
Si voleu desfogar la vostra mala llet, us trobeu amb els espanyolistes el 12 d'octubre i us feu una cara nova els uns als altres.
quina llàstima
12 set 2005
Tot plegat, vist des de les terres de Ponent, no em produeix més que llàstima. Ara ho veig ben clar, mai acoseguirem la independència. Mentre ens van donant pel sac des d'Espanya aquí seguim dividits i estomacant-nos. Malgrat tot, VISCA CATALUNYA LLIURE!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Endavant botiflersf!!!!
CAJEI Botiflers!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
El pitjor de tot és que aquests de CAJEI parlen en nom del poble català. Quins collons!! Quin discurs més fatxa!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Als intrèpids/des i valents defensors de la terra bastió de la puresa nacional:

1- Tret a la nuca als dirigents actuals d'ERC i JERC? Càmara de gas als militants? Càstig de cara a la paret a tots/es els/les votants d'ERC en alguna de les confrontacions electorals dels darrers 30 anys?

2- Expulsió del Ricard Martínez regidor de Gràcia i a l'equip d'ERC del districte? Reposem al Mascarell, o qualsevol altre del PSOE, CiU o regidora d'Horta inclòs el carmel d'IC?

3- Posem un pin vistós a tots els socis/es i seguidors/es del RCD Espanyol, tipus estrella de David als jues tal com feren els nazis?

4- I si poseu un peatge al Fossar de cara al proper any?

Segurament, amb la vostra feina deuen estar jubilant anticipadament uns quants agents del servei secret espanyol infiltrat dins l'independentisme, i quants cafres feixistes espanyoleros poden anar a fer una cerveseta perquè ja tenen qui els hi fa la feina.

Patètics, però com no sigui amb el 51% a les urnes, de moment el vostre exèrcit no pot ni amb el mosquit tigre del Vallès.
CAJEI Menteix, jo he estat a TL i això que dieu es mentida
12 set 2005
Mai havia llegit una mentida tant grossa; tinc 39 anys i el que diuen d'en Carod i en Bargalló és mentida; així de clar i així de cert. Em dol que l'Independentisme extraparlamentari vegi en ERC els seus enemics. Vaig estar al Fossar i no vaig veure cap referencia als Borbons ni als autentics repressors dels Països Catalans. Ahir va ser una bona diada pels enemics de Catalunya i els complices es diuen CAJEI, MAULETS, ENDAVANT i OSAN .
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
És molt trist haver de llegir notícies com aquestes...Si realment deis defensar el poble català llegiu elos missatges rebuts...Només heu aconseguit un rebuig en contra vostra!. No soc d'ERC noi de cap partit i per això us puc dir amb neutralitat que els simpatitzants de peu esteim més que farts de sentir a aquells que mai es mengen un torrat menysprear la tasca que fan els altres parlant en nom d'unes majories que mai els donen suport...Al final sempre guanyen els mateixos: l'estat, la policia i companyia!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
CAJEI, ... em feu llàstima.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Tot plegat, quina vergonya !
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Tard o d'hora havia de passar. Pactistes dels espanyols, reformistes que van utilitzant la paraula "independència", autonomistes que fins a finals dels 80' van haver de canviar els seus estatuts per la poca quota de poder, i expropiant-se de la crisis de l'EI... i quin millor lloc que el fossar per dils-hi no als traïdors?
Referent a qu eel dia 11 ha de ser un dia festiu, suposso que els que diuen això son les persones que no es lleven amb en Martí Marcó, en Quim Sanchez, Felix Goñi, les preses polítiques, i totes les persones que ens han deixat per lluitar per l'alliberament nacional i social del nostre poble. No li veig festivitat, sino consciència i lluita. I per ells i per tots nosaltres, per aguantar durant un any la traïdoria i la instrumentalització d' ERC i JERC, i per tota la gent que tenen enganyada, era més que legítima la confrontació amb ells. Mentres ells només pensaven en els mitjans de comunicació i en que es veiés bé el que els hi feien, els de la CAJei van estar només pel seu objectiu, no deixar parlar a CAP TRA�DOR al fossar, on tenim enterrats a patriòtes que no van pactar amb l'enemic, ni van claudicar la seua lluita. Senyeres i banderes negres honejaven l'11 de setembre de 1714 al setge de BCN, mentres els nostres defensors, veien la derrota, seguien lluitant al crit de "fineixi la nació amb glòria!".
Ni ERC ni JERC son patriòtes. Els pactes i la submissió es paga MOLT CARA.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Doncs a Girona la diada ha anat molt bé durant tot el dia. Potser perquè els de la Jerc d'aqui abans han preferit anar a Barcelona que participar als actes organitzats a la ciutat.
Respecte als fets ocorreguts a Barcelona (i recordeu que els Països Catalans són molt més que una simple ciutat, per molt gran que sigui), trobem infantilisme per una banda, ja que realment crec que l'esquerra independentista haura de deixar de criticar i començar a construïr el que realment vol, proposant noves idees i els mitjans per aconseguir-los.
Pero de l'altra banda, també trobo del tot normal que hi hagi molta gent que s'alci en contra d'un partit que ha renunciat als seus ideals i que ha trencat l'esperança de molta gent que encara quedava algú decent a la política. Si més no, ha quedat clar a la pancarta principal del partit, que enlloc de reclamar la independència, ja només reclamaven un bon estatut i un bon finançament.

En definitiva, que falta seriositat per uns, i pels altres, que s'acostumin a recollir les conseqüències de la seva política.

I us recomano per aquells que, com jo, estigueu cansats de anys i anys de discussions i batusses al Fossar, que l'any que vé aneu a Girona, que realment he quedat parat de la capacitat d'organització i treball de la gent de fora de la "capital".
Lamentable
12 set 2005
Si, lamentable. Lamentable que en la dura situació en que ens trobem com a país i com a cultura s'hagi de sentir a les notícies que joves independentistes esbronquen i intenten barrar el pas a d'altres, també independentistes. I si, vosaltres no teniu cap exclusivitat en aquesta ideologia, no sou els únics amb aquest mateix fi. Després ens omplim la boca de paraules com 'fatxes', quan sou vosaltres els que voleu prohibir el dret de paraula.

Us ho diu algú sense colors polítics però si ideológics. Només tenim un problema, i som nosaltres mateixos. CAJEI, heu perdut tota confiança.

Salutacions,
Dimas
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Que estiguin lluitant per un estat significa que ja no volen l'independència? Tan rucs sou? Segurament vosalters serieu més llestos i aplicarieu la mateixa política que ahir: independència, i qui estigui en contra, garrotada. Els països, com les persones, són una mica més complicades...

Sou primitius.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
(En comptes d'estat, volia dir estatut. oh, que curiós, s'assemblen...)

Que estiguin lluitant per un estatUT significa que ja no volen l'independència? Tan rucs sou? Segurament vosalters serieu més llestos i aplicarieu la mateixa política que ahir: independència, i qui estigui en contra, garrotada. Els països, com les persones, són una mica més complicades...

Sou primitius
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Qui sou vosaltres per dir qui pot i qui no pot entrar al Fosar? Com us podeu creure que formeu part de les persones que realment vam viure la lluita popular? Sou uns marrecs que us ompliu de paraules que heu sentit però que no teniu ni idea de què signifiquen.

Visca les idees. Fora als fascistes com vosaltres.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Tard o d'hora havia de passar. Pactistes dels espanyols, reformistes que van utilitzant la paraula "independència", autonomistes que fins a finals dels 80' van haver de canviar els seus estatuts per la poca quota de poder, i expropiant-se de la crisis de l'EI... i quin millor lloc que el fossar per dils-hi no als traïdors?
Referent a qu eel dia 11 ha de ser un dia festiu, suposso que els que diuen això son les persones que no es lleven amb en Martí Marcó, en Quim Sanchez, Felix Goñi, les preses polítiques, i totes les persones que ens han deixat per lluitar per l'alliberament nacional i social del nostre poble. No li veig festivitat, sino consciència i lluita. I per ells i per tots nosaltres, per aguantar durant un any la traïdoria i la instrumentalització d' ERC i JERC, i per tota la gent que tenen enganyada, era més que legítima la confrontació amb ells. Mentres ells només pensaven en els mitjans de comunicació i en que es veiés bé el que els hi feien, els de la CAJei van estar només pel seu objectiu, no deixar parlar a CAP TRA�DOR al fossar, on tenim enterrats a patriòtes que no van pactar amb l'enemic, ni van claudicar la seua lluita. Senyeres i banderes negres honejaven l'11 de setembre de 1714 al setge de BCN, mentres els nostres defensors, veien la derrota, seguien lluitant al crit de "fineixi la nació amb glòria!".
Ni ERC ni JERC son patriòtes. Els pactes i la submissió es paga MOLT CARA.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Qui es ERC i la JERC per anar a oferir floretes als caiguts contra felip V quan per exemple a lleida es venen l'ultim reducte de la lluita a la ciutat contra les tropes borbòniques per fer un PARADOR NACIONAL????

Prou hipocresia, que diguin realment el que són, i que ens ensenyin les MANS (netes, no gaire) tacades d'especulació, opressió als moviments socials, cinisme, populisme barat carod-rovirià (només calgué sentir com el va presentar la llançana al parlament de la mani de la tarda).

Menys gurus i més treball de base
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Com s'ho deuen estar passant els espanyolistes! Un fart de riure, s'estan fotent! Si el millor que poden fer amb l'independentisme català és deixar-lo sol, no necessita ningú per desacreditar-se.

Quina pena que em feu tots plegats, ERC ha plegat (com a mínim aparentment) i ha deixat la independència edl país a una colla de crios malcriats que no tenen ni puta idea del que costa gaunyar-se les garofes i pujar una família, per als quals la vida és una gran festa que ells anomen socialisme: Stalin des de l'infern també riu...

I jo ploro, perquè crec fermament en la independència d'aquest país.

Per aconseguir la independència necessitarem la dreta i l'esquerra. Si el que voleu és la revolució, llavors, us heu equivocat de segle i de país...Hem sap greu però heu nascut massa tard.

Lo Foll de la Bovera
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Qui es ERC i la JERC per anar a oferir floretes als caiguts contra felip V quan per exemple a lleida es venen l'ultim reducte de la lluita a la ciutat contra les tropes borbòniques per fer un PARADOR NACIONAL????

Prou hipocresia, que diguin realment el que són, i que ens ensenyin les MANS (netes, no gaire) tacades d'especulació, opressió als moviments socials, cinisme, populisme barat carod-rovirià (només calgué sentir com el va presentar la llançana al parlament de la mani de la tarda).

Menys gurus i més treball de base
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Ieppp, deixa't de romanços. Potser has llegit molt (ho dubto), però si és cert, llavors és que no has entès res o gairebé i tens un garbuix mental considerable. D'altra banda, sàpiques que l'escriptura és el reflex de la ment i la manera com escrius posa de manifest que et falta molt per aprendre (a més de l'ortografia). Abans de voler salvar el món, estudia un xic més i posa ordre en el teu caparró adolescent. De debò que serà millor per a tu i per al país.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Com s'ho deuen estar passant els espanyolistes! Un fart de riure, s'estan fotent! Si el millor que poden fer amb l'independentisme català és deixar-lo sol, no necessita ningú per desacreditar-se.

Quina pena que em feu tots plegats, ERC ha plegat (com a mínim aparentment) i ha deixat la independència edl país a una colla de crios malcriats que no tenen ni puta idea del que costa gaunyar-se les garofes i pujar una família, per als quals la vida és una gran festa que ells anomen socialisme: Stalin des de l'infern també riu...

I jo ploro, perquè crec fermament en la independència d'aquest país.

Per aconseguir la independència necessitarem la dreta i l'esquerra. Si el que voleu és la revolució, llavors, us heu equivocat de segle i de país...Hem sap greu però heu nascut massa tard.

Lo Foll de la Bovera
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
El que no s'aguanta per enlloc és que ERC es cregui amb el dret de llepar el cul a madrid i a sobre dir que és independentista!
I si realment us considereu tan bons pel fet d'estar al tripartit, per què no actueu en conseqüència i realment demostreu que us estimeu aquesta terra?
Prou de baixar-vos els pantalons en nom de Catalunya!!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Els de la CAJEI aquesta (suposo que la C del nom significa Covardia i la E significa españols) són uns MENTIDERS, i ho puc dir perquè vaig veure com la colla de les Jerc caminava davant meu, era frenada per una barrera de bordegassos que es van dedicar a repartir mastegots, vaig veure un paio de les Jerc carrer avall ensangonat i també com no tenien miraments a pegar unes noies que no els hi arribaven ni a la cintura. Quin acte més valent, que en son de bons el de CAJEI, peguen a les nenes indefenses de les Jerc i en canvi es caguen a les calces quan veuen els policies nacionals que volten per la via laietana. A més d'insultar, xiular i agredir canalla, aquells bordegassos es dedicaven a fer fotografies per poder presumir-ne amb els amics al vespre, al bar, on han de parlar en castellà amb el cambrer perquè no se'ls hi enfadi, que per un membre de la CAJEI tan perillòs és un antidisturbis com un cambrer extremeny. La independència només l'aconseguirem si anem junts, i unes disculpes demanades a temps poden arreglar moltes coses.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
A 1978: Traïdors, guerra, que no parlin ... No creus que els bons catalans com tu haurien hagut d'afusellar els traïdors que l'11 de setembre de 1714 que es van rendir sense morir i l'endemà se'n van anar a treballar per refer casa seva (aprox. el 98% de la població de Barcelona? No creus que eren uns venuts als protocapitalistes de l'època i que segur que eren uns reaccionaris venuts?

Au va, baixa del núvol tu també! Estudia tu també una mica (que no saps res d'economia i també fas faltes d'ortografia, no tantes com el Ieppp ni les que vau fer a Santa Maria del Mar (desgraciats!)i treballeu en positiu.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
I tu t'has equivocat de país. Perquè la dreta catalana no ho és de catalana, que no veus la tele? En fi. El Carod és un podrit i per mi es poden enfonsar ben enfonsats tots aquests mentiders que deien que no pactarien mai amb el diable. Ara estan tots més grassos però també fan cara de malalts. És el preu que s'ha de pagar.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
crec que cal dir que els 'agressors' dels quals parleu no eren només de la cajei. però bé, ja se sap, és més còmode i més fàcil trobar un cap de turc...
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Aparteu les criatures.Arriben els del socialisme pur amb segell independentista.Ni tan sols saben que vol dir aquests principis.Això si, han fet un gran acte de patriotisme: han repartit llenya (segurament a qui els és més pròxim).Anomenen molt independècia,esquerra i espanya.En comptes de disparar endavant disparen cap endarrera als "compatriotes", fora botiflers diuen (Déu nâhi do!).
Tantes sigles per grups tan minúsculs!! (de mica en mica sâomple la pica, això sí, i no mâhi poso pas amb els de pagès que pobres, estan tan sorpresos com jo).
Si aixequéssin el cap els màrtirs del fossar!! Déu Santíssim!!
Si haguéssiu patit el que van patir els nostres avis us ben avergonyiríeu. Ni tan sols heu passat gana en la vostra vida! Espereu que us passi la pubertat marrecs dels collons i poseu una mica de senderi.
Mâimagino els titulars de lâabc: âCachorros de ERC se pelean entre ellosâ?.

Visca Catalunya Lluire i neta de feixistes.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Això no us sortirà gratis, pegar a nens de 15 anys i encarar-se amb avis de 80 no us sortirà gratis. Segurament sou els mateixos que al Vallès correu davant dels nengs amb xandall i a Berga vau deixar tirats a tothom.
Ah, i no sóc d'ERC, però 4 alternatius semipunkis de fireta no tornareu a repetir els fets del Fossar, i tranquils que portem xandall com els que us fan correr.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
BROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Segur que ja s'havia acollonit tothom: la cajei, les jerc i els neutrals. Deixeu-vos d'estomacar i amenaçar per Internet i dediqueu-vos a treballar pel País. L'enemic de debó és un altre. Madureu tots plegats
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
//*//
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Faig saber que qui molt més amunt ha firmat amb el meu mail no sóc jo, això dels forums es una merda pq la penya firma amb el nom d'un altre. Sigui qui hagi estat, ets un covard
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Quina pena,sobretot les pintades que enbrutaven les parets del fosar,vaig veure com entomaven un copdepuny a l'esquena de una noia que no passava dels 20 anys i es va posar a plorar quina vergonya i quins covarts,jo sòc militant de l'esquerra indepe i els conpanys del psan i mdt opinaven el mateix,QUINA VERGONYA DE CRIOS que fan pur mimetisme del enganxifos país basc.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Enric, gilipoyes
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Siusplau...depèn de com volgueu veure els fets són duna manera o duna altra. Jo no soc militant d'enlloc però sóc simpatitzant i col·laborador de la cajei. Simplement els vam anunciar el xk no els deixavem muntar la paradeta i xk no els deixavem entrar. Els de la cajei els i intentaven explikar els seus motius mentre els d la jerk van começar a anar-se'n x les brankes ja que no tenien arguments x refutar-los.
Els d la cajei van començar a golpejar i robar les banderes?? Van kedar-se quiets i els jerkis en vler entrar x la força els hi va sortir el tir x la culata i xk no vanm poder am els de la cajei amb més força els va apartar. Els de la cajei no anava am l'objectiu de repartir, simplement van defensar-se davant les osties que van repartir els d la jerc. Clar, com q els de jerc son els burgesos son els bons, no?? els de cajei, uns joves q an obtat x lluitar contrar el capital i botiflers ACTIVAMENT acaben essent els culpables i iniciadors dls actes violents?? siusplau!! Els de la jerc ja sabient que hi hauria oposició i ja anaven disposats a ostiar-se. Les banderes q es van trenkar son le sque es van anar utilitzan cm a garrots x part de la jerk contra la cajei.
tot depen dl punt de vista. Quan en els dl PPC, espanyolistes se'ls insultava o quan en els regionalistes convergents se'ls increpava estava b, no?? xo quan es xiula i s'intenta impedir que uns venuts a l'estat espanyol no entrin en un territori d'alta importancia per tots els catalanistes, akests son violents,no?? siusplau..menys contradiccions.
Pl q fa a faltes dortografia, ma sat greu, no tinc tot el dia x escriure'l i vaig curt de temps.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
"els vam anunciar el xk no els deixavem muntar la paradeta i xk no els deixavem entrar"
"no tenien arguments x refutar-los"

Et SEMBLA POC ARGUMENT QUE TU NI NINGÚ TÉ CAP AUTORITAT NI LEGAL NI MORAL PER IMPEDIR un acte polític pacífic de les JERC o de Jordi Pujol????

Però en quin país viviu????
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Veig que la Cajei i les seves actituds són una mostra patent del fracàs escolar actual. Si el cervellet d'aquests revolucionaris de pa-sucat- amb-oli els permet de raonar, farien bé de pensar que, enlloc d'anar embrutant parets i estossinant compatriotes, farien millor de posar-se a treballar amb moltes de les organitzacions que a la mateixa hora eren al redós de l'Arc de Triomf. Si mai assolim la independència serà gràcies al treball pacient de tanta i tanta gent que penca i construeix el país, bocí a bocí. Tinc por, de debò, que vosaltres, revolucionaris d'aparença okupa i de casa bona, que no sabeu què és treballar 14 hores cada dia 6 dies cada setmana durant 12 mesos cada any, que us creieu haver descobert la sopa d'all, ens fotreu novament enlaire el poc que hem reconquerit pacientment fins ara. No sabeu que el món és complex i polièdric? No enteneu que la llibertat vol dir respecte als altres? Ah, i no sóc cap infiltrat ni res. Tinc 84 anys i ja vaig viure com la FAI i els comunistes ens van fotre el país enlaire, fent el joc al feixisme. Nens i nenes del Cajei, sou tan rucs i ignorants com els que ens van muntar la guerra civil i, a base d'ideologia, ens van robar els millors anys de la nostra vida i van malmetre les millors oportunitats de la nostra història recent. Rucs més que rucs! Us ho dic amb l'autoritat que em donen els anys i un peu a l'altre barri. Us ho repeteixo: rucs ... i covards! Us vaig veure cridant i estomacant, sou molt covards!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Caps de fava! Voltros no sou Catalans! Només sou uns cap de fava que jugau a independentistes!Anau-vos-en a Espanya! Allà fan falta molts Guàrdies Civils!Aquí,als Països Catalans,ens manca gent útil i honesta que treballi per la UNITAT.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Al simpatitzant aquest de la CAJEI, no diguis més mentides, torno a repetir que jo era allà i ho vaig veure tot i els primers (i únics) que van repartir llenya vau ser vosaltres. I fes-me un favor, ves a dir-li (de part meva, jo no necessito amiguets tapant-me l'esquena) a l'analfabet que va gosar embrutar amb pintura part del patrimoni cultural català situat als voltants del fossar que la pròxima vegada que vulgui anar a pintar es foti l'esprai a l'anus, a veure si troba plaer i veu les coses una mica més clares.
Al fossar no hi parla cap traïdor, però els mentiders de la CAJEI tampoc tenen res a fer-hi.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Avi mort a l’exili de Primo de RIvera - Pare nascut a l’exili - Jo nascut a l’exili.
Mort el dictador, tornem el meu pare i jo, i treballem per Catalunya i el Socialisme.
El meu pare va treballar amb els del FNC. Els últims anys 70 varem col•laborar amb el PSAN i el BEAN, i després amb els Nacionalistes d’Esquerra: el meu pare en va ser cofundador.

Per a mi, sempre, sempre, sempre ha anat per davant Catalunya i l’esquerra. I ara resulta que soc un traïdor per militar a ERC?

Voleu dir que sabeu del que parleu?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Quanta literatura i complicació! Les coses són més simples: ERC fa la feina bruta a Espanya i no són independependentistes ni d'esquerres, tal com demostren els seus actes. I de tots/es és sabut que fan més mal els botiflers que l'enemic. I menys tonteries de mimetisme amb altres països i d'usar la paraula feixisme en va! ERC ha traït es seu poble continuament a canvi de poltrona i quatre empentes és el mínim que s'ha buscat. Aplaudeixo la sortida de la CAJEI, que de fet no podrà compensar ni de lluny el mal que està fent el botifleram d'ERC. I si algú no sap què vol no són els nanos de la CAJEI sinó els de les JERC, que van parlant d'independència i socialisme i depenen d'un partit que ha claudicat dels ideals que pregonava i repreimeix a tothom que encara en té i els recorda que són uns botiflers. Si em lamento d'alguna cosa és que la resposta de la CAJEI sigui una anècdota comparat amb les conseqüències l'actitud dels venuts d'ERC per al futur del nostre poble.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
Tan a Lleida com a Barcelona els pactistes obtenen mostres de rebuig per la seva gestió nacional i municipal.

ERC cedeix el símbol de la resistència catalana a Lleida a Paradores "Nacionales" SA. Amb la memòria d'un poble no s'hi especula. Traïdors!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
12 set 2005
llàstima que no vaig poder anar al fossar de les moreres el dia 11 peldematí, sinó hagués pillat uns quants jerkis dels collons fillsdeputa que van venir per provocar, que no hi pinten res de res al fossar!!! llàstima ostie haguessin pillat més encara...
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
"... me produce una honda satisfacción." JO,JO,JO
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
em sembla perfecte que algu pares els peus finalment als babosos d'esquerra republicana, que ja n'hi ha prou del rollet que es duen. i no crec que sigui una pugna entre independentistes, sino entre militants de partits pro-capital i pro-classes (els d'esquerra) i organitzacions amb, com a minim, programa revolucionari. cadascu te el seu lloc, i els d'esquerra ja fa massa temps que juguen a dues bandes, per un costat acceptant les miseries de l'estat i per l'altre jugant a ser els joves independentistes que volen un mon millor amb moltes flors i molta pau. clar que volen pau, ja saben els que els hi passa als traidors quan hi ha guerra...
a mes a mes, lo del fossar no va ser gaire violent pel que a mi m'ha semblat, potser els que els nens de papa son els d'esquerra, perque si haguessin vist mai una carrega policial d'aprop sen adonarien que lo del fossar es va asemblar mes a la resistencia pacifica que a una batussa
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
em sembla perfecte que algu pares els peus finalment als babosos d'esquerra republicana, que ja n'hi ha prou del rollet que es duen. i no crec que sigui una pugna entre independentistes, sino entre militants de partits pro-capital i pro-classes (els d'esquerra) i organitzacions amb, com a minim, programa revolucionari. cadascu te el seu lloc, i els d'esquerra ja fa massa temps que juguen a dues bandes, per un costat acceptant les miseries de l'estat i per l'altre jugant a ser els joves independentistes que volen un mon millor amb moltes flors i molta pau. clar que volen pau, ja saben els que els hi passa als traidors quan hi ha guerra...
a mes a mes, lo del fossar no va ser gaire violent pel que a mi m'ha semblat, potser els que els nens de papa son els d'esquerra, perque si haguessin vist mai una carrega policial d'aprop sen adonarien que lo del fossar es va asemblar mes a la resistencia pacifica que a una batussa
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
em sembla perfecte que algu pares els peus finalment als babosos d'esquerra republicana, que ja n'hi ha prou del rollet que es duen. i no crec que sigui una pugna entre independentistes, sino entre militants de partits pro-capital i pro-classes (els d'esquerra) i organitzacions amb, com a minim, programa revolucionari. cadascu te el seu lloc, i els d'esquerra ja fa massa temps que juguen a dues bandes, per un costat acceptant les miseries de l'estat i per l'altre jugant a ser els joves independentistes que volen un mon millor amb moltes flors i molta pau. clar que volen pau, ja saben els que els hi passa als traidors quan hi ha guerra...
a mes a mes, lo del fossar no va ser gaire violent pel que a mi m'ha semblat, potser els que els nens de papa son els d'esquerra, perque si haguessin vist mai una carrega policial d'aprop sen adonarien que lo del fossar es va asemblar mes a la resistencia pacifica que a una batussa
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
Ens agradi o no, Catalunya és regionalista. Vota majoritariament a partits regionalistes PSC i CIU. Per tant actualment, ens agradi o no, només podem assolir una reforma seriosa de l'estatut. I a esperar que d'una punyetera vegada el poble català obri els ulls.

Perquè, segons els de la CAJEI, com voleu aconseguir en l'actual situació de Catalunya la seva independència? Amb un cop d'estat potser?
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
perdo per la repeticio del missatge, abans de que algu digui que es una tactica feixista per rentar cervells, aclaro que ha sigut un error per part meva amb el navegador.
pero ja que hi soc, m'agradaria saber perque hi ha gent que diu que a la cajei tots son un borratxos i uns encocats, conec gent de la cajei i en la seva vida ha pres coca...i borratxos, pues lo just, ni mes ni menys que la resta de joves del pais, o sigui que no entenc aquests atacs amb el tema drogues
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
intentant reflexionar voldria dir:

1. em sembla lògic i fins i tot bò que no es deixi parlar ERC al fossar de les moreres, de fet em revolta que es facin les víctimes. el fossar és un dels pocs espais propis que l'EI té i és normal que no el vulgui compartir amb algú com ERC de qui no pot sinó sentir-s'en molt i molt allunyant. O és que potser ERC comparteix amb l'EI tots els espais que aquests anys s'ha anat fent propis (incluida la seva parcela de TV3)? Tot el contrari, ERC i les JERC intenten des de fa temps i molt sovint amb males maneres monopolitzar l'espai independentista tot i saber que dins d'aquest moviment hi ha arrelada una forta tradició rupturista que mai se sentirà minimament còmoda en les seves coordenades. Sempre s'ha dit que Pujol havia marginat per exemple algunes de les figures de la nova cançó per que no podia tolerar que fossin catalanistes i al mateix temps d'esquerres i ara ERC segueix tristissimament la mateixa lògica... Al fossar de les moreres ERC ja no hi pinta res.

2. No em sembla lògic que l'EI tingui tan pocs reflexes polítics com per deixar l'iniciativa de rebutjar ERC al fossar a un sector de la CAJEI que potser amb bona voluntat o potser ni amb això ho han fet tan malament com n'han sabut. Primer han permés que la cosa arribés a les mans (i davant de les càmeres) i segona han difòs un manifest que sí s'ha de reconeixer que pot semblar escrit per un admirador exaltat de Mussolini. Crec que el missatge "EI=Intolerants" ha eclipsat el de "ERC=Trïdors" i això és el que tristament passa quan les coses es fan malament, amb poca imaginació, poca previsió i massa consideració envers els que tenen problemes greus per saber canalitzar la seva agressivitat. I no sé que més dir, que espero que l'any que vé les coses les fem millor i a l'altre molt millor.
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
13 set 2005
doncs jo crec que ha calat més ERC=Traidors i que servirà de precedents pels propers anys i que ja no vindran, com tampoc han de venir a festes majors alternatives i d´altres...
enhorabona, CAJEI, per tot lo que esteu suportant! ni un pas enrera... ara estigmes, dem``a criminalització i repressió. és normal, és l´esquema, i ERC sap quin és el seu lloc dins l´esquema.... hem de saver quin és el nostre com a joves revolucionaris...
Mau-Mau
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
14 set 2005
Visca Barcelona i el seu patron, Floquet de Neu!

dáles
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
14 set 2005
antifeixista, no tens ni idea el que son les esbatussades. Molts aquí ens hem fotut d'osties amb grisos armat, fatxes armats, maderos armats... i des de fa molts anys, i alguns hem estat a presons franquistes. Un respecte, sis plau.
QUe son històries dels avis? Potser, però no tens ni idea de què va!
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
14 set 2005
no, si els que saben de que va sou els d'esquerra, sempre tirant del "nosaltres varem estar a les pressons", "nosaltres varem estar a la guerra", "nosaltres lluitavem amb els grisos"... amb tot el respecte per la gent que va patir la repressio franquista en el seu moment, aixo ja va passar fa molts anys, i que en aquells moments ser d'esquerra estigues perseguit no significa que ser d'esquerra tingues ni tingui res de revolucionari, ni tan sols de progresista. avui per avui, esquerra nomes es un partit mes, que com tants, participa activament de tot allo que s'ha d'eliminar, de la precarietat laboral, de la falta d'habitatge, de l'atur, de l'especulacio, de la repressio als moviments socials. no son gaire diferents del psoe, icv o pp. i en consequencia, a les seves juventuts se les ha de tractar igual que a las nuevas generaciones o a las juventudes socialistas, la majoria nomes esperen poder entrar a currar en algun ajuntament i solucionarse la vida. pero son pitjor que les demes joventuts, perque venen a fer el discurset d'independencia i socialisme! si lenin aixeques el cap, els enviaria a tots a siberia
Re: Comunicat de la CAJEI referent als fets del matí de l'11 de setembre al Fossar de les Moreres
20 set 2005
STOP NAZIS STOP CAJEI
Sindicat