Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004 : immigració : especulació i okupació
l'incivisme te un nom: Especulació!
09 set 2005
expo de fots al bareto Itaca...
... del Poblenou . c/pallars 230. sobre l'any de l'engany de les cultures 2004.
Mogudetes varies que demostren qui és el cívic o l'incívic, vale?

salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: l'incivisme te un nom: Especulació!
10 set 2005
A ver si puedes ponernos alguna foto y comentarios
Re: l'incivisme te un nom: Especulació!
10 set 2005
peacho de notichia !!!!

Hay va la mia:

Esposición de floreros de nutriceramida.


PD. no he entendido nada.
Re: l'incivisme te un nom: Especulació!
10 set 2005
text presentació expo.

ELS ANYS DEL FÓRUM (BarCelona sobre Barcelona)


Els despropòsits institucionals compresos entre els anys 2003 i 2005 pel que fa a la dinàmica habitual de control i restricció de la vida al carrer, no sobresortirien per si mateixos si no haguesin estat marcats per la ombra projectada per l'edificació, inaguració i posterior pas al més absolut ostracisme de la zona Fórum.

Aquest espai de glorificació al luxe arquitectònic ens el han imposat com a imprescindible i ofert degudament embolicat amb llaç i tot, com un regal, als habitants de BCN (durant tot l'any de 2003 i 2004 amb notícies diaries de l'evolució a peu d'obra i desprès del mateix esdeveniment) amb una festa pseudocultural al més pur estil de parc temàtic, pretenent proclamar una treva pel que fa als conflictes socials d'arreu del món i especialment trobar les solucions de convivència i respecte entre "cultures", en clau de pacificació mundial. (Això sí, mentre es perpetraba l'ocupació occidental contra l'Irak o seguia el silenci còmplice davant el genocidi del poble Txetxè, per posar algun exemple de política exterior de guerra declarada, i que durant l'esdeveniment no es va tractar en absolut per por de molestar a les multinacionals "guerreres" patrocinadores, i als polítics d'extrema dreta del PP.)

L'esdeveniment va caure en una profunda contradicció en el si de la mateixa ciutat. Fora d'aquest recinte ultra-vigilat, el NO de restricció amb el que es vesteix l'autoritat va seguir campant amb màniga ample pels carrers.

És evident que el mateix temple Fórum és en si un gran NO i l'acte que l'inagurà durant 141 dies ininterrumputs, l'entronització d'aquest NO.
No a les casernes ocupades de st. Andreu, no als campaments temporals de families nòmades, no a la lliure circulació de les persones i menys si no superen les traves burocràtiques pels drets més elementals com la dels PAPERS. No a la reivindicació al dret de vivenda digne, no a la denúncia pública de qui precaritza la vida, etc...
Un NO convenientment maquillat i dulcificat pels grans mitjans de comunicació que de la mateixa manera que repeteixen diariament unes consignes, desprès per fallides, les esborren del seu vocabulari; seria el cas FÓRUM. "El Fórum de les cultures 2004".

La resta a Itaca.
salut.
Re: l'incivisme te un nom: Especulació!
17 set 2005
b+b+b cinisme FEM-HO A FOTUT 2004
Sindicat Terrassa