Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de l'AJIO davant la cremada de la senyera la matinada del 7 de setembre
09 set 2005
COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE JOVES INDEPENDENTISTES D'OLESA ARRAN DE LA CREMADA DE LA SENYERA DE LA TORRE DEL RELLOTGE

Davant d'aquesta acció feixista, anticatalanista, antidemocràtica i de to marcadament espanyolista, l'Assemblea de Joves Independentistes d'Olesa (CAJEI) volem denunciar aquest atac al poble treballador català, a cinc dies de la Diada del Principat de Catalunya.

Condemnem aquest fet. Creiem que és una provocació -i ens demostra que la falsa democràcia en la que vivim, amb unes institucions completament sotmeses a la burgesia espanyola- que no respecta la identitat del poble català, així com els nostres símbols i la nostra cultura, que ens identifiquen com a tal.

Exigim responsabilitats a les institucions i a la societat civil. Tots i totes juguem un aper important perquè atacs com aquests no es tornin a repetir.

Únicament com a poble sobirà podrem dotar-nos d'eines i mitjans per eradicar aquestes accions que ens sotmeten, de forma directa, als estats espanyol (i també francès).

Sols el poble salva el poble!
Independència i Socialisme!

Assemblea de Joves Independentistes d'Olesa
ajolesa ARROBA cajei.org | www.cajei.org
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/200524/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: iros a tomar por culo patriotas nazionalistas
09 set 2005
¿Que os diferencia de los fachas?

NADA, teneis una bandera y igual ideologia fanatica.
Re: Comunicat de l'AJIO davant la cremada de la senyera la matinada del 7 de setembre
10 set 2005
D'acord en que la cremada de la senyera es un acte de provocació. Però l'opressió no be només de la burgesia espanyola, l'estat francès o l'espanyol. Aquesta retòrica ja cansa... No cola. Tots els nacionalismes estan recolzats per elits econòmiques. El nacionalisme català en general també es un exemple de tot això. Lluiteu pels vostres drets, no pels drets de 4 poderosos salvapatries, que os enganyen, manipulen i desinformen. Això si! En català.
Re: Comunicat de l'AJIO davant la cremada de la senyera la matinada del 7 de setembre
10 set 2005
Què et diferencia d'un ignorant ?

RES, ets igula de burro i de curt de mires.
Re: Comunicat de l'AJIO davant la cremada de la senyera la matinada del 7 de setembre
10 set 2005
Que tens contra els burros catalans? Això és un acte de zoofòbia xenòfoba anticatalanista popular internacionalista treballadora. Visca la terra!
Re: Comunicat de l'AJIO davant la cremada de la senyera la matinada del 7 de setembre
10 set 2005
Resposta a Indiu:

"Tots els nacionalismes estan recolzats per elits econòmiques."
- No tots, no; nomès els vencedors. No seria el cas del nacionalisme revolucionari (no estatista) del Blacks Panters, el Moviment Indi Americà, els Maputxes, etc...I per suposat no és el cas d'expresions amb una forta carrega social (malgrat les diferències ideologiques) de la AJIO o l'Esquerra Independentista en general.


El nacionalisme català en general també es un exemple de tot això.

- Has fet bé de dir "en general". La pugna a principis del segle XX entre els interessos econòmics dels fabricants catalans del principat i els latifundistes castellans i andalusos va ser la que va determinar la creació del partit Lliga Regionalista i donar cabuda a que els interessos de la burgesia principatina apareguessin a l’escena política com la qüestió catalana. Però la burgesia no va ser mai nacionalista; si es vestir amb aquells colors va ser i es per interessos de classe. La burgesia només se havia consolidat com a classe al principat d’aquí el seu programa regionalista.
Colera camping CNT